Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trądzik

kto poleci dermatologa w Warszawie

Polecane posty

Gość trądzik

czy zna ktoś naprawdę dobrego dermatologa w warszawie ktory wyleczy wieloletni trądzik .. mam 30 lat i juz nie mam siły (udało się komuś wyleczyc tradzik bez izoteku?) bede wdzieczna za wskazówki

Gość tezzddd
zmagalam sie z ostrym tradzikiem do 25 roku zycia. nic nie pomagalo. dopiero doktor białorański (prof med) mi pomog. przyjmuje niestety tylko prywatnie w srodmiesciu w klinice vitavit

Gość trądzik
dziękuję... jakoś nie mogę w googlach znalezc ani tej kliniki ani lekarza Bialoranskiego.

Gość trądzik
dziękuję... jakoś nie mogę w googlach znalezc ani tej kliniki ani lekarza Bialoranskiego.

Gość marolg...33
Mi na trądzik pomógł tylko jeden lekarz w Warszawie. doktor Gruszewska w Centrum Medycznym Omega. Pozdrawiam i życzę powrotu do zdrowia!

Gość Becinka :)
dr Tatrzańska w Vitamed na ul wilanowskiej. tylko takiego specjalisty ci trzeba! pomaga :)

Gość panstwowo przyjmuje tez
na ursynowie na uboczu dr kwas. powiem Ci tak, ze generalnie mi zdiagnozowala tradzik i leczyla nie to co trzeba :O wiec w tej kwestii rutyna ja zgubila :O ale tak poza tym to babka zna sie na rzeczy i sie nie cacka. mysle, ze mozna ja odwiedzic. ale poza lekami sa tez inne aspekty, powiedz co sie dzieje? byc moze jakos doraznie bede w stanie Ci cos doradzic, zanim trafisz na dobrego specjaliste, zeby chociaz zalagodzic objawy. mialas badane hormony?

dr Tatrzańska w Vitamed na ul wilanowskiej. tylko takiego specjalisty ci trzeba! pomaga :)

Gość kutfa pisze posta i pisze
a mi potem jakis 504 error wyskakuje :O 😠 na ursynowie w przychodni na uboczu jest dr kwas. moja historia u niej byla taka ze sie co prawda pomylila w diagnozie :) ale generalnie babka zna sie na rzeczy i warto ja odwiedzic bo sie nie cacka tylko dziala konkretnie i zawsze tlumaczyla jak co dziala.panstwowo, wiec mozna sie zapisac. chcialam jeszcze napisac, ze byc moze bede w stanie Ci cos doradzic bo poza lekami sa tez preparaty typowo pielegnacyjne ktore pomoga zlagodzic. jak to u Ciebie wyglada? czy badane mialas hormony?

no i teraz ten post wczesniejszy wskoczyl. sorry za dubel! :)

sorka nie wilanowska tylko wilenska na pradze:)

sory. nie wilanowska tylko wilenska na pradze

Gość tradzik
Ogolnie od 15 lat sie mecze. Raz jest lepiej raz gorzej... Bralam juz chyba wszystkie leki sterydy. Anty. Izotek dalaciny differiny ale zawsze chodzilam do jednego dermatologa i chyba czas to zmienic. Po izoteku rok byl spokoj pofem wrocilo. Mam wielkie blizny na policzkach... Ale zawsze tez cos nowego wyskoczy. Peelingi lasery tez przerabialam. Za kase ktora wydalam na moja cere samochod bym chyba mogla kupic. Hormony robilam juz dawno i niby byly ok ale musze chyba powtorzyc. Potrzebuje lekarza ktory sie tym zajmie od poczatku do konca. Dzieki za rady

Gość tradzik
Ogolnie od 15 lat sie mecze. Raz jest lepiej raz gorzej... Bralam juz chyba wszystkie leki sterydy. Anty. Izotek dalaciny differiny ale zawsze chodzilam do jednego dermatologa i chyba czas to zmienic. Po izoteku rok byl spokoj pofem wrocilo. Mam wielkie blizny na policzkach... Ale zawsze tez cos nowego wyskoczy. Peelingi lasery tez przerabialam. Za kase ktora wydalam na moja cere samochod bym chyba mogla kupic. Hormony robilam juz dawno i niby byly ok ale musze chyba powtorzyc. Potrzebuje lekarza ktory sie tym zajmie od poczatku do konca. Dzieki za rady

to powiem Ci tak: nie wychodz od dermatologa bez skierowan na badania: - hormonow (to chyba jednak nie to skoro poanty nie bylo poprawy, ale tak pro forma wart zrobic) - wymaz ze zmian chorobowych!!! (to moze w ogole nie tradzik a np nuzeniec badz gronkowiec) - posiew na drozdzaki czy zauwazasz u siebie jakies inne objawy typu slabe wlosy, potliwosc owlosienie nadmierne i tak dalej?

masz jakies uczulenia na cos? pokarmowe,pylki? czy na reszcie ciala masz npsucha skore?

Gość trądzik
wymaz ze zmian chorobowych robilam i nic, testy na uczulenie tez robilam, poza tym nie zauważam jakiejś nadmiernej potliwości, achkolwiek mogę mieć więcej testosteronu bo mam lekki meszek na górnej wardze. Z tego wszystkiego to chyba nie miałam posiewu na drozdzaki.

Gość ja tez mam problem
moze ktos cos jeszcze doradzi?

Gość ale gapa
Ja szukam lekarza na znanylekarz.pl jak ma duzo opinii i wiekszośc pozytywnych to ide do niego.

Gość Ewelynka
Mojej siostrze pomógł dr Udaya. Przyjmuje prywatnie w Sepmedzie, to gdzieś w centrum. Nie wiem jakie leki przepisał, ale Anka po 3 miesiącach miała trądzik z głowy, a dokładniej z twarzy :) I w sumie już nie wrócił. Pewnie czas leczenia zależy to od uwarunkowań genetycznych i rodzaju skóry, ale chyba warto spróbować.

Gość lucy.l
1.5 roku temu leczyłam się u p. dr Bojar w lecznicy prosen, na woli, bardzo fajna, inteligentna kobieta z poczuciem humoru, ale podoba mi się jej podejście :) polecam!

Gość gość
odświeżam temat! też słyszałam pozytywne opinie o dr Bojar, a nie znacie kogoś dobrego na Ursynowie? chociaż już ta Wola to też nie tak źle, jak jest rzeczywiście taka dobra, to już przecierpie i będę jeździć przez pół Warszawy :)

Gość gość
ja bylam u dr krajewskiego z estivancve i dał sobie rade z moim tradzikiem, plus za fajne podejsce bo kompleksowe i zabiegami i farmakologicznie

Gość gość
Ja polecam klinike Bejda Medical, przyjmuje tam doktor Pełka. Świetny dermatolog z podejściem i z troską o pacjenta. Najpierw stara się znaleźć przyczynę choroby,a dopiero potem ją leczy. No i robi badania. Na NFZ noe uświadczysz badan na wątrobe jak bierzesz np izotek.

Gość gość
A ja polecam lecznicę Alfa-Lek przy Nowym Świecie. Znakomici fachowcy, szczególnie dermatolodzy i ginekolodzy. A o trądziku nawet opowiadają na Youtube! O, tutaj: www.youtube.com/watch?v=7Aq8T7qXpwg

ja brałam udział w badaniach klinicznych i nawet pomoglo, a jesli chodzi o dermatologa to w przychodni na kenie przyjmuje dr Kędzierska tel. 22-101-07-05

Gość IzaMakk
W centrum medycznym marki pracuje doktor Bartosz Kade, bardzo dobry i miły człowiek. Tu masz telefon: (22) 674 15 53. Mi pomógł uporać się z przebarwieniami na twarzy.

Gość Maradenna
Spójrz na tę klinikę http://skinclinic.pl/ SkinClinic oferuje właśnie zabiegi dermatologiczne. Szczególnie zasługuje na uwagę, bo korzysta z niej wiele gwiazd, zobacz sobie, kto ją rekomenduje ;) Więc na pewno nie wykonują swojej pracy byle jak.