Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konsumentka32

Pytanie do dietujących rygorystycznie - Ile schudnę jedząc tak:

Polecane posty

Gość Konsumentka32

Tak jak w temacie - oto mój jadłospis: Śniadanie: 2 cienkie kromki chleba razowego pełnoziarnistego 50 g + 2 plastry chudej szynki drobiowej + 1 liść sałaty + 2 plastry pomidora + 80 g chudego białego serka Piątnica 0% z 2 łyżkami mleka 1,5% i plaster cebuli (ok. 220 kcal) Obiad: 2 jajka na twardo i łyżka ketchupu (ok. 180 kcal) Kolacja: Czerwony grejpfrut lub jabłko (ok. 80 kcal) Razem ok. 480-500 kcal To menu chcę jeść przez 10 dni. Dodatkowo 3 razy w tygodniu ćwiczenia ok. 1 godz. Ile schudnę w te 10 dni? Proszę o odpowiedź!

myślę że z 7/8 kg ci spadnie...Ale niestety stracone kg wrócą z nadwyżką.Stosowałam już chyba wszystkie możliwe diety i najlepsze efekty daje wolne chudnięcie.

Gość a coz tam takiego widzisz ze
wszystko zalezy od tego ile teraz wazysz i mierzysz, jaka wage chcesz osiagnac,jakie masz zapotrzebowanie,jaki masz metabolizm,jaki masz tryb zycia.

Gość bezsensowna ta dieta
jojo na pewno cię złapie

Hmm... Jest to dieta ok. 500 kcal. Myślę, że w 10 dni zejdzie Ci 5 kg. Może 6 kg. Jak nie będziesz mieć wpadek i pójdziesz te 3 razy na siłownie. Faktycznie dużo zależy od tego ile ważysz i ile mierzysz. Zakładając, że ważysz 72 kg i masz 170 cm, możesz w te 10 dni zejść do 68-67 kg. Tak mi się zdaje. Nie jestem specem od diet. Sama teraz się odchudzam i walczę z kilogramami. I próbuję różnych sposobów. Tak czy siak, powodzenia! I nie słuchaj o tym efekcie jojo. Każdy organizm inaczej reaguje. Poza tym sama musisz się przekonać. Jak schudniesz i kg wrócą, to więcej Ci takie pomysły do głowy nie przyjdą.

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaha
obstawiam 4 kg do 5 nie wiecej

Gość Kaszanka-podsmazana
Ja kiedys na diecie 500 kcal w 2 tyg. schudlam 6,5 kg. Wiec w 10 dni schudniesz ok. 5 kg.

Gość lepiej stosować 1000 kcal
takie 500-600 przez dłuższy czas tylko ci spowolni metabolizm , lepiej nie schodź poniżej 1000 i więcej się ruszaj, nawet żeby to były tylko dłuższe spacery

Gość lalika
Wiecie co ja tez od dzis stosuje dieta 500-600 kcal , wiem ze to nie zdrowe ale musze bo zamowiłam sobie spodnie przez internet z wysokim stanem i sa przyciasnawe a dokładnie we wtorek za tydzien musze wygladac zajebiscie i chce te spodnie a koniecznie musze w nich usiasc , chodzi mi o to jak z brzucha zjechać na 100% bd robiła 300 zwykłych brzuszkow i 300 pol brzuszkow dziennie wiec looooz i jeszcze do tego rower i biegi :) Jak myslicie schudne te 5 cm w pasie ??