Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomaszontomaszont

moja dziewczyna stała się dziwnie wulgarna co robić

Polecane posty

Gość tomaszontomaszont

Od ponad 2 lat spotykam się z dziewczyną. jak się poznaliśmy ona miała 19 lat, ja 21. No i nie było mowy o żadnym seksie po misiącu oczywiście. była taka bardzo...wstydliwa w tych sprawach i to mi się szalenie podobało. potem dowiedziałem się że jest dziewicą. ależ ja byłem dumny. Ona jest świetną dziewczyną kręciła mnie jest bardzo ładna, inteligentna mamy ze sobą o czym rozmawiać. ale jest jedno ale... pół roku temu zaczęliśmy współżycie-tak jak mówię po 1,5 roku zwiążku stwierdziliśmy oboje że to już TEN czas, że tego chcemy. Faktycznie była dziewicą, ale już wtedy zaniepokoiła mnie jedna sprawa-bolało ją, mniemam nawet bardzo ale nie kazała przerywać. Spałem wczęsniej z jedną parnerką-tamta te ż była dziewicą ale to akurat nie dziwne bo miała 16 lat ale kazała ciągle przerwyać bo ją bolało. Z Kasią było inaczej. Powiedziała wręcz "pchnij mocno".No i tak oto moja kochana skromna dziewczyna zamieniła się w demona seksu. dosłownie. już nie jest skromna ani wstydliwa w łóżku. Na codzioeń jest taka jaka była ale w łóżku co mnie denerwuje...przeklina. nie mogę jej tego oduczyć. mało tego lubi być zdominowana. no i najwazniejsze bo już nie wiem co robić-ona odkąd ją znam jest że tak powiem tam wiecznie bardzo mokra. jeszcze jak nie spaliśmy ze sobą to potrafiła mieć przemoczone spodnie kiedy się całowaliśmy. nie ogarniam tego śluzunjest go za dużo, nie wiem co robić

Gość nie karm jej winniczkami
ja swoją karmiłem i teraz moja dziewczyna pełza

Gość tomaszontomaszont
to nie ejst śmieszne:( tego sluzu jest naprawdę wiele. zawsze było. coraz rzadziej mam ochotę robić jej minetę bo po prostu się z niej leje a i ona twierdzi że nic nie czuje prawie:(

nie które dziewczyny maja go malo, niektóre duzo, a jeszcze inne bardzo duzo.. co ona nie czuje Twojego członka? moze masz małego albo zwyczajnie jest za mokra, wiec niech troche "wyschnie" wtedy bedzie lepsze tarcie

Gość tomaszontomaszont
nie wiem o czym piszesz ja tu jestem pierwszy raz i naprawd e mam problem:(

Gość tomaszontomaszont
problem w ym że ja bym chciał właśnie się kiedyś z nią tak normalnie romantycznie pokochać:(a z nią się nie da. długiej gry wstepnej nie lubi , kiedyś wziąłem ją własnie tak ze pieściłem przez jakąś godzinę to ona bardzo się z tym męczyła, oralnie nie może nigdy dojść praktycznie ale wystarczyło że wszedłem w nią ona powiedziała"o kurwa nareszcie" i odrazu orgazm:( nie muszę chyba mówić że przez tą godzinę pieszczot praktycznie prześcieradło i kołdra całe mokre.

Gość tomaszontomaszont
naprawdę nie wiem co robić.

Gość abablblbala
Stary, Ty weź z nią pogadaj, jak niby ktoś z forum ma pomóc? Z resztą nie wiem w czym widzisz problem, dla mojego faceta to jest podniecające jak się robię mokra. A minety jej po prostu nie rób to chyba proste- skoro nie dochodzi oralnie to znaczy że jej się to średnio podoba, i skoro powiedziała jak w nią wszedłeś "NO WRESZCIE" to chyba jest JASNA SUGESTIA, że WOLI NORMALNIE a nie oralnie... Większość facetów w myśl zasady "kobieta powinna być jak zakonnica w normalnym życiu, ale jak dziwka w łóżku", piszczałaby z zachwytu mając taką laskę. Weź ją doceń że tak na nią działasz po 2 latach związku i że jest taka nakręcona na Ciebie i że Ci dochodzi, bo nie każda laska ma tak często ochotę na seks. Wiele dziewczyn nie dochodzi w ogóle. A o przeklinaniu z nią po prostu porozmawiaj.

Gość tomaszontomaszont
piszę tu pierwszy raz.,

Gość tomaszontomaszont
Rozmawiałem. Ale powiedziała że nie kontroluje tego. Ze przeklina bo jej jest dobrze. najczesciej to przeklina przed orgazmem albo w trakcie. na codzien nie. A co do tego ż ejest mokra. wiem fajnie, kobieta powinna być mokra. ale nie aż tak. to dla was normalne że przemoczone ma spodnie?

Gość stats123
zaraz się dowiesz, że to Ty jesteś nienormalny

Gość tomaszontomaszont
ale serio wy nie widzicie że to jest problem? no po prostu są czasem takie sytuacje że człowiek nie może się w danej chwili z kimś kochać. wystarczy że ją przytulę i pocałuję w parku, na ulicy, w tramwaju...a ona już jest gotowa. widzę że się tego wstydzi trochę ale mimo wszystko często mówi żebyśmy szybko poszli do domu bo jej się bardzo chce...

Gość tomaszontomaszont
nie zakładam co chwila tego tematu! jmestem tu pierwszy raz jak chcesz możesz poprosić moderratora żeby sprawdził moje IP!!!!cholera jasna! mam problema zamiast rad słysze tylko w kółko jakiegoś obłąkanego faceta który pisze wkółko "pochwa" i laske która twierdzi że ja to nie ja!!

wiesz co..kazdy kto jest tutaj i zaklada temat mowi ze jest tu pierwszy raz... nie rob z siebie idioty juz zakladales ten temta...juz słyszlaam ze laska mokra, wlacznie ze spodniami, ze ona lubie wulgarnie a ty romantycznie, ze nie lubi minety ze ty pzrestajesz to lubic, ze.."kurwa nareszcie" 2 tygodnie temu byl koles ktory pisal identycznie jak ty...chcesz powiedziec ze to nie ty... jasne powodzenia pajacu