Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łukasz-SIARA

Stracić prawictwo z brzydką dziewczyną ??

Polecane posty

wiesz ja zawsze mam z natury dobry charakter i zawsze stram sie byc mily no chyba ze ktos wejdzie mi na odcisk .. hehehhhehee

Gość Hhirhfjt
To juz lepiej z krowa w twoim przypadku? Pewnie nie jestes za ladny i zadna lepsza cie nie chce. Ja bym z brzydkim chlopakiem nie poszla....

no, makijaz jest fajny, ale jak zaczyna splywac, np. jak sie tanczy to chce mi sie smiac z takich glupich dziewczyn. Leci to do łązienki i nakłąda znowu... porażka. Nie dość że nienaturalnie to jeszcze okropnie wyglada. Albo te mini...Niby ok, ale bez przesady, wiadomo, ze wtedy facet leci tylko na mini. Ja uwazam, że tak sie dowartosciowuje te, ktore w inny sposb chlopaka nie znajda ;-) czasem moze byc mini, ale bez przesady

katerina nie oszukujmy sie tak nas stworzyla natyra ze czzsem dzialamy pod wplywem popendu ta chemi jest wpisana nam w dna

oki moi kochani ja sie bede juz żegnał zycze milego dzoinka papapatki

ps... lubie pogadac z madrymi ludzmi i na poziomie pozdrawiam Ewka

jeszcze cos ktos sie podszywa pode mnie czasem i nie jest to sebal tylko sebai ale podobnie wyglada w niku

tu jest pełno podszywaczy, nie ma się czym przejmować, niektórzy wolą głupie żarty, jakby sami nie mogli pogadać, pa ;-)