Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia marysia...

wyniki rekrutacji do przedszkola, już są!

Polecane posty

Gość pomaranczowa sukienkaaa
zobacz sobie na strone internetowa tego przedszkola, bardzo przyzwoite, i ceny nieduze.

a ja wiem tyle że im większy pakiet czyli droższy to większe szanse na dostanie się dziecka do przedszkola

Gość dery nie do końca
no może nie wszedzie, przecież przy rekrutacjii nie ma punktów za długość pobytu dziecka w przedszkolu.

Mój się dostał!!!!Cieszę się uff ulga wiem jedno złożyłam do dwóch przedszkoli tam gdzie dałam większy pakiet synek się dostał a szanse były marne tam gdzie mniejszy widniej na czerwono nie przyjęty ,a już miałam cynk od koleżanki że tak jest i na to wychodzi:)

Gość anika 28047
hyba mnie trafilo jak to czytam , a co jak sie dziecko nie dostanie a rodzice nie maja kasy zeby 500 zl co miesiac wydac na prywatne przedszkole? jesli nie ma babci ? jakas paranoja . w Lodzi gdzie mieszkalam bylo chyba 5 zlobkow od 6 mc zycia - kazda gropa po 30 dzieci - wiec 150 dzicialkow w lodzi chdzilo do zlobka od 6 mc zycia, a reszta ? i podniesc wiek emerytalny zeb babcia nie zostala bronboze z wnukami . a co jesli dziecko sie nie dostanie do przedszkola? co sie wtedy robi ? czy to jest chore - czy ja mam jakies super wymagania ?

Gość ups.,.,.,
coś w tym jest, moi znajomi którzy zapisali dziecko na 8 godz dostali się do przedszkola, a ci na darrmowe 5 godz nie maja miejsca

ma znaczenie na ile godzin zapisałaś dziecko. w rozporządzeniu jest punkt mówiący ze przy jednakowej liczbie punktów można dostać dodatkowy punkt za to ze jest się ponad darmowe godziny. moi sie nie dostali :( u nas jest bardzo cieżko z przedszkolem bo niedaleko zbudowali nowe osiedle kilka lat temu, nie mają tam swojego przedszkola tylko podpięli ich pod nasz rejon.

właśnie dzwoniła do mnie z płaczem koleżanka jej córcia nie dostała się mimo tego że była pierwsza w przedszkolu i pierwsza złożyła deklarację do przyjęcia bo bardzo jej zależało,oboje pracują i dzieci wożą całymi dniami po dziadkach brak słów

co do pakietu to chodziło mi o liczbę wykupionych godzin:)lecę do pracy:(

Czyli im wiecej im zaplacisz tym wieksze prawdopodobienstwo ze dziecko przyjete??? Typowe... ..i smutne..

tak na dziecko chodzącym tylko na bezplatne 5 godzin nie zarobią. to wszystko jest po prostu żałosne, jak może nie być miejsc dla dzieci.to jest ta polityka prorodzinna? łatwiej się dostać na medycynę niż do przedszkola

Gość a ja się nie
dostałam.