Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocca-cola

spodnie z jakich firm kupujecie swoim szczupłym chłopcom?

Polecane posty

Gość cocca-cola

przeważnie są za szerokie w pasie. Jak dobre w pasie to nogawki za krótkie i tak w kółko :O

kup pasek :) lub szelki. Ja do tej pory a mały ma prawie 3 lata zawsze szukałam takich z gumką w pasie, miał kilka par z wyprzedaży z coccodrillo (ceny regularne są tam wysokie) i były super. Ostatnio nie mogłam znaleźć nic z gumką i kupiłam zwykłe w reserved, też trochę odstają w pasie z tyłu, dokupiłam pasek i jest ok

Gość cocca-cola
mój synek ma paski prawie we wszystkich spodniach :) Chciałam mu kupić nowe dżinsy i znowu ten pasek?

spodnie z Primarka (można pewnie dostać na allegro) są szyte na bardzo szczupe dzieci, nie wiem, czy wszystkie modele, ale dresy i niektóre jeansy na pewno (zawsze można sprawdzic wymiary ze sprzedawcą)

Gość cocca-cola
on ma 7 lat i coraz mniej jest tych spodni z gumką. W rozmiarze 122 nie spotkałam :(

Gość katharinas
Jeśli chodzi o dresowe to : Ja kupuję w Smyku - mają dobre gumki i są właśnie na szczupłych chłopczyków oraz w Reserved. Jeansy - te z wszytą gumką NEXT i H&M Next ma teraz w nowej kolekcji dużo fajnych spodni na szerokiej gumie które kupiłam i są dobre na synka.

Gość cocca-cola
dzięki dziewczyny ;)

ja dostaje a raczej prosze kuzynke o kupno w irlandi z nexta spodnie maja wszyte takie gumki i guziczki ze mozna to regulowac , ale moj ma dopiero 15 mcy i nie wiem czy na takie duze dzieci sa;) W h&m tez kupuje takie male

Gość jhkuilolol
tak tak popieram,jeansy z primarka ledwo wchodza na mojego synka z tym ze on raczej szczuply nie jest,reszta spodni normalnie,tylko te takie "wąskie"

Ja kupuję na 146 i są z regulowaną gumką wewnątrz. Te z next na szerokiej gumie odradzam, bo są za szerokie. Skusiłam się na takie i trzeba było wszywać do nich gumkę. Juz się przyzwyczaiłam, ze na moim dziecku wszystko wisi, lepsze to niż grubas. Raz kupiłam wąskie spodnie z dopasowanymi nogawkami, to wyglądał jak bocian (dobrze, ze nie były czerwone)