Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalieeee

Solarium. ;]

Polecane posty

Gość natalieeee

Mam pewne pytanie. Byłam wczoraj na solarium. Ogólnie chodzę rzadko, ale teraz jest ważna sprawa ;p I moje pytanie odnosi się tego, czy jeśli wczoraj rano byłam na solarium na 7 min i nic mnie w sumie bardzo nie wzięło. Nic a nic nie piecze bo ogólnie nie jestem blada wiec taka wizyta mało daje. I chciałabym pójść jeszcze dzisiaj wieczorem.. Czy są jakieś przeciwwskazania ?

Gość natalieeee
to na serio ważne. potrzebuję na sobotę. moze za późno się ocknęłam .

Gość echechech
mozesz, tylko nie przegnij, znasz swoje mozliwosci i jak łatwo sie przypalasz na słońcu

no przecież poważnie Ci odpowiedziałam, ale przecież skoro wiesz lepiej to po cholere się pytasz. Na sobotę. no to brawo, faktycznie

Gość natalieeee
spokojnie.zapytałam o przeciwwskazania. jak chodze codziennie latem się opalać to nic mi się nie dzieje. więc pytam jak to z solarium. wiadomo każdy ma inną skórę. bardzo szanuję Twoją opinię jednak może ktoś opala się czasem tak i nic się nie dzieje dlatego chce poznac tez opinie kogoś innego ;p

Gość dcdcdcd
idz ale nie wiecej niz 7 min bo mozesz na jutro wygladac jak burak to ze po 1 razie nic ni iwedac nie znaczy z na drugi mozesz dluzej i nic ci nie beidze

no skoro jest jak piszesz, to chyba się nic nie stanie. JA gdybym poszła dzień po dniu, to mogłabym zdzierać skórę płatami. Tylko uważaj z minutami.

Gość natalieeee
no dobra dzięki. zastanowię się jeszcze nad jutrem . bo w sumie rano jeszcze zdążę ;)