Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lusia87324

Dzieci są brzydkie

Polecane posty

Gość lusia87324
Bo właśnie to natchneło mnie do napisania wątku...:o

Gość sorina
po cu tu siedze? bo ja tez nie mam obowiazku wszystkich lubic i traf chce ze akurat nie lubie takich jak ty:)

Gość lusia87324
A jesteś w stanie uargumentować dlaczego mnie nie lubisz? Nie znasz mojego charakteru, osobowości, nie wiesz nawet jak wyglądam, w zasadzie to nie wiesz nic. Wiesz tylko, że uczciwie pracuję i na nikim nie żeruję. I że nie lubię dzieci. Dla mnie to tak, jakby skreślić kogoś, bo nie lubi oglądać telewizji, nie lubi koloru czerwonego czy nie lubi pomidorowej. Rzeczy zupełnie nieszkodliwe, prawda?

Gość anika 28047
ja mam dzieci , ale nie lubie jak mi wlasnie fotki an FB wyskakuja - abo ide z wizyta do znajowej wypic wino - a tam jakas jeszcze znjoma z dzieckiem - i trzeba byc milym i moic ze slodkie i fajne ( ja nie mowie i kazdy sie zastanawia czemu bo mam dzieci ) ale to moje dzieci - i nie zadam zeby ktos na ich widok piesni wyspiewywal , nie lubie dzieci w samolocie , kiedy ide cos zjesc- . trzeba wiedziec gdzie jest granica drogie mamy - nasze dzieci to cos pieknego tylko dla nas .

Gość sorina
Kolejna koleżanka wrzuciła zdjęcie swojego potomka na facebook...i pod spodem jak zwykle 50 komentarzy typu: "śliczna dzidzia" itp. A dla mnie to dziecko wygląda jak mała ropucha, wielki łeb, obślinione, wypukłe usta, czerwona twarz. Ohyda. A jak takie dziecko podrośnie jest jeszcze gorzej. Wrzaski, hałas, głupie pytania, ciągłe zaczepianie, itp. Mam 30 lat i jestem bezdzietna z wyboru. Nie znosze dzieci, jedyne co we mnie wzbudzają to irytacja. dlatego cie nie lubie:)

Gość sorina
nie prawda anka i kazdy ma prawo latac samoletem

Gość anika 28047
tak w POLSCE niw wolno mowic zesie nie lubi dzieci. zle wplywa na obraz MATKI POLKI.

Gość sorina
wolno mowic ale jestr to odbierane jako cos niesympatycznego. nie tylko w polsce

Gość anika 28047
co nie prawda - ? kazdy ma prawo- oczywiscie - ja tylko mowie ze nie lubie .

Gość sorina
a w czym ci te dzieci przeszkadzaja?

Gość sorina
nieprawda ze dzieci lubia tylko ich matki. ja np. uwazam ze sa urocze. szczegolnie niemowleta

Gość lusia87324
Hałasują i bywają upierdliwe? Na cieche dziecko nikt uwagi nie zwróci, ale jak któreś wrzeszczy w nebogłosy albo podchodzi do ludzi i zagaduje, to wybacz, ale przeszkadza. Czego nie rozumiesz?

Gość anika 28047
czemu jest to odbierane jako niesympatyczne ?

Gość sorina
jestes strasznie znerwicowana jak ci tak wszystko przeszkadza

Gość sorina
a sympatyczne jest gdy ktos stwierdzi ze nie lubi kobiet np.?

Gość anika 28047
kazdy mysli ja mysli - jednemu przeszkadzaja dzieci innemu wcale - co w tym zlego?

Gość fin111
ja nie lubie dorastajacych gimbusow i troche starszych(13-21) , oni sa najgorsi

Gość lusia87324
No mi akurat wisi to, czy ktoś lubi kobiety czy nie, ma prawo.

Gość też nielubieeeeeee
Też nie lubię dzieci ... Co do urody to jest bardzo mało ładnych niemowlaków, większość wygląda jak właśnie takie czerwone ropuchy. Brzydzą mnie dzieci ogólnie-ślinienie się , smarkanie.. A już najgorsze jest karmienie i to tzw . ulewanie...bleeeeeee i karmienie papkami ze słoika podczas, którego połowę dziecko wypluwa. Wiem ,ze dla niektórych jest to słodkie ale mnie brzydzi strasznie.

Gość anika 28047
stwierdzanie ze sie kogos lub czegos nie lubi jest tylko stwierdeniem , odzwierciedleniem upodoban i tyle . jesli ktos nie lubi kobiet to widocznie ma takie powody lub upodobania ze lubi panow.

Gość też nielubieeeeeee
W sumie to mogłabym mieć od razu takie dziecko w wieku 14-15 lat.

Gość sorina
to ze ludzie nie maja obozwiazku sie z kazdym zgadzac

Gość sorina
autorka zakladajac temat powinna sie spodziewac roznych opinii

Gość anika 28047
a dla mnie jest niemile patrzenie na karmienie piersia w miejscu publicznym .

Gość fin111
dziecka w wieku 14-15 sa najgorsze

Gość fin111
akurat wywalanie cyca w miejscu publicznym mnie nie odpycha, to normalne ze bachorek musi zjesc gdy jest glodny

Gość coz
Male ssaki (np pieski kotki kroliczki...) w wiekszosci swa uciazliwosc rekompensuja urokiem oraz ujmujaca powierzchownoscia (te wielkie oczy, smieszne proporcje ciala, nieporadnosc ruchowitd) rozczulajaca dorosle osobniki (to taka ich strategia na przetrwanie)...z ludzkimi dziecmi powinno byc w zasadzie podobnie ALE...mnie tez nie wszystkie rozbrajaja - wrecz przeciwnie znakomita wiekszosc odbieram jako brzydkie wlasnie i irytujace dlatego, podobnie jak ty, nie bardzo rozumiem te histeryczne, egzaltowane piski, ochy i achy calego otoczenia nad niemowlakiem ktory akurat wcale nie jest slodkim bobasem lecz zaslinionym, rozdartym, malym gremlinem z tym ze, zapewne ty czynisz tak samo, nie zostawie nikomu niepochlebnego komentarza pod zdjeciem potomstwa bo to zwyczajnie nie wypada co najwyzej wspomne na anonimowym forum ze dzieci nie sa ladne

Gość ScarlettttJohansson
A ja też nie chcę mieć dzieci, bo -tak, tak drodzy państwo - jestem EGOISTKĄ i wolę wydawać pieniądze na siebie niż na dziecko !!!! :D poza tym kocham swoją niezależność i nie lubię zman i przestańcie pluć jadem, bo nie wszyscy żyją dla prokreacji

Gość fin111
ujelo mnie to okreslenie zasliniony,rozdarty maly gremlin , dzieki za poprawe humoru ;)

Gość fin111
mam podobnie , tez lubia swoja niezaleznosc i wydawanie kasy na co ja chce, a nie na wrzeszczacego małego mapeta