Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gsdfewferfe

co z tym pajacem?

Polecane posty

Gość gsdfewferfe

Dostałam dla synka - 10 miesięcznego pajacyka. Pajac jest niby bawełniany, ale taki jakby sweterkoway, z takiej cieniutkiej bawełnianej włóczki jakby. Jest zapinany na guziki i ma 2 kieszonki z przodu. Za cholerę nie wiem kiedy go ubierać - w dzień czy w nocy? W dzień mi pajac nie pasuje dla takiego duzego dziecka, a na noc z kolei mi ta włóczka nie pasuje.

wystaw na allegro :) Moja w pajacach to tylko spala ale włóczkowego nie miała. Tylko bawełniane i dwa polarowe takie cieplejsze. W sumie włóczkowy też moze byc na noc jak masz chlodno w domu. W dzień to chyba średnio wygodnie w pajacyku? Jakoś moja tak nieporadnie w tym wyglądala lepiej rajstopki i body.

Gość roses.....
wiosenna znowu nadaje litosci, nie masz nic do roboty? moze chcociaz seks z mezem? a zapomnialam ty tylko kupki, zupki i inne pierdy:O

roses-a Ty nie możesz się swoim facetem zająć?No chyba,że nie masz faceta... Skoro wiesz,że wiosenna cały czas coś pisze,to Ty pewnie godzinami siedzisz na kafe.

Gość tuOla
Miałam takie pajace dla dziecka. Jeden kupiłam sama, kilka dostałam. Nigdy nie wiedziałam jak zakładać. Raz wczesną wiosną założyłam dziecku pod ogrodniczki, jako "rajstopko-bluzeczkę". I to było wszystko, żebym nie żałowała że nie wkładałam.

Gość plapla
Takie dziecko już pewnie stoi, próbuje chodzić przy meblach, więc pajac tak trochę bez sensu... na noc włóczkowego też bym nie dała. Kurcze, chyba faktycznie allegro, chyba że ładny jest, możesz na spacerki jako wierzchnie ubranko (np. na rajstopki i długie body)

Gość ju6hy5gtf4r3ew
Autorko moje dziecko smiga w pajacyku nawet teraz a ma rok! nie widze w tym nic zlego! po domu zbey było wygodnie!

Hmm.. jeśli chodzi o wykorzystanie pajaców, to ja zakładałam tylko na noc,miałam bawełniane.Jeden polarowy ale ten zakładałam na zimniejsze nocki(owszem grzałam w domu ale nie do 30 stopni)