Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 12, 2012 z tego powodu zniosę nawet naszych rodzimych polityków i nie kusi mnie zagranica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HeadShot 0 Napisano Kwiecień 12, 2012 A szkoda, bo za granicą Polki są ponoć łatwiejsze. Miałbyś w końcu szansę umoczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 12, 2012 nie lubie iśc na łatwiznę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boska Lukrecja 0 Napisano Kwiecień 12, 2012 Tak to prawda :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 12, 2012 bardzo czesto widzę kobietę czy nastolatkę której uroda przyciaga wzrok. i tak jak wyżej, częsciej widzę ładną lub bardzo ładną polkę niż obiektywnie brzydką, ponadto polki sa szczupłe , i te młodziutkie w wieku 15-18 i 19-30 nie jakieś wieszaki, modelki, normalnej zgrabnej budowy ciała.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Kwiecień 12, 2012 ja bym napisala raczej ze polski sa sliczne ale glupie ( moze nie wszyskie ale jednak ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 12, 2012 bardzo czesto widzę kobietę czy nastolatkę której uroda przyciaga wzrok. i tak jak wyżej, częsciej widzę ładną lub bardzo ładną polkę niż obiektywnie brzydką, ponadto polki sa szczupłe , i te młodziutkie w wieku 15-18 i 19-30 nie jakieś wieszaki, modelki, normalnej zgrabnej budowy ciała.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Kwiecień 12, 2012 polki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 12, 2012 "ja bym napisala raczej ze polski sa sliczne ale glupie ( moze nie wszyskie ale jednak )" w jakim sensie glupie? niskie IQ czy życiowo glupie? bo to nieprecyzyjne określenie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Kwiecień 12, 2012 raczej zyciowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sseejk Napisano Kwiecień 12, 2012 Lady Love jestes najlepszym przykladem takiej Polki o ktorej mowisz:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stats123 Napisano Kwiecień 12, 2012 "odsetek autentycznych paskudstw jest miejszy niz w innych krajach." Skąd wy bierzecie takie informacje?. W każdy miejscu na ziemi można znaleźć mnóstwo pięknych kobiet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Kwiecień 12, 2012 niekoniecznie ;) ja mam glowe na karku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sseejk Napisano Kwiecień 12, 2012 na karku może i tak, tylko ta głowa jest prawie pusta:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Kwiecień 12, 2012 nie znasz, nie oceniaj- mowi Ci to cos? sluchaj no, martw sie o swoj iloraz inteligencji i o to co sam- sama masz w glowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeśli Polki są ładne Napisano Kwiecień 12, 2012 to Polacy tak samo, urode dziedziczy sie po rodzicach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Kwiecień 12, 2012 moj tata jest mega przystojny :D wiec sa i ladni polacy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stats123 Napisano Kwiecień 12, 2012 "kazdy co buja sie po swiecie po wie ci ze np. W niemczech co druga to godzilla, a w np. szkocji podobno ludzie sa rudzi i wygladaja jak trupy" taki światowiec nadal nie ma całościowej wiedzy w temacie, fizycznie to jest niemożliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 12, 2012 ja swoje zdanie opieram m.in na filmach w necie zwyklych costam pokazujacych amatorską kamera gdzie widać kobiety zwykle idące ulica, czy w busie jakies przypadkowo ktore w kadrze sie znalazly.. ponadto wycieczki obcokrajowców szkolne do polski...np uczniów na oko w wieku LO na wycieczce w muzeum powstania warszawskiego... allbo poprostu w wawie...obcokrajowców kobiety... a z resztą teza postawiona w temacie nie brzmi "polski to najśliczniejsze kobiety na świecie i najfajniejsze:" więc co sie czepiasz lol:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zwiazdy 0 Napisano Kwiecień 12, 2012 chyba kiedys polki takie były, bo teraz patrzac na te malolaty z naszych klas i to, aolary ktore dadza nagie zdjecia za doladowania do telefonu to zwatpiłam i az sie boje mieć dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stats123 Napisano Kwiecień 12, 2012 z resztą patrząc na sprawę z drugiej strony...uroda jest cechą subiektywną, te blade i rude monstra na całym świecie znalazłyby swojego amatora:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Kwiecień 12, 2012 we francji np mlode dziewczyny duuuuuuozo pulepcików, poprostu brzydkie... za to kobety 30+ sa ladniejsze , bardziej zadbane itd od rówiesniczek z polski ale to nei moj target....mlode polki są dla mnie śliczne, głupota o której wyżej pisano nie jest jkoś bardzo odbiegająca o ile w ogóle od śrendiej glupoty facetó w polsce tak że tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stats123 Napisano Kwiecień 12, 2012 więc podsumowując: w przyrodzie jest równowaga więc nie ma obiektywnie brzydoty i pięknoty:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach