Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mogelek

Żółte gałki oczne.

Polecane posty

Gość Mogelek

Cześć. Wiem że było dużo takich tematów ale w końcu nic sie z nich nie dowiedziałam. W ciągu jednej nocy zażółciły mi się gałki oczne (zauważyłam tę różnicę bo codzienie maluję żęsy i zwracam na wszystko uwagę). Odcień żółtego nie jest jakoś specjalnie widoczny ale nadaje oczom nienaturalny wygląd. Wzw odpada bo krew ostatnio oddawałam jakieś pół roku temu i tyle byłoby moich nakłóć. Ostatnio (od ponad tygodnia) ostro się odchudzam. Od roku jestem bardzo aktywna fizycznie ale w ciągu ostatniego miesiąca zaczęłam trochę popalać. Alkoholu nie piję prawie wcale. Mieliście może takie objawy? Opowiedzcie o swoich przypadkach, może mnie troche uspokoi dyskusja ;)

Gość kasia 1975
Twoja wątroba daje znać żebyś zmieniła dietę gdyż jest zatruta i wyrzuca cały syf.

Gość o.....nie
To sygnał, że twoja wątroba sobie nie radzi. Prawdopodobnie przeciążona wątroba, może bierzesz albo brałaś jakieś leki. Jeśli nie, to coś podtruwa twoją wątrobę, zjadasz coś nie do końca nadającego sie do jedzenia.

Gość Mogelek
Z wątrobą jest wszystko ok bo jem jedynie ważywa owoce, mleko itp. Kolorek oczu znikł dziś już całkiem, po kroplach nawilżających do oczu i zjedzeniu pierwszego mięsnego obiadu od dawna ;)

Gość Mogelek
Nie przyjmuję żadnych leków, jem ważywa, owoce i nabiał. Jeśli już się skuszę na mięso to w wyjątkowych okazjach. Kolor oczu zrobił się normalny po dwóch dawkach kropli nawilżająco kojących do oczu zmęczonych ;)

Gość lanolina baleriana
to czyli ze sie odtruwałaś a zjedzeniem posilku mięsnego zatrzymałaś to oczyszczanie.

Gość lanolina baleriana
watroba się oczyszczała i stąd te żółte źrenice.

Gość lanolina baleriana
a kto niby ?

Gość matoł od ważyw hahaha
:-o

Gość Mogelek
Jeden błąd ortograficzny matołem mnie nie robi.

Gość do magolek
taki poważny błąd niestety robi cię matołem