Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elag

dom wybudowany niezgodnie z projektem

Polecane posty

Gość elag

czy da sie to jakos wyprostowac i co robic

Gość elag
dom ju jest wybodwany z8 lat nie wiem dokładnie co jest niezgodne z projektem chyba połozenie ale o ile i co nie wiem dokaldnie miałam niby znajomych murarzy mieli robic wszystko dobrze zgdonie ale jak sie okazało tak neistety nie jest kierownik budwoy moze był ze dwa razy i na tym sie zakonczyło lubie miec sprawy zgodnie z prawem robione bo staram sie wszystko dobrze robic dom zaczełam budowac jak miałam 23 lata wiec co ja sie na tym mogłam znac myslałam ze jak robia fachofcy to robie to dobrze a teraz okazuje sie ze nie

Gość elag
nie wiem co mam robic czy wejsc i mieszkac bez pzoowlenie czy samemu si ezglsoic do nadzowu i powiedziec w czym rzecz

Gość ellemme
trzeba będzie zburzyć dom i to wcale nie żartuje bo może sie tak to skończyc u nas był przypadek ze facet wybudował dom za blisko rur gazowych, przepiekną willę z basenem i musiał wszytsko zrównac z ziemią:-( wspolczuję bo może sie w twoim przypadku skonczyc podobnie, bo niestety ale dom musi byc zgodnie z planami

Gość elag
gazu tu akurat nie ma

Gość elag
elleme aj teraz to wiem i tak ufaąłm naprwde neiswiadmowie robilismy to ufałam fachowcom i cóz teraz bym inaczej to zrobiła ale jak to mowią juz po ptokach

Gość zaladowanny
pogadaj napierw nieoficjalnie z kimś kto sie na tym zna, jakiś znajomy, znajomy znajomego... jakiś inspektor,doswiadczony inznier