Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lusia87324

Dzieci są brzydkie

Polecane posty

Gość miss chill out
po pierwsze- ludność. przez u. po drugie liberalna obyczajowość nie zostanie wyparta, a przed ludnością trzeciego świata (w sumie śmiesznie to nazywasz, chyba nie wyłapałaś, że ktoś wcześniej nadmiernie się rozmnażających porównał właśnie do ludnosci trzeciego świata- chyba jesteś więc w tej grupie) można się bronić restrykcyjną polityką imigracyjną. popatrz na państwa Starej Europy- mniej się rozmnażają a jakoś radzą. i nie chodzi mi tu o Francję zalaną przez ciapatych, a mądrzejszą, Skandynawię

Gość sorina
jaka restrykcyjna polityke dziecko?:D bedzie nas mniej a oni beda walczyc o terytorium. bedziemy mogli im skoczyc...

Gość miss chill out
to zrób sobie dużo dzieci będziemy mogli utworzyć z nich armię, żeby nam nie skoczyli :)

Gość sorina
wreszcie sobie odbija na nas za lata harowki na koloniach

Gość sorina
to ile ja zrobie sobie dzieci jest wylacznie moja sprawa:) za to obowiazkiem panstwa jest je chronic a co za tym idzie powinno wspierac ludzi wychopwujacych przyszle pokolenia jednoczesnie obarczajac tych wygodnickich

Gość sorina
chronic to panstwo- o to mi chodzilo:)

Gość anika 28047
a ja mysle tak - sterylizowac przymusowo patologie, matki i ojcow we wczesnym okresie czyli jak maja 1,2 dzieci byle nie 8. robic to po to ze my dajemy kase na te dzieci , my czyli panstwo - a one potem i tak nic nie wnosza - czyli nie jest to ekonomiczne . p prostu trzeba robic tak zeby sie kasa wracala- , bo tak to laduje sie kase w zasilki - prawie darmowe ksiazki itp - a dzieciak z patologicznej rodziny trafi do wiezienia w wieku 17 lat i kto placi na jego utrzymanie w wiezieniu-MY. - moze by tak inwestowac w jednostki rokujace . pozadne rodziny iich dzieci ? TE GLUPIE GADKI O SLODKIM MACIEZYNSTWIE - 75 % ludzi ni wychowuje tylko ma dzieci .nie maja pojecia jakich ludzi chca wychowac , jesli ktos chce 5 dzieci - ok ale trzeba wiedziec po co ma sie te dzieci , jesli kogos stac. prosze bardzo . a w polsce miezkanie 25 m 2 - dwoje dzieci , ojciec ma prace . taka jes zeczywistosc, wiec zamiast sie rozczulac nad slodkimi dzidziusiami mze trzeba kupic tabletki anty .

Gość sorina
na przymusowa sterylizacje zaraz by ci sie oburzyly organizacje praw czlowieka i mialyby troche racji rowniez jestem za tym by ludzie nielubiacy dzieci ich nie mieli. bo szkoda dzieci. ale panstwo jako takie powinno prowadzic polityke prorodzinna bo lezy ona w interesie przyszlosci calego narodu. takze tych bezdzietnych.

Gość ScarletttJohansson
sorinko, szkoda, ze nawet nie potrafisz poprawnie napisać imienia i nazwiska tej aktorki ;) Konwersacja z tobą jest uwłaczająca dla dziewczyn tu piszących, w tym dla mnie ;) jesteś jeszcze w XIX wieku, ew. w poczatkach XX ;) idź sobie pluć jadem gdzie indziej, do ludzi podobnie inteligentnych - o poziomie IQ -hmmm?...- 20... i powtarzam: skoro tak ci zalezy na przyszłości kraju, to sama się o nią postaraj :D

Gość sorina
nie pisalam nazwiska aktorki ale login pewnej cwiercinteligentki;) ze blednie... pomylily mi sie liczba l z t;)

Gość sorina
wlasciwie nie login tylko psudonim

Gość anika 28047
obrona praw czlowieka - co robi dzieci i je napierdala , albo molestuje - tacy ludzie nie powinni miec zadnych praw

Gość sorina
ale nigdy nie masz pewnosci ze kiedys nie wyjda z tej patologii

Gość anika 28047
trudno , jak wyjda to niech sie zajma tymi dziecmi ktore oddali do domu dziecka.

Gość sorina
moze ale to bardzo kontrowersyjna sprawa

Gość anika 28047
a molestowanie i znecanie sie nad dziecmi jak bys nazwala?

Gość sorina
skurwysynstwo??

Gość anika 28047
i co maja miec mozliwosc plodzenia sobie koejnych ofiar? na zmiane nie ma co liczyc - potrzebne sa do tego osrodki i specjalisci a w polsce tego nie ma .

Gość sorina
nie polemizuje z toba na ten temat ani ich nie bronie. stwierdzam tylko fakt ze trudno byloby wprowadzic takie prawo bo jestesmy cywilizowanym spoleczenstwem nastawionym na podmiotowosc jednostki

Gość ja też nie lubie i nie chce
dzieci. A ty sorina zamknij się kurwiszcze, dzieciorobie:)

Gość unisex
niestety polska hipokryzja objawia sie tym ,międzyinnymi ,ze kazde dziecko jest śliczne i wszystkie pary młode cudowne

Gość gość
ja tez nienawidze dzieci :) baby, ktore nie maja ambicji rodza bachory mlodo, zamykaja sie w domach, bo trzeba wykarmic bachora lacznie z chlopem, na ktorego utrzymaiu zyja. 7 miliardow ludzi jest na swiecie, malo jeszcze, ze musicie jeszcze wiecej rodzic? chociaz z drugiej strony... kobiety w zdecydowanej wiekszosci nie maja nic innego do zaoferowania swiatu... wiem, ze wy uwazacie inaczej, ale taka prawda - jestescie slabe, glupie, I tak naprawde robienie makijazu, ubieranie sie I wychowywanie dziecka to jedyne do czego sie nadajecie... w wiekszosci. a teraz trzymajcie sie mocno, bo nie uwierzycie - SAMA JESTEM KOBIETA! :)

Gość gość
Zgadzam się z Autorką Dzieci są zwyczajnie brzydkie Do szczęścia mi zupełnie niepotrzebne