Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trample fun

Jak tam felieton Zwiazdeczko?

Polecane posty

oj tam oj tam...to tylko forum, tylko internet. nie ma co dac się zwariować ...a wlasnie wcozrajszy film który ogladałam wlasnie o tym był jak sie okzała w trakcie....ze dzieczyna sobie gadała z niby chłopakim przez internet i postanowili sie spotkac...

Zwiazdo no wiesz j znam parę która się poznała przez neta ale sporo czasu pisali na forum i po jakimś roku się spotkali

a wiesz co tam sie stało? to była młoda dzieczyna...13 lat...poszła na to spotkanie i zagineła...potem na stronie dla fetyszystów pokazały sie jej dwa okropne zdjecia, wlascicel strony zglosil to na policje...potem zagineła jej przyjaciółka, która czesto nosila przy sobie kamere....i ten zboczeniec wszytsko co im robił nagrywał, potem je pochował, w tym jedna zywcem a kamere wyrzucił z tymi nagraniami do smietnika na miescie...taka historia i to prawdziwa

zwiazdy@wp.pl oto i mój kaZdy musi napisac swoje, bo potem ktos kto obserwuje post przeczytan napisze i poda sie za kogos z nas

Zwiazdo no Ty widziałaś moje plecy a ja Twoją stópkę to ja wiem, że kobietką jesteś a Ty że ja facetem. A za takie coś to powinna być kara śmierci.

No też tak pomyslałam:-D Zwiazdy napiszę Ci jeszcze jednego a potem wieczorkiem pogadamy:-) Tzn teraz wyslę Ci siebie w tv co byłam:-) a TY mi wyslij jakąś'' słtasna fotaszkę ''he,he🖐️

postaram sie znalezc cos na służbowym kompie :P juz myslalam że nas Trample obrazasz

a fakt już wiem, no ale krochmal kiedyś był używany często więc może on się go napił i dla tego taki sztywny ;-)

Gość Sauata z czosnkowym
oho! :classic_cool: Dobrze słyszałam? O krochmalu mowa? :)

dziękuję Zwiazdo, wiesz zawsze myślałem, że dziecko karmi się piersią a nie krochmalem i nigdy nie sadziłem, że to obrzydliwe jest ale dziękuję, że mnie uświadamiacie :-D

o juz wyweszyli krochmal...to teraz juz Trample wiesz, jak dzieci karmic kiedy matki nie ma w pobliżu