Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta ..

mdłości

Polecane posty

Gość marta ..

Witam.! Jestem w 3 miesiącu ciąży i codziennie wymiotuję i chcę sie dowiedzieć czy są sposoby na to aby nie wymiotować a przynajmniej nie codziennie .?!

Gość lopae
nie wymiotować :classic_cool:🖐️

Gość cola cola cola
cola :) pić colę..

Gość camerun
nie zachodzić w ciążę :D

Gość Joa-nnnna
Ja bylam w szpitalu z podowu wymiotow. Od 2 trymestru nie wymiotuje. Mi pomagalo: - cola - herbata z imbirem - migdaly I bralam Torecan, lek przeciwwymiotny. Bezpieczny dla ciezarnych, dali mi w szpitalu. Nie martw sie, niedlugo to minie. Wymiotujesz raz dziennie czy wiecej? Utrzymujesz cos w zoladku? I w jakiej porze dnia wymiotujesz? Rano zolcia?

Gość marta ..
cola mi nie pomoże pije ją codziennie . wymiotuje raz dziennie i w różnych porach , raz rano albo wieczorem .

Gość Joa-nnnna
To i tak niezle, ja wymiotowalam po 7 - 8 razy. A mdli Cie caly czas? Czy chwilke przed wymiotami? Moze sprobuj z tarkowanym imbirem? Jest przeciwwymiotny.

Gość marta ..
to różnie czasami mdli mnie przed wymiotowaniem a czasami cały czas . Chciałam jakieś tabletki od lekarza na wymioty ale nic nie przepisał powiedział że mdłości same miną .

Gość Joa-nnnna
Sa takie czopki torecan. ale to prawda, wymioty same mina. ja te leki bralam 4 dni w szpitalu i nie wymiotowalam, wykupilam je po szpitalu ale juz nie bralam, sie przemeczylam

Gość marta ..
ja bym chciała jakieś tabletki ze względu na to że jestem bardzo młoda i chodzę jeszcze do szkoły , a wymioty mnie męczą , ale mam nadzieję że szybko miną .:)

Gość Joa-nnnna
to popros o ten Torecan przy kolejnej wizycie :)

mi ginekolog przepisal syrop diphergan. pomagal mi bardzo, ale mnie nudnosci z wymiotami meczyly caly bozy dzien. chodzilam do pracy wiec tez nie moglam tak funkcjonowac, a tak zawsze rano przed praca zazywalam jedna dawke i na caly dzien blogi spokoj. spytaj w aptece, moze jest tez bez recepty? corka urodzila sie zdrowa.