Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja poznam:)

a ja poznam męzczyznę :)

Polecane posty

Gość poznam 32-38
Do klub samotnych? będziesz tu jeszcze? ja też jestem z zachodniopomorskiego

aburabi To forum jest tylko z nazwy kobiecym forum, także miejsce jak każde inne na poszukiwania. Problem tylko, że wolnych panów w wieku około 37+ niewielu już zostało.

Gość poznam 32-38
mp-30 ja jeszcze zostałem :) mam 35 lat

Gość panna kawaler rozwodka ?
z jakich miast jestescie ?

Gość poznam 32-38
z Koszalina kawaler z odzysku :)

Eeee, jak jesteś kawalerem z odzysku to nie ''ja jeszcze zostałem'' tylko coś w rodzaju ''ja znowu po x lat jestem wolny'' :P ;) Pozdrawiam Koszalin, byłam w ubiegłym tygodniu w Koszalinie :D

Gość a ja poznam:)
Dobry wieczór wszystkim szukającym:) mam nadzieje, ze przyjdzie czas, ze na tym topiku ktos z kims się odnajdzie:) Pewnie, ze wiek nie ma znaczenia, swoje szczęscie, ale i nieszczęscie spotyka sie w kazdym wieku.A co, jesli ktos do pewnego(uznanego przez większosc za staropanienstwo;) )czasu nie czuł sie dostatecznie dojrzały, aby z odpowiedzialnoscią i pełną swiadomoscią wziąc czyjes zycie w swoje ręce i w zamian oddac własne? Ile jest rozwodów dookoła?Ile nieszczęsliwych zon i męzów, takich, co się pozenili w wielu 20 lat i teraz płaczą po katach, a dzieci w rozbitych rodzinach sie wychowują??? Niech kazdy robi, jak czuje. Jesli znajdzie sie dla mnie miłosc, bedzie wspaniale, jesli nie-sama jestem dosgtateczną całoscią, zeby móc zyc tylko ze sobą, bez tzw.drugiej połówy:)Nie lubie tego okreslenia. pozdrawiam wszystkich:)

Gość poznam 32-38
mp-30 chyba tak jak mówisz :) również pozdrawiam a ja poznam:) dobrze mówisz :)