Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupio mi strasznie!!!

Jak poprosić ginekologa o zbadanie piersi?????

Polecane posty

niedługo ide nie wiem jak to zrobic bo wytworzyla sie miedzy nami nic sympatii fajnie nam sie gada on jest strasznie mily i zawsze walnie jakis komplement i glupio mi go o to prosic :(

Gość lopae
powiedz mu: wymacaj i wytarmoś moje bimbały, maleńki :classic_cool:

Gość harajuku3
sam zbada, a jeśli nie to powiedz śmiało , czy może wykonać kontrolne badanie piersi. jeśli o to poprosisz, lekarz ma obowiązek to zrobić

Gość
Teraz każdy ginekolog bada piersi . Powiedz mu że chcesz żeby ci zbadał piersi i zrobi ci to . A tak to sama tez możesz badać piersi po kąpieli np. wtedy najepiej jest wszystko wyczuć pod palcami

raz się odważyłam i poprosiłam ponad rok temu. teraz znowu mi strasznie glupio :(

Gość
niepokoi cie coś w piersiach?

zakonczylam karmienie piersia i chcialabym zeby je zbadal

Gość Van Zann
ja ci chętnie zbadam :classic_cool:

moze mu tez glupio proponowac zeby nie wyjsc na zboka ;)

Nie odpowiem autorce na pytanie, przepraszam, za to chciałbym o coś Was dziewczyny zapytać wprost, choć nie spodziewam się poważnej odpowiedzi. Otóż wszystkie moje partnerki, z którymi o tym rozmawiałem, wstydziły się badania piersi u ginekologa. No i coś mi tu nie gra, jako facetowi. Czy nie jest tak, że to yoni powinna być tym ostatnim bastionem wstydu? Że jeśli pozwoli się obcemu facetowi dotykać gołej, niejednokrotnie nieciekawie pachnącej, a i czasem z jakimiś chorymi upławami, waginy, w pozycji z nogami za pięć dwunasta, to skąd wciąż bierze się wstyd żeby pokazać to, co w kobiecie dla faceta najpiękniejsze, czyli piersi?

nie wiem moze pzez to ze tam na dole zalada czesiej i to mi spowszednialo? a moze pzez to ze piersi kojarza mi sie z czulymi pieszczotami meza?

Gość
Autorko to nic nie jest głupio . Lekarz jest od tego żeby ci zbadał , nie tylko ginekolog alke równiez i lekarz rodzinny .

Gość
To chyba nie zrobiłabyś innych badań przez lekarza meżczyznę . To idx do kobiety jak się krępujesz

ja chodzac panstwowo do lekarza nigdy nie mialam badanych piersi, ba wizyta to byla tasmowka weszlam zaraz na fotel, nie zdazylam nic spytac a juz bylam za drzwiami wiec chodzilam prywatnie, i za kazdym razem mialam usg piersi, nigdy zwyklego badania "dotykowego"

o maj gad! to juz wole zeby to zrobil ginekolog ;) bardziej mu to 'pasuje' wiem, musze sie zebrac na odwage. nie mam 20 lat zeby plonac wstydem

Gość milena_
łaski Ci nie robi, to jego obowiązek, płacą mu za to normalnie poproś go o to

Gość
Jarecky ale wy panowie np. wstydzicie się iśc do Urologa kobiety

przez kobiete byloby mi bardziej wstyd ten gin jest ok, tylko tak czesto zartujemu, gadamy na prywatne tematy i zawsze cos milego i komplement mi trzasnie. dlatego mi glupio.

Gość milena_
to pomyśl, że zdrowie ważniejsze niż luźne gadki z ginem

Jakaś Madam, do starszej pani urolog (nie-milfa) bym poszedł. Do młodszej nie, z __prostego__ powodu.

no wiem wlasnie dlatego spytam tylko nie wiem jak na fotelu nogi rozloze odwroce glowe i niech sobie bada a tu jest jednak blizszy kontakt

Gość
Właśnie to nie krytykuj kogoś . Tak samo z nami niektórymi jest

Ok, agnieszka, ale miałaś usg. A ona nie ma nic. A nie wydaje mi się, że lekarz powinien mieć założenie "niech pacjentki same się badają, jak coś wykryją to mi powiedzą".

Gość
tom tak jak byś był w szpitalu i nie miał byś wyboru to i tak był byś przebadany przez super pania doktór i nic bys nie zrobił

Gość
Powiem Ci to tak samo jest lekarz jak każdy inny

Gość ochotkanalekarza
glupio mi strasznie!!! a mi sie wydaje ze on ci sie podoba i masz ochote na to badanie dlatego tak sie czaisz i wstydzisz, jak by ja miała dobry kontakt z lekarzem i nie czułabym do niego zadnej chemi to poporstu bympowiedziała ze cos wyczułam itp. ale widocznie ty masz na niego chrapke i stad az taka kręacja