Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azalia z warszawy

niech ktos obiektywnie oceni moje nogi i pupe,prosze was!!

Polecane posty

Gość azalia z warszawy

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cb6e824a600540ec.html co jest nie tak ? co mam poprawic? mam 31 lat i nigdy nie cwiczylam ani nic wiem ,że jest zle bo mam kompleksy ale jak moge to poprawic ? plisss sorki ale zdjęcie robilam na strychu gdzie jest balagan ale wybaczycie mi to chyba:)

Gość azalia z warszawy
krzywo stanelam i troche zle wyszlo zdjecie ale widac nogi i pupe a to najwazniejsze prosze powiedzcie co i jak moge poprawic majtki push up juz zamowilam na allegro ale nóg nie zatuszuje:(

Gość obiektywnaaaa
Wg mnie jest ok, takie masz nogi, bo taką masz budowę, ćwiczeniami możesz wzmocnić je, może bardziej wyrzeźbić, ale moim zdaniem jesteś szczupła i zgrabna.

Gość azalia z warszawy
krzywo stanelam ale to przez skolioze :( w majtki push up juz zainwestowalam ale nóg nie zatuszuje:( poradzcie jak cwiczyc zeby rozbudowac te moje nieszczęsne uda bo posladki juz nie urosna bo jem duzo i nic..taka budowa męska:(

Faktycznie stoisz trochę koślawo, ale nogi szczupłe i długie- widać, że jesteś wysoka. Jeśli nigdy nie ćwiczyłaś i nie katujesz się dietami to masz dziewczyno szczęście :)

Gość azalia z warszawy
sorki ale dwa razy mi sie wyslalo ten sam post :( wiem ,że nie mam dupy :( taka budowa..chce przytyc ale nie daje rady :( nie idzie mi w pupe i uda poprostu :( majtki pushup mi powieksza pupe ale nie wiem jak pogrubic nogi .zima grube getry daja rade pod spodnie ale latem masakra:(

Gość idz na silownie
wzmocnisz troche nogi i pupe, nabiora ladniejszego ksztaltu i troche sie powieksza przez rozrost miesni.

Gość azalia z warszawy
POLLY 84 JA WLASNIE STOSUJE DIETE CALE ZYCIEALE NA PRZYTYCIE:):):) I NIC TO NIE DAJE :( CZY JESTEM WYSOKA? MAM DOKLADNIE 170 CM WZROSTU ALE NOGI MAM BARDZOO DŁUGIE NIESTETY JAK NA SWOJ WZROST :( WYGLĄDAM JAK PAJĄK:(

Gość tte
Nie wiem o co ci chodzi. Wg mnie jest super. Niestety prawda jest taka że nogi najlepiej wyglądają bez skarpetek i na obcasie.

Gość tte
Nie wiem o co ci chodzi. Wg mnie jest super. Niestety prawda jest taka że nogi najlepiej wyglądają bez skarpetek i na obcasie.

Gość idz na silownie
wzmocnia ci sie nogi i pupa, napewno beda lepiej wygladac, ladnie sie wyrzezbia i troche powieksza przez rozrost miesni.

Gość ANOREKTYUCZKA NASTEPNA
TWE NOGI WYGLADAJA JAK U ANI RUBIK FUJ JAKA SZKAPA :(:(

Gość moge ci pozazdroscic
ja to bym chciala miec takie nogi i pupa tez moze byc. nikt nie jest idealny, ciesz sie ze masz szczuple nogi i mozesz latem nosic krotkie sukienki i spodniczki...

Gość obiektywnaaaa
Zostaje ci jedynie modelowanie sylwetki ubiorem. W necie pełno jest porad, jak podkreślić walory, nawet w taki sposób, który je powiększy. Mimo wady postawy, masz zgrabną sylwetkę i też uważam, że masz szczęście, że nie musisz się katować dietami. Nie zmieniaj nic w diecie, najważniejsze, by była zdrowa. A może poszukaj ćwiczeń, które troszkę rozbudują mięśnie w określonych partiach. A najlepiej idź na siłownię, gdzie jakiś instruktor ci podpowie na czym i jak ćwiczyć.

Gość dziewczyno ales chuda
strasznie wychudzona jestes kup te majtki powiekszające faktycznie bo masz pupe płaską jak u faceta:(

Gość HdhgegrtZigtechMoze
To znowu ty, wtedy miałam zdaje sie zielone majtki. Masz chude nogi, ale taka twoja uroda i nic z tym nie zrobisz. Tyłek jest ok, chciałabym miec taki.

Gość casdsaxdszxzsxd
masz długie i szczupłe nogi mozesz do woli nosic krótkie sukienki, spodniczki, legginsy kolorowe rajstopy ja mam bodowe bardziej kobieca, gruszka i co z tego? Te ciuchy są dla mnie przekreslone!! mam wielka dupe, biodra i uda ciesz sie, ze jestes szczupla

Fajnie ze sa dlugie ;] ale strasznie blade...;] Idz na solarium ;] Jak czlowiek jest opalony to zaraz lepiej wyglada;]

Gość casdsaxdszxzsxd
masz długie i szczupłe nogi mozesz do woli nosic krótkie sukienki, spodniczki, legginsy kolorowe rajstopy ja mam bodowe bardziej kobieca, gruszka i co z tego? Te ciuchy są dla mnie przekreslone!! mam wielka dupe, biodra i uda ciesz sie, ze jestes szczupla

Gość azalia z warszawy
ALE JA BOJE SIE ĆWICZYC BO WIEM ZE JESZCZE BARDZIEJ SCHUDNE PRZEZ CWICZENIA:( KIEDYS JEZDZILAM NA ROLKACH I OKAZALO SIE ZAMIAST ROZBUDOWAC TO MI NOGI JESZCZE BARDZIEJ WYSMUKLILO :( JAK CWICZYC ZEBY JEDNOCZESNIE NIE CHUDNĄĆ :( BŁAGAM MOZE KTOS SIE ZNA I PORADZI :( BO WIADOMO ZE CWICZENIA POSZCZUPLAJA JESZCZE BARDZIEJ :( MOJ FACET ROBIL PRZYSIADY NA ROZBUDOWE UD I MU WRĘCZ SCHUDLY WIĘC JAK TU WIERZYC CWICZENIOM >:(

Gość pier*olenie o szopenie
nie słuchaj tych chamskich komentarzy jakieś cioty albo zazdroszczą szczupłej budowy albo chcą się dowartościowac. Masz ładne długie i proste nogi kaczki z krótkimi zapewne wypisują te bzdury. Co do pośladków jest trochę gorzej moim zdaniem ale spróbuj ćwiczeń na siłce na te partie, u koleżanki zauważyłam kolosalną poprawę tylko to wymaga regularności pozdro

nie słuchaj tych chamskich komentarzy jakieś cioty albo zazdroszczą szczupłej budowy albo chcą się dowartościowac. Masz ładne długie i proste nogi kaczki z krótkimi zapewne wypisują te bzdury. Co do pośladków jest trochę gorzej moim zdaniem ale spróbuj ćwiczeń na siłce na te partie, u koleżanki zauważyłam kolosalną poprawę tylko to wymaga regularności pozdro

Gość mała b.pod.wa-wą
nogi mogą być,zawsze można jakoś fajnie zatuszować ich chudość ,np ładne rajstopy.Ale pupa wg. mnie nie kobieca faktycznie ,nie wiem czy jakiekolwiek majtki tu pomogą.Ale nie przejmuj się kazdy ma jakieś niedoskonałości,przynajmniej możesz nosić fajne płaski buty, balerinki ,które uwielbiam ale mam zbyt krótkie nogi niezbyt szczupłe:)

Gość mała b.pod.wa-wą
nogi mogą być,zawsze można jakoś fajnie zatuszować ich chudość ,np ładne rajstopy.Ale pupa wg. mnie nie kobieca faktycznie ,nie wiem czy jakiekolwiek majtki tu pomogą.Ale nie przejmuj się kazdy ma jakieś niedoskonałości,przynajmniej możesz nosić fajne płaski buty, balerinki ,które uwielbiam ale mam zbyt krótkie nogi niezbyt szczupłe:)

Gość SILOWNIA TYLKO POCHUDZI
to prawda ,że cwiczenie jeszcze bardziej wyszczuplą wiec bez sensu przysiady zamiast rozbudowac poszczuplają uda (wiem po sobie) nie kazdemu rozbudują także wszelkie cwiczenia jeszcze ci wysmuklą bardziej ] taka twa uroda szkapy:)

Gość mała b.pod.wa-wą

Gość szcud7r7rr
PASKUDNIE SA

Gość SILOWNIA TYLKO POCHUDZI
sa gorsze tutaj a chwalicie

Gość MOZE jedz jakies koktaile
zeby przytyc