Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łukasz-SIARA

Stracić prawictwo z brzydką dziewczyną ??

Polecane posty

Gość Łukasz-SIARA
troche mlodsze niz ty, bo 48

Gość Łukasz-SIARA
Ona ma 16 lat.. A ten co wyzej piosal to ktos sie podszyl ^^

jak widać ? Akurat mam w miarę humor :) mozna nawiec pokusic się o stwierdzenie ze dobry i się nie czepiaj znuwu :P

ewka ja mu doradzam jako facet i dzis mysle calkiem inaczej niz kiedys dla tego mowie co bym zrobil dzis

To wiesz, łukaszu, pomyśl o tym czy ona jest na to gotowa, bo moze być brzydka ale jakies uczucia ma i moze żałować , a ty zjedź na ręcznym jak Cię bardzo pili...

To wiesz, łukaszu, pomyśl o tym czy ona jest na to gotowa, bo moze być brzydka ale jakies uczucia ma i moze żałować , a ty zjedź na ręcznym jak Cię bardzo pili...

sebal czyli nie miał byś wątpliwości tak? a co z podobaniem się sobie, z chemia, jakimś pociągiem do drugiej osoby? ;-0

w kazdej kibiecie jest piekno tylko w niektójej nie widac tego tak od razu

Sebal mądrze prawisz ale chłopak do seksu jeszcze nie dorósł co ewidentnie rzuca się mi w oczy i reszcie chyba też.

wiesz chemia to cos fajnego i naprawde cudownego ale nie zawsze tak bywa poprostu chuc wypiera to wszystko

to prawda, nie ma brzydkich ludzi, każdy na swoj sposób jest piekny. Ja nie mowie o urodzie jak z okladki magazynów, ale o tym, że czasem cos nas w kims pociaga, nawet jesli np. ten chlopak nie jest wybitnie łądny, ale jednak

uroda plus charakter, no i zeby bylo o czym pogadac, a jak jest chemia to fajnie, nie mowie zaraz o zwiazku, ale o pociagu do kogos, niewiele takich osob jest, ale jak juz sie znajda to cos nas do nich baaardzo ciagnie ;-)

wiem to po sobie ze kobiety z którymi cos mnie laczylo nie byly idealami i aniolami kazdy ma jakies wady i defekty urody

ewka kazdy ma jakies kryteia jeednemu sie to bardziej czy mniej podoba to stanowi nasza odrebnosc i zróznicowanie

Gość el chulo.
Nawet się nie zastanawiał,bzykaj pannę,,żyj pełnią życia,wiesz że kto się waha ten se macha,potem będziesz siedział na kafe i się będziesz żalił,że jesteś prawiczkiem mimo 30 lat.Tym,że ci się nie podoba to się nie przejmuj,jeszcze masz czas na bzykanie ładnych a teraz przynajmniej będziesz miał się czym pochwalić kumplom.

jasne ze nikt nie jest idealny, ale jak sie podoba to nie ma to znaczenia. Dla mnie to tak uż jest, albo ktos mi sie podoba, albo nie, a seks z kims kto mi sie nie podoba zewnetzrnie dla mnie nie istnieje, bo to wypacza samo w sobie pociag do kogos, a bez niego nie ma zadnej przyjemnosci [chyba, ze z zawiazanymi oczami, ale za to to ja dziekuje ;-0] jest tylu mezczyzn ze mozna poczekac az jakis sie spodoba ;-)

sebal to napisz jakie Tobei się podobają, jakie masz kryteria, bo az mnie to zaciekawilo, jak piszesz ;-)

nie wszyscy sa piekni jak z obrazka a jednak moga i chca byc razem znajduja cos co ich laczy

wiadomo ewka ze kazdy czeka na kogos wyjatkowego dla siebie czasem z malumi wadami hehehhhhe ja wiem juz od dawna ze nie dla mnie miss i ksiezniczka kazdy ma to cos ale nie wszystkim to sie podoba poprostu

ewka ja nie oceniam kobiet po wygladzie ale po tym jakie maja relacje z innymi w ten sposób poznaje charakter osoby

ja nie czekam na ksiecia, bo to bajki ;-) a podobno przeciwienstwa sie przyciagają ;-) A ja podobno jestem łądna, ale nie chce takich chlopaków którzy uzywaja wiecej kosmetykow ode mnie i ogolnie wygladaja jak z okladki, bo sa zarozumiali i nudni. Wolę normalnego, miłęgo faceta, nie jakiegoś amanta, normalnego, ale zeby mi sie podobal. I liczy sie tez to co ma w glowie, gdybym chciala byc w zwiazku

sebal po relacjach to czasem mozna pomylic się. Ja juz dawno nauczyłam się nie byc przesadnie mila dla kazdego bo to glupie, po prostu gadamy, a ktos mysli sobie, ze jestem zarozumiala. Nic z tych rzeczy tylko normalna gadka, a jak facet zarz robi dwuznaczne aluzje to mam go dosc, jak jest ładny to mysli, ze moze miec kazda, wole pzrecietnych, ale madrzejszych. I na pewno nie bede robic z siebie głupiej dziewczyny. nie jestem bladynka ;-)

hm.... ewka tez tak uwazam jesli chodzi o facetów ale i takze o kobiety zbyt wiecej nalozonej tapety nie czyni nikogo piekniejszym