Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowa malinka

Jak znaleźć siłe?

Polecane posty

Gość kolorowa malinka

jestem gruba, ale nie potrafię schudnąć. widzę że dla mnie ważniejsze jest jedzenie niż figura. co ja ze sobą zrobiłam. jak zacząć się odchudzać? jak zacząć ćwiczyć? ja ciagle sobie wmawiam od jutra dieta. a jak rano wstaje to o tym zapominam. moja życiowa porażka:(

Gość JazzmataZZ
napisz swoje wymiary zebyśmy wiedzieli na czym stoimy :)

Gość naklej na lodówce
zdjęcie super laski

Gość kolorowa malinka
mam 176cm wzrostu a waga 86kg:( Przed ciażą (4 lata temu) ważyłam 68kg....

tez bylam gruba mialam prawie 10 kilo nadwagi i tez sie caly czas obzeralam...ale pewnego dnia spojrzalam w szafe i nie mialam co zalozyc wiec zaczelam rano i wieczorem po kilka minut cwiczyc np brzuszki itd rowniez rowerek czy rolki...potem zamienilam tluste jedzenie na warzywa i owoce i nawet nie wiem kiedy mlodszej siostry rzeczy moglam nosic bo schudlam 10 kilo...wiec jest to mozliwe...uwierz w to a dasz rade.,.powodzenia:)

Gość JazzmataZZ
ale sie rozpasłaś :O

Gość hihihihahahal
:)

Gość dirty787
ja rok temu wazyłam 86,50, dzis 76,50, niby długo to trwało ale jednak. zmien obiadki na zupy warzywne, na kostce rosołowej, bez smietany:) warzywa na patelnie z jajeczkiem sadzonym są pyszne, szybko sie robi:) i jak jesz kromke chleba to do tego 3 plasterki szynki, pomidorek cały lub ze dwa ogóreczki kiszone,zebys sie tym napchała a nie chlebkiem. rano na czczo szklaneczka ciepłej wody z sokiem z cytryny., mozesz jesc jak teraz ale!!!! zmien zle pokarmy na zdrowe i po prostu nie kupuj słodyczy, ogranicz cukier,

Gość kolorowa malinka
no właśnie moja zguba to słodycze...:( chleba nie jem wcale...ziemniaków tez bardzo mało, ale za to duze ilosci coli i słodyczy:( dzięki za rady..:) jade zaraz do sklepu więc kupię jakieś warzywka na patelnie, owoce itd.

da się jeśli się chce. ja ważyłam w grudniu 87kg przy wzroście 166cm. przed ciążą miałam ok 10 kg mniej, ale i tak zawsze miałam nadwagę. postanowiłam sobie, że muszę to zmienić i tak od 2 stycznia przeszłam na dietę, a też uwielbiam słodycze! nauczyłam się pić dietetyczne ciasta i robić desery po których chudnę więc odchudzanie jest przyjemne. wystarczy poszperać po internecie. ćwiczę kiedy mi się chce. po prostu zmieniłam nawyki żywieniowe, nie jem ziemniaków, białego pieczywa, słodyczy, nie używam cukru. i tym sposobem schudłam już 16kg da się???