Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rohy

Czy moda na facebooka już mija?

Polecane posty

Czy warto jeszcze założyć konto czy ta moda na facebooka już mija? Dodam, że nie jestem lansiarą, prowadzę nudne i monotonne życie, ale wiem, że na fejsie jest sporo osób które znałam, z którymi nie mam kontaktu, bo drogi się rozeszły. Czy warto założyć tam profil po to aby skontaktować się z nimi? bo widzę, z pracy i studiów sporo osób ma, jestem jedną z nielicznych która nadal jest facebook free. Może chociażby po to aby nie odstawać od innych?

Gość krzywatutka
a tak z innej beczki - macie już jakieś plany na Sylwestra?

Gość wój
ja nie mam kont na tych pejszbukach, nk , badoo i innych, prowadze samotniczy tryb życia jak tygrys-moje ulubione zwierze,tez samotnik

Gość mix warzyw
ja odstaje i się nie przejmuje, jakos nie odczuwam by przez to mnie cos ominelo, moze tylko zmarnowane godziny przed kompem spedzone na ogladaniu czyichs durnowatych zdjec. ludzie, apaleuje do was! po co wy wstawiacie tysiac zdjec swojej twarzy z roznego ujecia, po co wypisujeci jakies glupoty na tych tablicach, kogo to w ogole obchodzi ze dzis chorujecie albo zakladacie rozowe rajstopki firmy gatta? swiat zszedl na psy. jak juz macie tego nieszczesnege fejsa to korzystajcie z niego normalnie w ramach zdrowego rozsadku a nie sie osmieszacie milion razy zmieniajac status zwiazku. o co cho? pisze to tylko dlatego, bo 3/4 rozmow wokol mnie toczy sie na te fejsbukowe tamaty i przez to cierpię nie mogąc podyskutowac na normalne tematy.

Gość wój
w sumie to wszystko co na facezbuku poza prywatnymi fotami jest w roznych miejscach w necie

Gość zawiedziony1410
facebook ma juz ponad 500.000.000 uzytkownikow i jest to wciaz najszybciej rosnaca ilosc w necie. nic nie wskazuje na to ze jest juz "za pozno" na zalozenie tam konta

Gość Fjut jeden
Połowa kont jest fikcyjna, a poza tym gdy chciałem założyć konto to wymogiem było podać numer telefonu, więc dziękuję ;)

Gość ide spac2
FJUT polowa kont niejest fikcyjna i nie jest wymogiem podawanie nr tel lansiarzew pewnie zacza sie wykruszac, ci dl KTORYCH fb jest pozyteczny beda miec go jeszcze dlugo

Gość odświezam temat
jest mnostwo fikcyjnych kont, podobnie na innych spolecznosciowych portalach

Gość ide spac2
odswiezam temat w jakim celu mialoby istniec mmnostwo fikcyjnych kont? skad masz takie informacje?

ja mam fejsa tylko po to aby rozmawiac ze swoimi znajomymi nie mieszkam w polsce a nie mam innych komunikatorow ani nie korzystam z zadnych inny portali jest jeszcze skype ale nie kazdy go ma nie kazdy lubi wiec fejs idealny gdyby nie potrzeba kontaktu z bliskimi osobami dawno bym usunela swoje konto

Gość odświezam temat
ide spac fikcyjne konta istnieja glownie po to by ludzie mogli calkowicie anonimowo podgladac innych na tych portalach np. foty, wielu nie chce sie ujawniac dlatego zakladaja fikcyjne konta

Gość Fjut jeden
No sorry ale przy rejestracji prosili mnie o nr tele (jakąś forma zabezpieczenia przed botami czy coś takiego) sprawdz sama, będą prosić o nr tele. Dlatego nie mam tam konta, a komu fikcyjnych jest sporo, ale musisz być ograniczona by o tym nie wiedzieć. Mój znajomy ma ich ponad 5, ale nie chce mi się opowiadać tej przytłaczającej historyjki, zakładam że takich osób jest więcej ;)

Moze w Polsce po wielkim zrywie na nk i fb moda juz mija powolli ale mysle ze i tak sporo osob zostanie na fb i jesli chcesz miec kontakt ze znajomymi z roznych etapow zycia to warto zalozyc. Ja mam fb od 6ciu lat i nie zamierzam kasowac bo mam sporo ludzi ktorzy powyjezdzali i to jedyny kontakt z nimi.