Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeautifulThinks

PLastry Evra :)

Polecane posty

Gość BeautifulThinks

Witam wszystkich i wiem ze juz było kilka takich tematów ale każdy odpowiada ogólnie albo nie na temat albo całkiem dolacza inne pytania :) a ja mam pytanie i chciałabym uzyskac konkretne odpowiedzie :) Stosuje od niedawna plastry Evra nosze dopiero pierwszy ale mam pewien problem zauwazyłam że nie czuje sie za dobrze wieczorami jest mi lekko niedobrze i nie mam ochoty na jedzonko. Boje się też że znowu przytyje brałam rózne tableti yasminnele , yasmin , Anteovin , harmonet i po wszystkich było to samo tycie przytyłam w ciagu 2 lat 14kg wiec odstawiłam tabletki i aga zaczeła wracać do normy. Postanowiłam tak tez doradzał mi lekarz ze po plastrach nie powinno byc tak źle. Ale niestety juz zauwazyłam , że brzuszek został mi taki jak przed okresem i mniej chodze do toalety w celu oddawania moczu. Boje się i nie chciałabym znowu wygladac jak napuchnieta bańka. Dodam ze robiłam badania i wszystko jest wporządku. Dlatego tez czy któraś z was miała podobny problem?:) z góry dziekuej za odpowiedzi :)Pozdrawiam

Gość cindy656
Kupię opakowanie plastrów evra za pobraniem z możliwością sprawdzenia zawartości kontakt gg38573075 e-mail buziaczek12345@inter ia.eu

Gość bialamasajka
Mi hormony w ogóle nie służyły. Pod żadną postacią. Może też tak masz. Plastrów używałam 2 miesiące, trochę "popuchłam" i bardzo bolała mnie głowa. teraz przeszłam na npr i jestem zadowolona. Używam cyclotestu więc on za mnie interpretuje temperaturę. W końcu czuję się dobrze.