Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-N-E-O-

Gdy żona miała romans....

Polecane posty

Gość
Nie zmienisz jej , dla niej wychodzi że kochanek jest lepszy niż ty . Musisz zdecydować czy dasz rade tak dalej zyć, jest to trudna decyzja ale musisz się zdecydować nawet dla dobra dzieci. Myslisz że one tego nie widzą : Co ona robi w tedy z dziećmi jak idzie do kochanka ? jak ciebie nie ma

Ale ona teraz już od ponad 4 miesięcy zakończyła do definitywnie. Zresztą z smsów, które przeczytałem odniosłem wrażenie, że ona po prostu się nim mocno zauroczyła na początku i potem nie mogła się z tego wyplątać bo on naciskał. Teraz jednak poszła po rozum do głowy. Urwała całkowicie kontakt z nim. Szkoda tylko, że zajęło jej to ponad rok i w tym czasie potrafiła np. spędzić dzień z dziećmi i ze mną a wieczorem już być u niego:-( Dlatego cały czas głowie, czy ona teraz nie robi tylko i wyłącznie dla dzieci. Drugie pytanie skoro tak daleko potrafiła ode mnie odejść emocjonalnie, że zdradzała bez skrupułów (choć ona twierdzi, że w tamtym okresie mnie nie zdradzała bo my nie byliśmy wtedy razem) to czy będzie wstanie wskrzesić tą miłość do mnie, którą kiedyś miała???

Gość
Może rzeczywiscie Cie dalej kocha . Ale czy ty jej wierzysz że ona moze cię dalej kochać. Wiem ze to jest ciężko cos Ci doradzić, musisz po prostu zobaczyć czy dasz dalej tak żyć, czy i ty jej dalej będziesz wierzył

Gość
U mnie było że raz wybaczyłam swojemu EX , ale drugi raz już nie bo wiedziałam że i tak nie dotrzyna słówa i miłość się sama wypaliła, wrecz w nienawiść wpadła . A taki związek nie ma już szans

Gość
Zadaj sobie pytanie: Czy dalej kochasz żonę i czy dasz radę przebaczyć jej ?

Tak kocham ją i chce walczyć o ten związek. Wiem jednak niestety, że gdybyśmy nie mieli dzieci to ona by już do mnie nie wróciła:-(

Gość
To walcz jak najbardziej . Życze Ci powodzenia w odbudowaniu tego związku:) Może zona zrozumie co zrobiła i skończy tak traktować Ciebie

Gość
Teraz są najważniejsze dzieci żeby miały jaka taka rodzinę , a zycie dopiero przed nimi.