Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dr Cliteris

Oto SEKRET wiecznej miłości i szczęścia kobiety

Polecane posty

Gość Dr Cliteris

Moje wieloletnie doświadczenia, obserwacje i rozmowy z mężczyznami, pomogły mi opracować uniwersalny zestaw wymogów jakie musi spełnić kobieta, aby była kochana i nigdy nie zdradzana przez swojego Mężczyznę. Niniejszym dzielę się z Wami, zupełnie za darmo, tymi jakże ważnymi punktami na drodze do szczęścia osobistego każdej kobiety. 1. WYGLĄD - musisz mieć max. 165cm wzrostu - ważyć max. 45kg - być obfita w biuście - wąska w talii - i pochwie - mieć długie, lśniące włosy - codziennie staranny makijaż - manicure francuskie - musisz chodzić w szpilkach - noś sukienki i mini spódniczki - noś seksowną bieliznę - pamiętaj byś zawsze była wydepilowana 2. CHARAKTER - bądź zawsze gotowa na seks - miej przy sobie prezerwatywy - lub zażywaj tabletki - jeśli jesteś smutna, zmęczona lub masz okres, nie daj po sobie poznać - uśmiechaj się cały czas - śmiej się z żartów (nawet nieudanych) mężczyzny - nie narzekaj, mężczyźni nie lubią problemów - staraj się nie chorować - często chwal swojego faceta - studiuj, pracuj, gotuj i sprzątaj - śpiewaj i tańcz - najwięcej czasu poświęcaj JEMU. 3. POŁYKAJ - zaiste! jest to tak ważne, że zasłużyło na osobny punkt. Zatem kobieto, jeśli potrafisz spełnić wszystkie powyższe wymogi, możesz być pewna, że będziesz miała u boku Twoje przeznaczenie - Mężczyznę do końca życia. I umrzesz spełniona. 🖐️

Gość .............,.
ale jestescie pusci !!

Gość oj cholercia to jakim cudem
ja zawsze miałam ogromne powodzenie? :D

Gość oj cholercia to jakim cudem
a tak na poważnie, to opisany ideał dziewczyny jest atrakcyjny jedynie na krótko, ale szybko się znudzi

Gość pomyliłeś się
tam powinno pisać nie noś bielizny

Gość prawdziwaa kobietaa
To teraz ja chłopcze powiem Ci co musi zrobić taki chłopczyk jak ty zeby zdobyć prawdziwą kobietę: 1) Minimum 180 cm wzrostu 2) atletyczna sylwetka , nie żadne chuchro albo opona piwna 3) kąpiel codziennie a nie raz na tydzień 4) umiejący gotować 5) posiadający swietna rpacę, wykształcenie i samochód 6)posiadający poczucie humoru 7)dżentelmen 8)umie naprawić cieknący kran, zepsute radio i zamontuje półkę 9)umie doprowadzić kobietę do ograzmu (umiesz chłoptasiu???)🖐️ 10)przynoszacy kwiaty nie tylko w dzien kobiet 🖐️ 11)potrafiący rozmawiać z kobieta na wszystkie tematy 12) nie chrapiący 13) masz już dość czy konynuować????

Gość pomyliłeś się
kontynuuj bom ciekaw

Gość prawdziwaa kobietaa
14) taki który potrafi sobie trafiać swoim sprzętem do klopa przy oddawaniu moczu🖐️ 15)prawdziwy facet zawsze płaci za swoja kobietę 16) Po randce zawsze odporowadza kobietę pod same drzwi upewnijac się ze wróciła do domu bezpiecznie 17) nie jest przesadnie "dupolizem" bo to prawdziwe kobiety zniechęca 18)kocha zwierzęta 19) kocha dzieci 20) Na slub decyduje się ze swoją druga połową po maxymalnie 2 latach a nie po 7 latach🖐️ 21)kontynuować??

ten topik to marne prowo, ale na pewno ktoś się tym podnieci i będzie dyskutował :D to może teraz sekret szczęścia i miłości dla mężczyzny: 1. Wygląd: - musisz mieć co najmniej 190 cm wzrostu- - penis co najmniej 20 cm - mieć wyrzeźbioną klatę - i brzuch - być opalony - mieć bujną i modnie przycitą czuprynę - musisz chodzić w trendy ciuchach, ale nie gejowskich! - pamiętaj, żeby zawsze mieć wygolone jajca [cool[ 2. Charekter: - musisz być odważny - zdecydowany - męski - silny - wrażliwy - cierpliwy - oglądać komedie romantyczne - i płakać na melodramatach - nie choruj - tańcz, śpiewaj, graj na gitarze, klarnecie i saksofonie - graj w piłkę, tenisa, pływaj, biegaj i i pakuj na siłowni - cały swój czas poświęcaj JEJ - praw komplementy - sprzątaj - gotuj - baw dzieci :classic_cool: 3. BAŹ ZAJEBISTYM KOCHANKIEM bo inaczej swoje powyższe cechy możesz sobie wsadzić w dupę i przytkać korkiem :classic_cool: 4. WAŻNE: - musisz zarabiać co najmniej 10 tys. miesięcznie netto- - musisz mieć własne mieszkanie/dom (WŁASNE, a nie nadzieję, że "mama ci przepisze") - musisz mieć zajebistą furę - wypasiony sprzęt rodzaju wszelakiego i DUUUUUŻĄ lodówkę :classic_cool: :D🖐️

Gość prawdziwaa kobietaa
i co doktorku wymiękłeś??:classic_cool: :-D

Gość Ogłupiała_na _krawędzi
oooo kurwa po co ja wypiłam te 3 browary dzisiaj???????? bo tylko w kwestii kilogramów nie pasuję... no ale nic straconego- od jutra DIETA

Gość pomyliłeś się
ja najważniejsze cechy posiadam, a Wy Panie?

nie jest zle, bo jeszcye mozesz sie wyslowic + mnie klawiatura sam sie zrabala + ten trick y zamianka z na y nie apiemtam jak sie to naprawia jakie klawisye pryzciska

Gość prawdziwaa kobietaa
co znaczy najważneijsze?? wszystkie wymienione rpzez nas cechy sa NIEZBEDNE do zdobycia proawdziwej kobiety i szczęscia...

Gość ZAJEBISTA LACHA :D
1. WYGLĄD - musisz mieć max. 165cm wzrostu - no mam, 163 - ważyć max. 45kg - buhahaha, dwa razy więcej :classic_cool: - być obfita w biuście - yeah, wszędzie jestem obfita :classic_cool: - wąska w talii - ekhem, jak wyżej :D - i pochwie - eeeee... zaraz spróbuję dokonać jakichś wiarygodnych pomiarów :D - mieć długie, lśniące włosy - półdługie, lśnią, jak je ufarbuję :classic_cool: - codziennie staranny makijaż - nie maluję się - manicure francuskie - nie podoba mi się - musisz chodzić w szpilkach - nie chodzę nawet na najmniejszym obcasie, bo się wypierdalam :classic_cool: - noś sukienki i mini spódniczki - chodzę tylko w spodniach - noś seksowną bieliznę - nie ma seksownej bielizny w moim rozmiarze :O - pamiętaj byś zawsze była wydepilowana - nie depiluję krocza 2. CHARAKTER - bądź zawsze gotowa na seks - to owszem :classic_cool: - miej przy sobie prezerwatywy - lub zażywaj tabletki - zażywam - jeśli jesteś smutna, zmęczona lub masz okres, nie daj po sobie poznać - ja mam PMS 24 h na dobę, synku :D - uśmiechaj się cały czas - liczy się cyniczny uśmiech jednym kącikiem ust? - śmiej się z żartów (nawet nieudanych) mężczyzny - żeby wziął mnie za debilkę? sam przecież wie, że zjebał żart, to jakie ja sobie wystawiam świadectwo, śmiejąc się z tej porażki? :D - nie narzekaj, mężczyźni nie lubią problemów - trudno, jak mam powód, to narzekam - staraj się nie chorować - choruję często i kładę się do łóżka zostawiając wszystko na głowie faceta, a na dodatek wymagam opieki 24 h na dobę :P - często chwal swojego faceta - jak jest za co, to chwalę - studiuj, pracuj, gotuj i sprzątaj - robię to, ale w zamian wymagam od faceta remontów, napraw, przynoszenia ciężkich zakupów i dbania o samochód na zasadzie "jak ja wsiadam, to ma jechać i nic mnie nie obchodzi" - śpiewaj i tańcz - wierz mi, nie chciałbyś, żebym śpiewała :D - najwięcej czasu poświęcaj JEMU - po co? nie jestem bluszczem 3. POŁYKAJ - połykam, połykam. Lepiej niech faceci postarają się nadążyć za moim temperamentem :classic_cool: Zatem kobieto, jeśli potrafisz spełnić wszystkie powyższe wymogi, możesz być pewna, że będziesz miała u boku Twoje przeznaczenie - Mężczyznę do końca życia. I umrzesz spełniona. - A to spełnieniem dla kobiety jest jeden samiec przez całe życie? :D Interesujące...

ZAJEBISTA LACHA :D + masz racje parafrazujac stare powiedzenie + a bo to kobieta jest krowia dupa, zeby przez cale zycie jeden OGON przy niej wisial ------

Gość Byłam tak blisko
pominęłam 3 punkt

Gość Dr Cliteris
Jestem kobietą a ta lista to po prostu ironiczne spojrzenie na wygórowane oczekiwania niektórych panów względem niewiast :D A także parodia rad udzielanych nam przed debilne magazyny kobiece. ;)

Gość Zuzanna765
Trochę mi brakuje. Ale że wygląd i powierzchowne cechy charakteru to nie wszystko... Moje wymagania co do faceta, ściągnięte zresztą z filmu "Baby są jakieś inne": - mam przy nim czuć się bezpiecznie - mam przy nim czuć się pożądana - mam mieć możliwość rozwijania się (co rozwinęłam kiedyś tu: http://notatkiozyciu.blox.pl/2012/03/Jak-sprawic-by-kobieta-byla-szczesliwa.html)

Gość
Przy wzroście 165 cm. 45 kilo to szkielet

Gość plplplp
Macie kobietki racje a która mądra ładna kobieta przy jednym chciała być-powinna co parę lat sobie wymieniać na młodszego.

Gość najwazniejsze to
mloda dupcia nastolatka :P po 25 kazda zaczyna sie sypac :D wszelkie walory traca jakosc nie ma sie co oszukiwać wtedy licza sie jej umiejetnosci zaspokojenia swojego pana i wladcy