Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

||MimisiA||

Szukam chętne kobietki do wspólnego odchudzania!!!:)):))

Polecane posty

Gość Nataszaa 1993
Mimisia, to gratuluje, i podziwiam że wyeliminowałaś słodkości :) Mi się udaje nie jeść tylko max 2-3 dni, dzieje mi się coś jak nie zjem czekolady :( Dlatego postanowiłam napić sie np. kako :D

Gość Nataszaa 1993
Ja powiem że mi się udało trzymac dietę aż w końcu nadeszły święta, i ciotki które 'a zjedz sobie kawałeczek' :(

Gość Nataszaa 1993
Dobry pomysł :) Galaretke też lubie, więc idealny zamiennik dla mnie :)

Gość arbuz.
ja jestem bardzo chętna muszę schudnąć ok. 50 kg ;/

Gość Nataszaa 1993
Dla mnie najgorsze jest to że u mnie zawsze kuchnia jest wypchana smakołykami, staram się ją omijać szerokim łukiem... ale wiecie. Szczególnie że rodzina mi tego nie ułatwia! Wiec może z wami sie uda :) Mimisia, kupujesz jakieś gotowe galaretki? czy robisz zwykła z torebki.

Gość Nataszaa 1993
To już widzę jak będą wyglądać moje desery :) Cieszę się że najbardziej 'jedzeniowe' święta są za nami :D więc z górki teraz. Mogę wiedzieć co jesz na śniadanie ? :)

Gość arbuz.
właśnie nie mam pojęcia. ale muszę się zdecydować ze względu na moje zdrowie. ale też żeby poprawić samoocenę :)

zależy na co mam ochotę:) Np 3 kanapki chleba razowego z sałatą pomidorem i szyneczką lub jakiś twarożek wszystko zależy jaki mam humor:D Pózniej herbatka jakaś wspomagająca odchudzanie teraz mam np "Slim Plus Grejpfrutową"pózniej owoc :)mniej więcej trzy godz po sniadaniu:)

Gość mad cat
witam ja chcę schudnąć około 10-15kg mż bardzo mi odpowiada;)

Gość lajshdg
moze piszmy co jemy w dany dzien zeby sie mozna bylo zorientowac czy dobrze jemy czy zle

:) 10-15Kg to przynajmniej dwa miesiace a nawet dwa i pół:) A co do ruchu wieczorem dłuuugie spacery lub jakaś gra na swiezym powietrzu:)

Gość arbuz.
ale myślałam nad tym żeby moje posiłki wyglądały mnie więcej tak: śniadamie- 2 ktomki ciemnego chleba z chudą szynką, sałatą, pomidorem i ogórkiem + szklanka soku (bez cukru i substanji słodzących) obiad- warzywa z patelni (samożena na teflonowej bez dodatku tłuszczu) + chude mięso (pieczone lub gotowane) kolacja- jakieś otręby + jabłko do tego oczywiście duuuuużo wody :) i może jakieś przekąski między posiłkami typu owoc, serek naturalny itp.

Gość Nataszaa 1993
Takie kanapeczki najlepsze :) Takie śniadanie sobie zaserwuje jutro.. Jutro niestety na studia muszę jechać :( Wiec zabiorę ze sobą jabłko i kanapkę z chleba razowego gdyż powrót do domu dopiero 22 :(

Gość arbuz.
mówicie, że taka dietka może być?? :)

Gość Nataszaa 1993
Ja przed świętami śniadanie: otręby + płatki owsiane i 150 ml. mleka 0 % 2 sniadanie: jabłko starte z marchewką :) obiad: warzywa na patelnie na parze kolacja: 3 kromki chleba razowego z szynką drobiową, i sałatką z pomidora, poru i ogórka. oczywiście po takiej kolacji przed telewizorem musialam schrupać marchew ;D

Gość arbuz.
tak tak :) ja zmykam. jutro napisze wieczorkiem czy przetrwałam ten pierwszy dzień na tej diecie :) :)