Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w czasie leczenia

beksowaty 5ciolatek- czy takie sa dzieci?czy w tym wieku juz

Polecane posty

Gość w czasie leczenia

nie powinien płakac?

Moja moze nie tyle placze co jęczy! Takim piskliwym glosem o wszystko jeczy. Np : -Maniu pozbieraj zabawki - łeeee, ale kornel też, leee ale to Zosia rozwalała, łeee ale ja jestem zmeczona... ufffff

Gość znam prawie
8-letnia dziewczynke, ktora robi takie histerie, ze glowa mala :/ To dziecko mojej siostry. Jak slysze jej zawodzenie:mamo, mamo, mamo, mamo....i tak w kolko przez 5 minut, a zaraz potem: mamo prosze, mamo, prosze.... nastepne 5 minut, to rozszarpalabym za to (tylko w myslach)-szlag moze trafic na takie cos. Tylko to dziecko po przejsciach-ojciec odszedl jak mala miala 3 lata, w ogole sie nia nie interesuje, zalozyl nowa rodzine. Siostra mieszkala z rodzicami, potem wyjechala na sezon zagranice (dziecko w PL zostawila) sobie dorobic, po powrocie wprowadzila sie z mala do swojego partnera (z ktorym jest od ponad 2 lat), dziecku zmienila sie szkola, otoczenie.

Gość a gdzie fotka wiodąca?
.

Gość mama sama w domu...
ja byłam bardzo płaczliwym i wrażliwym dzieckiem jeszcze jako 7 latka często płakałam i bardzo byłam za rodzicami wystarczy że ktoś krzywo na mnie spojrzał już płakałam leciałam do mamy lub taty. Mój synek ma 3 latka i też jest bardzo wrażliwy ale mniej jak ja.