Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niekochana7

Czuję, że on mnie nie chce

Polecane posty

Gość niekochana7

Spotkalam sie kilka razy z facetem. Potem on wyjechal, kontakowalismy sie ze soba smsowo. Spotkanie bylo niemozliwe. Na odpowiedz sms od niego musialam czekac dzien, dwa a nawet 3. Tylko kilka razy byla w tym samym dniu. Wiem, ze ciezko pracuje ale bez przesady. Potem nie pisal tydzien i teraz znowu tydzien. Chyba mnie nie chce, przeczuwam, ze moze zwiazal sie z inna kobieta. Z drugiej strony, moze to jeszcze nie ten etap znajomosci, zeby ciagle do siebie pisac...ale chyba to niewazne. Przykro mi bo znowu mi sie nie udalo (4 raz ten sam scenariusz- poznaje faceta, pare spotkan, on znajduje sobie druga, ja ide w odstawke). Czuje sie jak smiec...

Gość też ciekawe
Niesamowita historia z Francji! 78 letni Jacques Cascavel, znany przedsiębiorca z Lyonu, przeżył nieprawdopodobny horror w czasie nocy poślubnej! W czasie seksu pękł mu kręgosłup (część dolna). Mężczyznę odwieziono do szpitala w stanie ciężkim. W tej chwili jego stan jest stabilny

Gość Uuhujhnjjnkh
Nie rob sobie nadzieji...

Gość Uuhujhnjjnkh
*nadziei

Gość szalonawrona
nie ten to inny. to nie twoja wina. trzeba znalezc tego dla ciebie odpowiedniego po prostu

Gość szczotkowalnia
nie oszukuj się, to nie ten ale też nie załamuj, myśl pozytywnie a o sobie wręcz baaaardzo dobrze :D wysoka samoocena bywa przyczyną sukcesów, także miłosnych :D