Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupio mi strasznie!!!

Jak poprosić ginekologa o zbadanie piersi?????

Polecane posty

Gość a ja się wstydzę
Ja sobie nie wyobrażam żeby ginekolog miał mi macać piersi, co innego badanie ginekologiczne czy usg dopochwowe, wiadomo lekarz coś tam robi między moimi nogami ale jest jakiś dystans. A badanie piersi, jego twarz blisko mojej, nie zniosłambym tego, zeby na mnie tam patrzał i jeszcze dotykał.

Gość ochotkanalekarza
a ja byłabym w niebo wzieta, nie wiem czy bym sie na niego nie rzuciłą

Gość szokennn..
ciekawa jestem czy lekarzy tez to badanie krępuje? Czy krępuje ich ten mały dystans.

ochotkanalekarza glupio mi strasznie ale chyba cos tam malutko mnie kreci tak sie fajowo z nim gada

Gość mmmmmmonolit
fajny temat ;)

Gość ochotkanalekarza
tak własnie myślałam :) Jak Cię kręci no to powiedz poprostu, ze tyle sie teraz słyszy o raku i ze masz obawy i chcesz zeby Cię zbadał i tyle bez tłumaczenia itp. a jak sprawa pojdzie dalej no to przyjemnych doznań :)

ochotkanalekarza dzieki ale raczej nie pojdzie dalej on jest w porzadku a ja tez ne jestem wolna a jak ten Twoj, odpisal na e-maila?

Gość dziwne to
Musisz być bardzo pewna siebie albo niedopieszczona przez męża że zachicało ci się przygody z doktorkiem. Większość kobiet czuję się u ginekologa niekomfortowo i marzy aby wizyta jak najszybciej się zakończyła.

Gość dziwne to
Musisz być bardzo pewna siebie albo niedopieszczona przez męża że zachicało ci się przygody z doktorkiem. Większość kobiet czuję się u ginekologa niekomfortowo i marzy aby wizyta jak najszybciej się zakończyła.

[@ glupio mi strasznie!!! 14:22 -> "Jak poprosić ginekologa o zbadanie piersi????? -----> niedługo ide nie wiem jak to zrobic bo wytworzyla sie miedzy nami nic sympatii fajnie nam sie gada on jest strasznie mily i zawsze walnie jakis komplement i glupio mi go o to prosic __________ sytuacja A. jeśli chcesz iść na normalne badanie, to mówi się tak: - P r o s z ę -> o -> p r z e b a d a n i e -> m o i c h -> p i e r s i/b i u s tu. P o d -> k ą t e m -> c z y -> w s z y s t k o -> j e s t -> o k... Ewentualnie można dodać: "Dziękuję" na koniec tej prośby. sytuacja B. jeśli chcesz aby [tak jak piszesz->] "wytworzyla sie miedzy nami nic sympatii / fajnie nam sie gada / on jest strasznie mily...." - no to sprawa nabiera innego wymiaru... :D jeśli chodzi Ci o sytuację B. -> to nie wiem. Nie wiem "jak" się prosi ginekologa o "takie rzeczy"... :D ______________

napiszcie coś jeszcze, bo mi glupio a niedlugo wizyta :(

Gość I słusznie Ci głupio!
Pozwoliłaś na małą zażyłość z ginekologiem, pozwololiłaś na komplementy (!), pozwoliłaś na delikatne przesunięcie relacji z oficjalnej na prywatną, a teraz chcesz, żeby Ci piersi macał? A może by tak zmienić gina i nie pozwalać więcej na poufałość? A może tak sama sobie piersi zbadać? A może tak iść do kobiety? Powiedz wprost, że cię facet kręci i nie rób tu z siebie niewiniątka. Czasem myślę, że w tematach na kafe tych facetów, którzy krytykują relacje kobiet z ginami jest dużo prawdy :O Serio, ja nigdy nie szukałam wrażeń u gina, a piersi każda kobieta może zbadać sama.

ale ludzie mjaą problemy, no masakra. badanie piersi to wam facet powinien robić każdego dnia :P a jak nie robi i trzeba po to iść do gina, to radzę zmienić faceta ::classic_cool: a tak serio serio - jak komuś zależy na PRAWDZIWEJ profilaktyce, to regularnie robi mammografię. w takim zewnętrznym badaniu to najmniejszych guzków się nie wykryje, więc chyba faktycznie chodzi li tylko o macanie...

a tak poza tematem cycków i w temacie lekarzy: to, że gin jest miły i "trzaska komplementy" to znaczy tylko tyle, że dba o swoją kiesę. będzie miły, będziecie częściej i chętniej do niego chodzić i przynosić mu kasę.