Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziendoberek:)

kolorystyka

Polecane posty

mam pytanie dotyczace kolorow ubioru na wesele. Bede miala biala suknie,biale buty,wiazanke rozowa(pastelowy roz). Narzeczony bedzie mial szary garnitur i granatowy krawat. Czy roz i granat beda ladnie razem wygladac? Mnie sie wydaje,ze tak ale chce zasiegnac opini,bo slyszalam zawsze,ze wiazanka powinna byc pod kolor krawatu...

Gość muffinkikocham
Jakoś nie umiem sobie wyobrazić szarego, granatowego i różowego razem. Nie mógłby Twój wybranek postawić na jakieś inne kolory?

Nie wiem co musi do czego pasować, bo moim zdaniem całość ma się prezentować po prostu dobrze i tyle. Weź pod uwagę, że narzeczony będzie miał w klapie kwiatek z twojego bukietu. Więc zastanów się jak będzie się komponował kolor jego garnituru z kolorem kwiatów (jeżeli garniak jest ciemny to ok, ale jeśli wybrał jasnoszary to będzie strasznie mdło). Może wybierz inny kolor wiązanki albo chociaż intensywniejszą barwę.

no moze wezme intensywniejsza barwe taka typowo rozana(troche brudna) bedzie chyba pasowac. szary garnitur bardzo mi sie podoba. Tymbardziej,ze moj narzeczony to blondyn i jak ubierze czarny garnitur to pana mlodego nie bedzie widac tylko garnitur:P

"ale jeśli wybrał jasnoszary " no wlasnie wybral z ciemniejszych szarych:) moze ktos jeszcze napisze mi co tu sadzi o tych kolorach

Gość wiglywigly
"Jakoś nie umiem sobie wyobrazić szarego, granatowego i różowego razem. Nie mógłby Twój wybranek postawić na jakieś inne kolory?" to sobie narysuj kredka:) Brak wyobrazni to pierwsza oznaka tego,ze gowno sie znasz na modzie. ostatnio widzialam szary garniak w sklepie i do tego manekin mial granatowy krawat. Wygladalo fajnie. Roz do granatu pasuje. Faktycznie jesli ma sie wyrozniac ten kwiat w klapie to warto na ten roz ciemniejszy nieco postawic.

Gość muffinkikocham
Wiglywigly - To tyle się znam na modzie, co Ty na kulturze osobistej... :)

Gość Pinkoss
szary garnitur? Fuj

Gość wiglywigly
nie przecze i nie ubolewam:P

Gość kororowo
a propos kolorystyki..ja bede miec zolte akcenty..jaki garnitur i krawat dla pana mlodego, ktory jest szatynem z bladym licem?