Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffiiaa

ile na 18 teraz sie daje????

Polecane posty

Gość ffiiaa

tak jak w temacie w niedziele ide na 18- stkę do brata ciotecznego ...ile sie teraz daje na 18 ???? kto wie????

Gość ffiiaa
jak pytalam kolezanke to powiedziala ze 200 zl ale to troche za malo...ale z drugiej strony .... mniej chyb nawet nie wypada

Gość igiyiftuftufurd
ja od cioci dostałam 50 złotych :P najwięcej dostałam od chrzestnego - 300 złotych. Nawet byłam zaskoczona że tak dużo...dla mnie liczy się pamięć,wiem że ludzie nie srają forsą i troche mi głupio dostawać za dużo...

Gość igiyiftuftufurd
ee tam nie wypada...to może zamiast kasy kup mu jakiś prezent to nie będzie miał rozeznania ile to kosztowało :P

Gość ffiiaa
Gdy byłam mała, to mój ojczym co ma warsztat samochodowy, bił mnie po głowie regenerowaną półosią od trabanta. Dlatego nie jestem obecnie zbyt błyskotliwa, również fizycznie nie domagam, objawia się to nietrzymaniem moczu oraz poluzowanymi zwieraczam :)

Gość igiyiftuftufurd
i żeby nie było - nie przeliczałam że lepszy ten kto mi dał więcej a jak ktoś dał mniej niż ktoś inny to za mało...no,jakbyś zarabiała 10 tys. miesięcznie to by może wypadało dać więcej ale wątpie że tyle zarabiasz..