Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikaello

Fantazja mojej dziewczyny- wiecej spermy

Polecane posty

Gość Mikaello

Cześć!:) Zwracam się do Was z nastepującą kwestią. Otóż moja dziewczyna ma pewien fetysz- a mianowicie kręci ją, kiedy podczas wytrysku na jej ciało jest dużo spermy. Najchętniej na biust, ale chodzi o to, że duża jej ilość ją jeszcze bardziej kręci. Na szczęście w większości przypadków zdarza mi się jej dużo "wyprodukować" :) . Ale wiadomo, organizm nie maszyna, różnie to bywa. Kiedy jest mniej, albo jest "normalnie" nie okazuje mi jakoś niezadowolenia, jest równie podniecona i zadowolona, ale wiem że bardziej lubi kiedy jest jej dużo ( ale nie mam wyrzutów sumienia, ani nie czuje sie gorzej gdy jej jest mniej:) ). Ale moje pytanie- czy znacie jakieś metody, żeby zwiększyć ilość spermy? Wiem, że zażywając gtabletki z cynkiem zwiększa się jej ilość, ale ostatnio natknalem sie na produkt "cumplus" i strasznie dużo pozytywnych opinii było. Co sądzicie o tego typu specyfikach? Mogą działać? a przede wszystkim- czy akurat ten produkt ( bo tak sie przymierzam do neigo:P) może być szkodliwy dla zdrowia ( patrząc na skład??) Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi!!:))

Gość stats123
zdzichu dobrze radzi

Gość Mikaello
dobra darujcie sobie takie odpowiedzi, pytam poważnie...

Gość trubadududur
jak zwykle same "powazne" odpowiedzi...

Gość smiesznetojest
nie jest to , z tego co wiem, szkodliwy dla zdrowia suplement. mysle ze spokojnie mozesz brac. a jak cos zlego sie zacznie dziac to odstaw. ogolnei w necie ludzie sobie chwalą...