Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem_z_usc

uznanie ojcostwa przed porodem

Polecane posty

Gość problem_z_usc

witam wiem wiem temat był przeczytałam wszystko, nie bardzo wiem gdzie mam napisać żeby ktoś mi odpisał. Więc mam taki mały problem chcieliśmy z chłopakiem uznać ojcostwo przed porodem zadzwoniłam do USC w Rzeszowie (gdzie się urodziłam) i zapytałam czy jest taka możliwość pani powiedziała mi że jest oczywiście ale że musimy zrobić to w USC do którego podlegamy czyli w Sokołowie Młp. Zadzwoniłam do Sokołowa a tam pani mi powiedziała że tak słyszała o takiej możliwości ale ona nie wie nic na ten temat bo oni czegoś takiego nie praktykują (i jest w tej sprawie zielona). Oczywiście była bardzo niemiła! No i moje pytanie brzmi jak to jest w którym w końcu USC powinniśmy uznać to ojcostwo skoro w gruncie rzeczy obydwoje urodziliśmy się w Rzeszowie no i nasze dziecko tez przyjdzie na świat w Rzeszowie. Bo jeśli w Sokołowie to widzę że nie będzie to łatwe:/

Gość problem_z_usc
zalezy mi na czasie i uznaniu ojcostwa przed porodem bo dziecko najpewniej urodzi się czarne :/

Gość szczotkowalnia
oczywiście, że w waszym miejscu zamieszkania i kogo to obchodzi, że pani nie wie czy nie umie tego zrobić, przecież to jej praca a ona nie zna przepisów?????

Gość pyta sie wasssssssssssss
A jesli można zapytac. w jakich przypadkach uznaje sie ojcostwo pzed porodem>kiedy to ma znaczenie?po co to sie robi?

Gość problem_z_usc
ten post pod moim pierwszym nie jest mój! szkoda że niektórzy ludzie potrafią robić sobie tylko żarty z kogoś:( "pyta sie wasssssssssssss" dziękuję fajny artykuł:) "szczotkowalnia" najwidoczniej tak pani nie zna przepisów w ogóle w naszym urzędzie naprawdę ciężko jest cokolwiek załatwić. Nikogo nie chce obrażać ani nic po prostu tak jest siedzą tam i biorą pieniądze za nic a jak do nich idziesz mają takie miny jakbyś zabierała im cenne minuty życia a to tylko ich praca i obowiązek a nie moje widzi mi się. Siedzą popijają kawę i tyle tylko. No cóż damy sobie z tym spokój szkoda nerwów sobie szarpać na darmo:/