Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basiak88898

objawy cukrzycy? Do cukrzyków

Polecane posty

Gość frfrt
www.medicavolla.eu to 100% skuteczności w leczeniu boreliozy! Wyleczyli już wiele osób z mojej rodziny. A to naprawdę groźna choroba. Trzeba zacząć działać jak najszybciej, żeby nie doprowadzić do żadnych powikłań.

Gość dsdww
Ostatnio trafiłem na stronę www.medicavolla.eu Dobra cena biorąc pod uwagę wiedzę, doświadczenie i rezultaty. Sam mam ostatnio kilka dolegliwości, między innymi uporczywe bóle stawów i kości. To trochę niepokojące więc idę tam jutro z całą rodziną na bezpłatne badania.

Gość bvbv
Mój brat jest lekarzem i sam polecał mi zrobić badania w Noma Medica (www.medicavolla.eu). Twierdzi, że mają najdokładniejszy sprzęt diagnostyczny w kraju. Ja się nie znam, ale jemu wierzę. Teraz na badania tutaj będzie szła nasza mama, jest opcja, żeby zrobić za darmo bo mama ma ponad 60 lat.

Gość gość
u mnie wystąpiły takie objawy jak: schudnięcie 5kg bez zmiany diety, częste oddawanie moczu. Cukrzyca wykryta pół roku temu. Od kilku tygodni pije wodę alkaliczna i cukrzyca mi się cofa z czego jestem bardzo szczęśliwy. Jakby ktoś był zainteresowany tym tematem to pytajcie chętnie pomogę tak jak kiedyś ktoś pomógł mnie i polecił tę wodę. Trzeba tylko sobie kupić jonizator najlepiej w sklepie osmoza, mają bardzo dobre jonizatory. I pić wodę alkaliczną codziennie!

Gość gość
Jestem cukrzykiem i aktualnie przechodzę terapię w Vitanea. Oni stawiają na medycynę naturalną, homeopatię i moim zdaniem to najlepsza rzecz jaką teraz można zrobić jeśli ktoś chce się leczyć. Metoda jest holistyczna, diagnozuje miejsca przyczyn choroby, a nie skupia się tylko na usuwaniu skutków. Gabinet na swojej stronie - www.vitanea.eu , ma dokładnie opisane na czym polega leczenie i badanie.

Gość gość
Objawy cukrzycy są naprawdę bardzo różne dlatego wiele osób na samym początku w ogóle nie przypuszcza że może na nią chorować. Najlepszym przykładem jestem ja a zaczęło się od spadku kilku kilogramów i notorycznego zmęczenia także bardziej wyglądało to na tarczycę. Jak już zaczęłam czuć większe pragnienie i chciało mi się w ciągu dnia cały czas pić to wyczytałam że to właśnie może być cukrzyca. To co najważniejsze przy tej chorobie to żeby trafić na bardzo dobrego diabetologa (jak ktoś jest z Bydgoszczy to polecam Awimed www.awimed.pl) i żeby przestrzegać jego zaleceń co niektórzy niestety nie do końca robią. Ogólnie bycie cukrzykiem to nie tragedia.

Gość gość
Stopa cukrzycowa to groźne powikłanie po cukrzycy. Podobno 4,5 tys osób rocznie poddawanych jest amputacji stopy powyżej kostki. To przygnębiające. Szukajcie informacji na https://facebook.com/kampaniastopacukrzycowa/

Gość gość
A ja nie chudlam. Wręcz przeciwnie przytyłam. Moim objawe to częste wizyty w toalecie oraz palące stopy ,pozniej rozchodzilo się ciepło po całym ciele.

Gość gość
Hej. Szukając informacji na temat objawów cukrzycy natrafiłam na ciekawy tekst. Wiecie, że jej pierwsze objawy może wykryć lekarz stomatolog. Doświadczony dentysta na podstawie badania jamy ustnej, może uświadomić nam, że mamy problem z cukrzycą. Możemy przecież miec cukrzycę i wcale nie być tego świadomym, szczególnie na początku. Takie problemy jak m.in krwawienie z dziąseł lub nieświerzy oddech to może być objaw cukrzycy. http://www.objawy.net/news/Menopauza+nowe+lekarstwo+przeciwko+uderzeniom+gor%C4%85ca-227

Gość elfika121
Cukrzycę można wyleczyć?? pierwsze słyszę moja mama choruje już od 10 lat i nikt nam czegoś takiego nie powiedział. Można ewentualnie za pomocą olejków z konopi dostępnych na Konopie i Zdrowie łagodzić objawy po prostu trzeba o siebie dbać

Gość mankolo33
A to olejki CBD są już w Polsce legalne? Co prawda widzialem je w sklepie konopieizdrowie.pl ale nie sadzilem, ze sa juz legalnie w sprzedazy jesli tak to swietnie bo jestem zwolennikiem naturalnej medycyny a takie olejki to natura sama w sobie - pomaga i to skutecznie!

Gość gość
Jeśli Twój problem to cukrzyca lub masz objawyale nie jesteś pewna, czy jesteś chora, dobry diabetolog pomoże. Ja osobiście moge polecic przychodnię Awimed z Bydgoszczy. http://www.awimed.pl/gabinety/diabetolog

Gość gość
Słuchajcie, a czy szukaliście prawdziwej przyczyny Waszej cukrzycy? Bo lekarze to tylko by objawy leczyli, do tego jak tylko coś w organizmie dodatkowo nie działa to tez zwalają ze to z powodu cukrzycy. A przecież jest wiele chorób, które wywołują cukrzyce, czyli ze cukrzyca to objaw a nie choroba sama w sobie…. Niestety w rodzinie mam przypadek, ze cukrzyca się pojawiła jako efekt przeładowania żelazem. I to jest taka choroba genetyczna – hemochromatoza. Leczy się upustami krwi i jest lepiej. Jako ze to dotyczy brata mojej mamy to wszyscy się przebadaliśmy czy nie mamy tego genu. Ja na szczęście nie zachoruje, ale jeszcze moje dzieci mogą :/

Jakby was mamusie piersią kaermiły to byście byli zdrowi. Pretensje do mamuś waszych proszę co to im szkoda cycków było albo zmęczone primabaleriny były i cycusiać sie nie chciało.

Gość UrszulaU
Witam, moim zdaniem można wyleczyć się z cukrzycy. Trzeba tylko umieć ją odpowiednio leczyć. Ja kupiłam książkę http://e-biblijna.pl/19,cukrzyca-leczymy-i-zapobiegamy.html i jestem z niej bardzo zadowolona. Opisane jest w niej jak ją leczyć w łatwy sposób. Polecam bo warto. :D

Gość gość

Jestem cukrzykiem, ale jakby to powiedzieć lekkim, więc mocnych terapii nie mam jeszcze wdrażanych. Leczę się naturalnie, żeby zapanować nad trzustką. Oczywiście dieta trzymana skrupulatnie. Z tych lepszych terapii do wyrównania poziomu cukru to Diabetover. Powiem tak. Wyniki w ramach diagnostyki trzustki mocno się poprawiły, a to jednak o czymś świadczy.

Gość wiolata30

w moim przypadku świetnie z cukrzycą radzi sobie suplement Laminina, która regularnie stosuję od jakiegoś roku laminina-opinie.pl 

Gość makaronik

zdrowe odzywianie to podstawa, betaglukan obniza indeks glikemiczny wiec np pieczywo jem tylko z beetaglukanem (w putce np. maja)