ninka_26 0 Napisano Kwiecień 27, 2012 witajcie, ciesze sie ze dolaczyłyscie do mnie. Wczoraj zamiast silowni był ogrod i sadzenie w nim krzewow;) nie mialam czasu jesc, wiec same korzysci. teraz sobie zupe szczawiowa wiec zjem i ide z dzieckiem na dwor. Wieczorem solarium i silownia. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Katarzyna Gorczewska Napisano Kwiecień 27, 2012 Ja proponowałabym masaż bańką chińską , sama stosuje już od kilku miesięcy i w końcu wyglądam jak człowiek:) ale byłam na kursie , wyłapałam okazje ze strony :) www.progressinbusiness.pl z koleżanką miałyśmy 20 % zniżki bo jesteśmy studentkami, ahh te studenckie rabaty :) rozpieszczają:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Elka_28_28 Napisano Kwiecień 27, 2012 Ninka z tym niejedzeniem to uważaj. Fajnie się chudnie a później jeszcze fajniej sie tyje. W zeszłym roku schudłam 5 kg przez to że nie miałam czasu jeść i jadłam sporadycznie a teraz głównie przez to muszę teraz zrzucać. Mimo że potem szybko uregulowałam to jedzenie to i tak mi przybyło. Tak samo przytyłam podczas studiów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ninka_26 0 Napisano Kwiecień 30, 2012 elka wiem, że nie jedzenie nie jest sposobem na trwałe pozbycie sie kg, ale wiem tez ze jak sie ma zajecie to nie siedzi sie ciagle i nie mysli o czekoladzie, chipsach itp. bylam na grilu wczoraj, bylo sympatycznie i raczej z nadmiarem kcal nie przesadzilam;) przez kilka dni odpuszczam sobie silownie bo wyjezdzam na weekend majowy- wlasciwie to juz spakowana jestem;) takze do zobaczenia chyba 4 maja;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Elka_28_28 Napisano Kwiecień 30, 2012 temat mi uciekł wcześniej. Cały czas ćwiczę. Ja dzisiaj jeździłam trochę rowerem w terenie i zrobiłam zestaw z Cindy Crawford. Nadjadłam się dzisiaj białka więc postanowiłam dać wycisk moim mięśniom, ogólnie w zestawie który zrobiłam było dużo ćwiczeń na całe ciało i dołożyłam trochę własnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ninka_26 0 Napisano Maj 6, 2012 witam;) nie bylo mnie kilka dni, ale nie zapomnialam o zrzucaniu kg. Mialam super weekend majowy a jako niespodzianke od meza (urodzinowa) otrzymalam wejscie na calodniowe spa. Korzystalam z basenu, baniek chinskich, masazu i mikrodebradazji. Bylo cudownie i chce jeszcze hehe Dieta- ciezko bylo ja utrzymac ale napeawde sie staralam. Wiadomo barowe jedzenie temu nie sprzyja ale zle nie bylo:) Lykam term line i detocell. Mam nadzieje ze pomoze szybciej pozbyc sie celulitu i nadprogramowych kg. Wracam na silke jutro, strasznie mi jej brakuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
będę miła 0 Napisano Maj 6, 2012 Myślałam że topik padł, a tu taka niespodzianka. Pisałam na początku, ze też chodzę na siłownię. Napisz jak długo Ty chodzisz i ile razy w tyg i czy już coś schudłaś :) Ja miałam z tydzień jak nie więcej przerwy, ale skończył się karnet a na weekend majowy nie było sensu go kupować. Też jutro wracam do gry! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ninka_26 0 Napisano Maj 7, 2012 bede mila, fajnie ze sie odezwalas. Schudlam 2 kg, ale mam wrazenie ze z cm mi spadlo troche, bo spodnie sa ciut luzniejsze i nie czuje sie taka napuchnieta. Cwicze prawie miesiac. Jak juz pisalam biore term line i detocell(na celulit). Powiem wam, ze po tym term line mega sie poce na silowni i mam wiecej energii dzieki czemu cwicze dluzej i intensywniej. Trener na silowni powiedzial ze warto sie czyms wspomoc, czyms co pomoze szybciej spalic tkanke tłuszczowa ale nie oszukujmy sie bez wysilku fizycznego nic tabletki nie pomoga. Mowil miedzy innymi o term line i l karnitynie. Dzis silownia a na srode umowiona jestem do fryzjera na zmiane fryzury:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ninka_26 0 Napisano Maj 8, 2012 witajcie;) wlasnie wcinam sniadanko- twarozek z rzodkiewka i szczypiorem, do tego plaster pomidora i lisc sałaty. A to wszystko z kromka pełnoziarnistego swiezego chlebka...brzmi smacznie nie? chciec to móc;) wczoraj dałam sobie wycisk na silowni, a po treningu poszlam na 18-to minutowy gratisowy masaz rolletic. Chyba wam pisalam ze dostałam 2 takie masaze gratis przy wykupie karnetu;) przymejnie bylo, chodz to troche boli. Dzis chyba na silke nie zdaze, aczkolwiek jak bede zoranizowana to dam rade. Na wadze dzis 68.1 wiec nie chudne przynajmniej nie ma efektow na wadze ale w cm napewno tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Elka_28_28 Napisano Maj 8, 2012 Ja jestem u rodziców i w weekend zaliczyłam rajd rowerowy, a wczoraj jeszcze ze 35 km po górkach rowerem, szkoda że w deszczu. Na razie to tylko tak ćwiczę. Jak przyjechałam do domu to po przymierzałam parę spodni z ciekawości i się mieszczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ninka_26 0 Napisano Maj 9, 2012 hejka, ja tylko na chwilke, bo brak czasu na forum. Mam przepis na super sysaca i pyszna sałatke z brokółow. Oto przepis polecam bo pyszna i malo kaloryczna. 1 brokól kukurydza ser feta ziarna slonecznika jogurt naturalny ząbek lub dwa czosnku ugotowany i wystudzony brokół przełozyc do miski, kukurydze takze. Ser feta pokroic w grubsza kostke i takze przelozyc do miski. Ziarno wsypac na sucha palelnie i podpiec ok 3 minuty. Jak wystygnie tez do miski. Polac gogurtem wymieszanym z zabkiem czosnku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ninka_26 0 Napisano Maj 10, 2012 a u mnie pusto, no coz najwazniejsze, ze jest autorka i najbardziej zainteresowana:) obiad sie gotuje, dziecie spi, a ja kawka i necik;) na wadze nadal 68, nie wiem jak to mozliwe, bo ja naprawde czuje ze chudne, spodnie w pasie luzniejsze. Dzis spojrzalam w lustro to brzuch nie jest juz taki duzy a celulit jakby ciut mniejszy. Detocell biore juz tydzien. Wczoraj zamiast silowni pojechalam na dzialke, troche postrzatalam w ogrodzie. Kazdy ruch jest dobry, byleby nie siedziec przed kompem i nie myslec o jedzeniu. Mam ochote na jakiegos pysznego owoca, moze granata albo mango. Musze cos kupic bo mnie skreca hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Elka_28_28 Napisano Maj 10, 2012 nie przejmuj się że waga nie spada, z siłownią to tak jest. U mnie tez oscyluje wokół jednej wagi odkąd ćwiczę, czyli od 2 miesięcy ponad a dzisiaj włożyłam spodenki w których jeżdżę na rowerze i które zakładałam ostatnio półtora tygodnia temu i były luźne, nawet na brzuchu. Rajd widocznie dał nieźle popalić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ninka_26 0 Napisano Maj 11, 2012 elka masz racje w koncu kg pojda w dol;) poki co zadowala mnie ze boki nie sa juz tak wystajace jak kiedys:) na obiad zjadlam 3 pierogi ruskie, nie moglam sie oprzec. Pozniej zrobie jeszcze salate z szynka mozarellai warzywami typu ogorek, pomodor. Taki mix;) przez kilka dni moze mnie nie byc, bo maz chce zmienic internet. takze jakby co to nie zrezygnowałam i napewno sie odezwe. Pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ninka_26 0 Napisano Maj 18, 2012 .....a u mnie cisza. Nikt sie nie udziela... mam juz internet i moge pisac co u mnie. Otorz na wadze 67 kg, nadal cwicze i łykam detocell. Celulit znacznie mniejszy, wlasciwie juz go tak nie widac, te dołki jakby sie wypelnily. Jestem bardzo zadowolona. Schudlam juz sporto w cm, w kg tylko 3. Spodnie sa ciut przy duze nawet:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Elka_28_28 Napisano Maj 18, 2012 witam Ninka. Ja dalej ćwiczę. Ostatnio trochę jeździłam na rowerze i spacerowałam, ale deszcze były i odpuściłam i znów wróciłam do ćwiczeń domowych. Teraz robię zestaw ćwiczeń Brazil Butt Lift na wyszczuplenie i uniesienie tyłka. Już lecę 5 dzień wg programu. Wczoraj popróbowałam też ćwiczenia Tamilee Webb na ciało i na ramiona. Niby krótkie ale dały mi nieźle popalić. Po tym rowerze to wreszcie mi się trochę waga ruszyła w dół, centymetry cały czas lecą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Snogii Napisano Maj 20, 2012 ZAPRASZAM NA FORUM DLA KOBIET WWW.RAJKOBIETY.PL BĄDZ FIT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ninka_26 0 Napisano Maj 28, 2012 witam, przepraszam ze rzadko sie odzywam ale totalnie brakuje mi czasu. Nie poddaje sie. W sumie mieszcze sie w spodnie sprzed ciazy(rozm 38-40)ale mi w nich ciasno troche:) cwicze i staram sie jesc zdrowo. Wygladam wreszcie jak kobieta, az chce sie o siebie dbac jak sie jest szczuplejszym:) no i maz widzi poprawe, mowi ze wygladam smacznie hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paniedziajadzia Napisano Sierpień 11, 2012 pewnie że sport pomaga :) ja od 2 tyg. biegam, zrzuciłam już 4 kg. do tego oczywiście dieta, ale mało restrykcyjna - zero cukrów, tłuszczy, pieczywa, dużo wody i czerwonej herbaty, ale za to np. nie pilnuję się z niejedzeniem po g. 18 polecam każdemu trochę pobiegać, świetna metoda na schudnięcie i na piękne nogi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tomku, ty Napisano Sierpień 11, 2012 jesli naprawde chcesz schudnac, to skoncz z machaniem 1 kg hantelkami i zabierz sie za porzadne cwiczenia silowe. Nie chce mi sie tego tlumaczyc, ale cwicze silowo, z max obiciazeniem, jem normalnie, ale bez syfow i waga ani drgnela, a w tylku mi spadlo 8 cm, w talii 4 cm, a w biuscie 5 cm. Zajelo mi to pol roku, ale wciagnelam sie w aktywnosc i na pewno beda dalsze efekty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SheLooksToMe 0 Napisano Sierpień 13, 2012 @paniedziajadzia - ja również biegam :) Tylko trochę dłużej, bo tak na prawdę od dwóch lat. Od roku z pulsometrem i muszę przyznać, że jednak to sporo daje, a wcześniej sceptyczne było moje nastawienie do tego sprzętu... Po za tym lubię pływanie, które również niesamowicie wpływa na dobrą kondycję i formę, a także fitness. Staram się ogólnie żyć aktywnie, więc dietą specjalnie się nie przejmuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach