Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Tęsknie mimo wszystko

Polecane posty

Dzisiaj zobaczyłem że bardzo mi brakuje szkoły:( tęsknie za szkolnymi czasami. Nawet za swoimi problemami z rówieśnikami i z ocenami w szkole :(

Czasami żałuje tego co się stało. Z niektórymi osobami nie rozstałem się w najlepszej komitywie :( jeszcze pamiętam niektóre sytuacje nie zbyt przyjemne :(

Gość Rafał 91
Mam cię przecwelować żebyś więcej nie rozmyślał o tych głupotach ?

Gość Rafał 91
Wsadzę ci kutasa w dupę baranie.

Gość ja rzucilam studia
ostatnio, tak strasznie chcialabym wrocic do liceum, chociaz nie bylo jakos zajebiscie

Gość Rafał 91
Już 3

Ja tęsknię za szkołą średnią, niesamowite chwile spędzone z niesamowitymi ludźmi, których uwielbiam do dziś. Mnóstwo wspomnień ;)

Nie, skończyłem szkołe ale wydarzyło się wtedy w ostatnim roku tyle nieprzyjemnych rzeczy że szkoda mówic... :(

Kraków to bardzo piękne miasto ale nie wychodze o tej porze nigdzie z hotelu bo bym mógł na jakiś lumpów trafic :)

A ja nie mówie że lumpy byłyby przed hotelem, mogłyby byc na rynku krakowskim. W każdym miejscu, lepiej dmuchac na zimno. Ja tam jestem zawsze bardzo ostrożny.

Gość ja rzucilam studia
z krakowa jestes?:P moze kiedys fajke razem zapalimy chyba ze rzuciles

Tak rzuciłem i nie rzuciłem :) ale może kiedyś jak się umówimy :) Ogólnie jestem z Jawornika :)

Gość ja rzucilam studia
tez nie jestem z krakowa dokladnie ale co tam podjechac do krakowa :) pamietam jak tanczylam do hejnalu bo sie urznelysmy z kolezanka z liceum wlasnie na rynku :) chce wrocic do liceum, do tej beztroski, do pierwszej milosci, pocalunku

Gość ja rzucilam studia
stanie pol ggodziny pod sklepem i w koncu jakis obcokrajowiec kupil wodke bo oczywiscie jeszcze dowodu nie mialysmy, potem rzyganie w autobusie bo to byla wyborowa a wyborowej nie trawie, potem kolezanka nocowala u mnie i cos tam si dzialo, niexh te czasy sie wroca

A o czym myślałeś złociutki?? Wodke to ile miałyście lat i na co potrzebowałyście dowodu? :)