Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdsdfsdfdf

Telewizja N czy Cyfrowy Polsat

Polecane posty

Gość fdsdfsdfdf

Mieszkam za granica konczy mi sie umowa z polsatem i teraz nie wiem ktora tv lepsza... kto ma niech mi podopowie potrzebuje odpowiedzi na szybkiego :D z gory dzieki za pomoc

Gość hjlkjh; ;b ;ui;
To zależy ile czasu poświęcasz na oglądanie i co Cię interesuje,

Zamierzasz też nagrywać na swój prywatny dysk , aby óżniej przenieść na komputer ? To najpierw cyfra+ , ostatecznie polsat , wykluczona N. A jak tylko oglądać , to google i porównać opinie ...

Gość p_linka_001
zdecydowanie enka, chociaż to zależy czy chcesz tanio i byle jak czy na poziomie. jak to drugie to z pewnością enka.

Gość __Olgusia__
A właśnie. Tak oprócz już samej tv, to kto ma najlepiej? Korzystacie z tego całego vod? Opłaca się to?

Gość ZozOla11
Wiesz, teraz coraz więcej będzie takich projektów. Popatrz sobie na hbo go albo na nvod net enki. Teraz telewizja idzie w tym kierunku, że sama sobie zamawiasz. Jeśli chodzi o filmy to to bardzo wygodne i na przykład właśnie na ence mają błyskawicznie nowości i sama się zastanawiam, jak oni to robią.

Gość dezodorant77
polecam cyfrowego trwama

Gość Malina177
__Olgusia__, vod się opłaca, to zazwyczaj sporo premier i hitów, przynajmniej na nce. Musisz się sama rozejrzeć za najlepszą dla siebie platformą.

Gość binias
W Nce to jest jeszcze tak że jak podłączysz neta do dekodera pojawiają się dodatkowe funkcjonalności po synchronizacji i możliwość oglądania streamingu online poprzez dodatkowe aplikacji np. programów tvnu itd. Sprawdź tylko czy za granicą to będzie śmigać

Gość dżonka77
fakt enka cały czas unowocześnia te swoja telewizje, są dostępne coraz to nowe funkcje dla wszystkich, a nie tylko nowych klientów, bo sama mam enke praktycznie od początku i mimo to pojawiają się nowe opcje co jakiś czas, tak więc jeśli masz za granicą możliwość to ja bym wybrała to. nie mam doświadczenia z innymi tv wiec nie wiem jak n wypada na ich tle ale zlego słowa powiedzieć nie mogę o tej tv, moja corka np. odkryła niedawno, że można korzystać z tvn player na telewizorze co mnie bardzo ucieszylo bo do tej pory wszystkie zalegle odcinki czy filmy ogladalam na jej komputerze i się wsciekala, ze jej zabieram ;)

Gość Lka.20
N-ka zdecydowanie lepsza.

Gość rabatka
Też tak uważam. W dodatku enka ma znacznie tańszy multiroom HD, bo tylko za 10 zł.

Gość abece
u mnie w rodzinie coraz więcej osób zmienia pod koniec swojej umowy na n, ja też się nie przejechałem ;p a ktoś z Was wykupił HD History? Ja się wahałem trochę, ale zaryzykowałem te 1,99 zł dopłaty i jest masa świetnych programów :d

Gość Kamilanna
A ja teraz wyczytałam że mają promocję z Internetem mobilnym Orange. Widzieliście to? Jak sądzicie, opłaca się?

Gość zuzu-
no pewka że się oplaca nie dostaniesz taniej netu a pakiet filmowy zawsze się przyda bo dobre daja i możesz je oglądać kiedy chcesz, mi to akurat niepotrzebne bo mam net ale mam tez nke i pakiet npremium wlasnie, fajna jest to rzecz ;)