Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lusia87324

Dzieci są brzydkie

Polecane posty

Gość sorina
dlatego panstwo powinno doic podwojne podatki od takich:)

Gość ScarlettttJohansson
lepiej, żeby od ciebie wspaniała Matko Polko doiło ;) dla ciebie też lepiej, żebyś dzieci nie miała, bo jeszcze biedne zarażą się poglądami :D

Gość sorina
no nie bardzo:) za kilkadziesiat lat staniemy sie panstwem arabskim majac takie pustaki jak ty w spoleczenstwie:)

Gość anika 28047
co ty z tymi podatkami ? dzieki takim kobieta - placa podatki i pracuja sa jeszcze urlopy maciezynsie i wychowawcze - ty pomyslals co by bylo gdyby kazda kobieta w wieku produkcynym miala dziecko i poszla na urlop . ja sie dziwie kobieta teraz ze maja dzieci - jest fatalnie z praca , zadnej pomocy od panstwa , brak zlobkow i przedszkoli, no niestety zeby dac sie dziecu rozwinac - w jakim chce kierunku trzeba miec pieniadze .

Gość sorina
a wczesniej starzy ludzie beda biedowac zreszta takie spoleczenstwo starcow... koszmar po prostu

Gość sorina
byloby mniejsze bezrobocie. bezdzietne nie wydaja na ksiazki i ubranka dla dzieci a w przyszlosci beda korzystac z ich pracy:)

Gość a jak mały smród będzie
pojebem to matka zwróci wszystkie zasiłki,poza tym doicie sobie co chcecie ile chcecie,wszystkie podatki i tak płaci konsument w sklepie

Gość sorina
a zeby konsument placil musi istniec:)

Gość sorina
stary czlowiek ze swojej emerytury nie napedzi gospodarki:)

Gość sorina
im wiecej mlodych konsumentow w wieku produkcyjnym tym bardziej dynamiczna gospodarka

a żeby płacić to musi pracę w sektorze prywatnym zarabiającym na PKB,a nie w wysysającej go budżetówce,ja się pytam co jak mały śmierdziel będzie świrem,raczej obciążającym społeczeństwo niż korzystnym dla niego

Sorina...idź Ty lepiej do pieluch... ciężko się Ciebie czyta. Nie dajcie się dziewczyny podpuszczać kobietom-macicom ! Pozdrawiam!

Gość sorina
wiecej swirow bedzie wsrod emerytow. zeswiruja z biedy...

przemysł w którym ludzie odbębniali pańszczyznę,i coś tam wypracowywali jest teraz w Chinach jak by ktoś nie wiedział

Gość sorina
ciezko sie mnie czyta bo prawda w oczy kole:)

Gość couldn't have come
to prawda nie wszytkie dzieci sa ladne, czasem wyrastaja z tego a czasem wyrastaja na brzydkich doroslych, ale po co 100 komentarzy pod zdj.dziecka o jaki sliczny a mamusia wstawia kolejne 50 fot dziecka to jest glupie.

Gość sorina
jak chce to niech wstawia. nie musisz ogladac

Gość ty sorina idź lepiej
wydoj troche spier_doliny ze swojego rozpłodowego buhaja, bo chyba już za długo nie byłaś zapylona, zyebana kretynko.

Gość ScarlettttJohansson
sorina, to na co ty czekasz?! bierz się za robienie dzieci, ktoś musi tę gopodarkę napędzać! :D z twoimi poglądami to powinnaś mieć conajmniej ośmioro :)

Gość sorina
:D jestes za glupi zeby mnie urazic. nie wysilaj sie;)

Dajcie już spokój. W sumie cieszmy się, że ktoś się za nas rozmnoży, żebyśmy mogli żyć długo i szczęśliwie :D a kasę , którą mielibyśmy przeznaczyć na dzieci odłożymy sobie na emerytury, bo jak przyjdzie na nas czas to będziemy musieli liczyć tylko na siebie. I zobaczymy kto lepiej na tym wyjdzie;)

Gość sorina
co ci po tej emeryturze jak nic nie bedziesz mogl za to kupic albo bedziesz musial sie przed kalifami tlumaczyc?;)

Gość miss chill out
to ja też się wypowiem. też nie lubię dzieci, i może nie tyle chodzi tu o małe brzydkie bachory, a szum jaki robią wokół nich matki! i sorry, ale mówienie, ze bezdzietni mają płacić większe podatki jest żałosnym biadoleniem... z moich podatków leci kasa n becikowe i wynagrodzenie dla nauczycieli (kolejnych darmozjadów), którzy uczą twojego bachora, a także na zasiłek macierzyński dla ciebie podczas gdy siedzisz w domu i obrastasz w tłuszcz, a twoje dziecko obok się drze. to ja zapierdalam jak głupia, żeby były, moim zdaniem niepotrzebne zasiłki rodzinne, socjalne i inne. a czemu niepotrzebne? bo jak nie masz kasy to nie rób bachorów! każdy niech pracuje dla siebie a nie dla reszty, co to za głupia polityka! to, ze ja zapierdzielam, uczę się języków, robię kursy, a dzięki temu więcej zarabiam nie może przekładać się na to, ze ktoś niezaradny życiowo i nakierunkowany na rozmnażanie ma zabierać ode mnie to, co przyszło mi tak ciężko. ja też nie "lajkuję" obślinionych czerownych mord w 150 wersjach a każdej strony jak taki potworek leży zawinięty w 100 kocy. a jeżeli kiedyś mi się odmieni, albo przydarzy i będę mieć bachora to nie będę umieszczać jego zdjęć w necie ani podjarana czekać aż ktoś pochwali, bo JA ROZUMIEM, ze moje dziecko dla mnie jest najpiękniejsze na świecie, ale reszta się nim brzydzi i nie ma ochoty go oglądać. amen

Czytaj ze zrozumieniem. Emerytur nie będzie albo będą tak niskie, że w zasadzie można mieć je w dupie. My będziemy odkładać kasę na przyszłość, inwestować w coś, z czego na starość będziemy mogli dobrze żyć. Pewnie, że dzieciaci też mogą, ale zawsze będą mieli mniej, bo przecież będą bulić na nowe pokolenia napędzaczy gospodarki. I chwała im za to, bo ktoś musi!

Gość sorina
mis chil out przeczytaj jeszcze raz... ze zrozumieniem tym razem:)

Gość sorina
dlatego halszki panstwo powinno obarczac podwojnymi podatkami bezdzietnych egoistow. nie zgdzam sie by moje dzieci w porzyszlosci ich utrzymywaly:)

Sorina, to się nie zgadzaj;DD Niestety tak jest, że im bardziej rozwinięte państwo tym mniej ludzi się rozmnaża (hm...ciekawe czemu;)), ale zawsze w tychże państwach są dzieciate grupy społeczne , które zaludniają terytorium hurtowo. I dzięki bogu, jak już pisałam wcześniej . Ew. przyjeżdząją imigranci i też się przysługują państwu pod tym względem:)

Gość miss chill out
ja na swoją emeryturę już odkładam. a, ze polskie ustawodawstwo emerytalne ma system "pay as you go" to już niestety nie moja brocha. szczerze to nawet wolałabym płacić mniejsze podatki a różnice odkłądać na emeryturę, pod warunkiem, że to samo byłoby z osobami posiadającymi potomstwo- radź sobie sam :D

Gość sorina
no wiec pisze ze w przyszlosci taki pustak jak scarlllet johanson(obelga dla tej aktorki)bedzie chodzil w burce i musial sluchac sie we wszystkim meza nasza liberalna obyczajowosc zaniknie wyparta przez lodnosc 3 swiata mniej rozwinieta ale bardziej liczna...