Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jablo

Brawo Tusk!

Polecane posty

Gość jablo

W końcu ktoś głośno w sejmie powiedział Kaczyńskiemu to, co myśli większość narodu. Adresowanie uchwały do Rosji to zdrada. Dobrze Tusk porównał Kaczyńskiego do targowicy. Brawo, brawo! I brawo za zachowanie 10 kwietnia. Za zachowanie milczenia. Tak właśnie powinni zachować się wszcy politycy. GODNIE.

Gość nie posiadam pseudonimu0000
I lizać dupę Putinowi! Brawo!! Go go Tusk!

Gość rtrtyryrty
Oni wszyscy bez wyjątku są siebie warci. Tusk, Kaczyński, Palikot... Koorwa a Tusk to tępy idiota, bo nawet tego yebanego samolotu nam Rosja nie oddała a on co? Woli się zajmować pierdołami. Smoleńsk mi zwisa ale załatwiłby to jak należy!

Gość no w końcu!
Dobrze Tusk powiedział. :)

Gość jablo
Wrak wróci prędzej czy później.

Gość rtrtyryrty
Taaa, w takim tempie w jakim to Tusk załatwia to raczej później 🖐️ a skoro nie umie załatwić tak prostej sprawy to niech spada na drzewo. To nie jest jakiś szczególny problem, dla którego trzeba szukać rozwiązania, wystarczy skontaktować się z Rosją i zażądać wraku. No ale jak ktoś jest zajęty lizaniem doopy Putina to przecież nic takiego nie zrobi p🖐️

Gość jestem najwspanialsza
W końcu to ktoś powiedział głośno.

Gość jablo
ryryr tak Tusk dzwoni do Putina i prosi o zwrot wraku. Tak może poweidzieć ktoś kto nie ma pojęcia o polityce ani o tym jak działa dyplomacja.

Gość Chung. Tzong
Nie brawo tylko więzienie i konfiskata mienia calej rodzinie jemu i kolesiom

Gość rtrtyryrty
dobrze wiesz, że nie o to mi chodzi. Chodzi mi o jakiekolwiek działanie z jego strony, bo on z tym faktem nie robi nic.

Gość jablo
wczoraj byłem nawet pod biurkiem szanownego pana premiera i pokazałem mu jak wielka jest moja wdzięczność i uwielbienie dla niego :)

Gość jablo
ryryr a skąd wiesz, że nie robi nic? Bo w mediach Ci nie powiedzieli?

Gość jablo
wiecie, że on łoniaki też ma rude?

Gość rtrtyryrty
nie, na pewno robi to po kryjomu, niczym dobry duszek 🖐️ wiadomo, że gdyby coś robił to by o tym mówili, szczególnie w tvnie żeby pokazać, że nasz premier jest stanowczy, nikogo się nie boi i potrafi coś załatwić. Przeciez połowa polityki to jest odpowiednie promowanie swojego wizerunku.

Gość jablo
Jak mówię, nie masz pojęcia o dyplomacji. Za to na szczęście tv trwam relacjonuje Wam "całą prawdę", żebyście wiedzieli jak "samodzielnie myśleć".

Gość Chung. Tzong
o dyplomata sie znalazł hehehe, nastepny leming ze zlasowanym mozgiem

Gość rtrtyryrty
no tak, oczywiście, mówię źle o Tusku to już wyjeżdżasz z tv trwam. Pudło koleś, bo jestem niewierząca. I na początku określiłam, że do wszystkich polityków stosunek mam taki sam

Gość brawo tusk!
\o/ /o\ \o/ /o\

Gość jablo
A to zwracam honor. Zchowałam się jak pisiak, że kto nie jest z nami jest z Tuskiem. Wybacz:)

Gość mentaI cut
jablo uspokój się przygłupie, Tusk z Kaczyńskim umówili się, że będą udawać że się nie lubią tylko po to, żeby jedne barany głosowały za PiS a drugie za PO

Gość mentaI cut
dymają nas wszystkich w dupę jednakowo zarabiając kasę na odstawianiu cyrku w rządzie. gdyby nie PiS to PO nie miałoby na czym zbić elektoratu

Gość jablo
Buehehehehe:) Oto geniusz:) Weź już człowieku idż odpocznij po męczącym tygodniu.

Gość rtrtyryrty
dodam tylko moje ostatnie 3 grosze do tej dyskusji - ich wszystkich powinni wykopać na Sybir i zastąpić jakimiś normalnymi ludźmi - to jest jedyne sensowne rozwiązanie sytuacji :D

Gość PIRAMENEIZA
dzisiaj na TVP Info piertolili w kółko o Smoleńsku, a potem jak było o propozycji Palikota żeby partie nie były finansowane z budżetu tak jak teraz to się prawie posrali ze śmiechu i strachu, że im odbiorą forsę na walkę o dopchanie się do żłoba :classic_cool:

Gość MUZUMAEINKA BANUM PROFANUM SOS
i szkoda, przygłupy znowu się przestraszą PiSu i będą nie daj Boże głosowali na PO

Gość jablo
"i szkoda, przygłupy znowu się przestraszą PiSu " A mądrzy ludzie to rozumiem na pis zagłosują?

"A przecież śledztwo prowadzi niezależna Prokuratura, której szefa - Pana Seremeta- powołał nie kto inny tylko Lech Kaczyński. I to ta właśnie niezależna od rządu Prokuratura powiedziała ponad rok temu, a powtórzyła wczoraj ,że NIE MA JAKICHKOLWIEK PODSTAW BY SĄDZIĆ, ŻE PRZYCZYNĄ KATASTROFY BYŁ ZAMACH.Czy w końcu ta prawda dotrze do Kaczyńskiego?"

Gość jablo
Dopóki nie zacznie znowu brać leków to nie dotrze. To schizofrenik.