Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuuuuuzia89

Dzieki dietetykowi zaczełam chudnać! zapraszam osoby walczące z nadwagą!:)

Polecane posty

Gość zuuuuuzia89

Witam wszystkich, wreszcie zaczelam skuteczną walkę z kg:) przydałby się wsparcie :)moze tez są osoby walczące z kg z pomocą dietetyka i chcą sie podzielić doświadczeniami?Przerobiłam już mase diet, o boże aż szkoda słów;/ kopenhaska, prezydencka, dukana, wszystko klapa, tzn. chudlam ale jojo doprowadziło mnie do wagi 80 kg przy wzroscie 169. wiec sporo, 30 kg w pół roku. teraz od 2,5 tygodni jestem na diecie od dietetyka i to działa chudne!:) jestem zachwycona:) schudla,m juz 3,5 kg,jak dla mnie bomba bo nie jestem głodna :D zapraszam do wspólnego wsparcia:)

Gość wrózka pierdula
ja z innej beczki czemu nikt nie wie jak przytyc a jak schudnac to wie kazdy:)

Gość wrózka pierdula
ja z innej beczki czemu nikt nie wie jak przytyc a jak schudnac to wie kazdy:) ladnie Ci ta waga leci:) powodzenia

Gość ino nie wiem nic
heh tylko co z tego ,że wiedzą jak są grube ;) potem maciory straszą po ulicach

Autorko nie ciesz sie bo predzej czy pozniej moze dopasc cie jojo :) to tylko -3,5 kg wrózka pierdula - przyjedz do mnie i zacznij jesc tak jak ja to gwarantuje ci ze przytyjesz :)

Gość byl była byli beda
ależ wyczyn, Ja scudłam bez dietetyka, bardzo duzo i własnie mineło 6 lat odkąd trzymam wagę, bo zmieniłam zasady żywieniowe raz na zawsze... Kazdy średnio rozgarnęty człowiek potrafi ułożyć sobie zdrowy, niskolaoryczny jadłospis, nie płącąc za to 200 :o

Gość cocca-cola
zuzia, a ja chętnie zobaczę tą Twoją dietkę :)

Gość s.o.s
ale wyczyn po co tyjesz? po co sie odchudzasz? żyj zdrowo bez nadwagi! to jest filozofia