Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Głupia dziewczynina

Jestem w ciąży czy mam obsesję?????

Polecane posty

Gość Głupia dziewczynina

Pomóżcie! Nie wiem czy mam jakąś obsesje czy JEDNAK jestem w ciąży. Po kolei było tak: miałam stosunek dokładnie 29 stycznia. Parę dni później okropnie mnie bolały piersi i myślałam, że jestem w ciąży. Ale w następnych dniach dostałam NORMALNY okres (chociaż trochę za szybko), nie plamienie. Zrobiłam dodatkowo test i wyszedł negatywny (UFFFF). Od tego czasu dostałam jeszcze dwa razy okres (za każdym razem o parę dni za wcześnie). A teraz mam wrażenie, że mi brzuch rośnie... Nie wiem czy po prostu się za bardzo najadłam przez święta czy co, ale naprawdę mam jakieś głupie obawy, że test nie wyszedł, a przecież można mieć okres też w czasie ciąży itd.... HELP....

brzuch w ciazy tak szybko nie rosnie a nawet w 5-6 miesiacu wiec nie mozliwe ze rosnie ci brzuch... a skoro mialas normalne @ wiec watpliwe ze jestes w ciazy

Gość nimma
to idź na betę -wyleczysz się z paranoi. beta hcg jest w pełni wiarygodna.

Gość Głupia dziewczynina
Dzięki za szybką odpowiedź. Póki co, jestem dobrej myśli, zapisałam się do ginekologa, ale muszę czekać miesiąc :/

Brzuch moze byc widac kazda z nas jest inna..ja jestem w 12tyg i brzuch mi sie juz powoli pokazuje..a co do autorki..jestes w ciazy ale UROJONEJ ;)