Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apimondia

do jakiej wagi muszę dojść, żeby w kóńcu zaczać się odchudzać ?

Polecane posty

Gość apimondia

Hej, czy wy też zadajecie sobie takie pytanie do jakiej wagi musicie dojść żeby w końcu przejrzeć na oczy i zacząć się odchudzać ? gdy kolejny raz próbujecie i znowu wam nie wychodzi??

Gość Ehhhh to sadlo :(
U mnie taką wagą jest ponad 80 kg około 81, 82 w takim rozmiarze mam największe spodnie, kiedy już się w nie nie mieszczę to się odchudzam. MAm ubrania we wszystkich rozmiarach od 36 do 44 :( Mam tendencję do tycia i często idę w "górę" a przy w/w wadze przychodzi opamiętanie :(

U mnie taką wagą jest ponad 80 kg około 81, 82 w takim rozmiarze mam największe spodnie, kiedy już się w nie nie mieszczę to się odchudzam. MAm ubrania we wszystkich rozmiarach od 36 do 44 :( Mam tendencję do tycia i często idę w "górę" a przy w/w wadze przychodzi opamiętanie :(

Gość dfcsdfvcdsvsd
ja w swoim zyciu najwiecej wazyłam 100, ale to po operacji, a tak waga sie waha 65-82 staram sie nie wazyc powyzej 70, jak jest wyzej to juz panika po slubie w szybkim tempie doszłam do 80, nie rozumiem jak t sie stało, taka byłam zaślepiona? pewnie tak :-P

dodam jeszcze że nie dawno spaliłam w kominku te (wyżej wspomniane) największe spodnie żeby już nie wracać do tej wagi.

Gość po pierwsze . . .
u mnie taka waga rowniez jest 80 kg:P normalnie waze 74 kg, ale jak tylko widze 80 kg na wadze zaczynam diete.

Gość no spore wahania wagi
a jakie diety stosujecie? u mnie max to 74kg:o

Gość happylive
ja mam 175 cm wzrostu i najwiecej wazylam 68 kg. po prostu ciagle jadlam slodkie. teraz wazę 61kg , schudlam w polotra miesiąca ;)

Gość apimondia
ja mam to samo ciuchy od rozmiaru 36 do nawet nie wiem jakiego ehhhh.... stosujecie jakas diete ? bo ja codziennie probuje i nie daje rady a z wagi 49 kg doszlam az do 94 kg przez 2 lata :( masakra nie wiem co robic nie mam jakiegos takiego sami zaparcia.....

Gość mariolka912
po co sie tak zapuszczacie czy tak ciezko jest utrzymac wage?

Gość apimondia
a wzrostu mam 170 cm , ten moj taki wzrost wagi byl spowodowany tym ze nie umiałam sie pochamowac i przez ponad 7 miesięcy bralam tabletki anty..... moge sie pochwalic wam ze milam raz w zyciu cos takiego ze w ciagu poltora miesiaca schudlam 17 kg ale to bylo hm......jakies 6 lat temu :(

Gość apimondia
mariolka912 w takim razie moze cos doradzisz ??

Gość mariolka912
zle zaczelam, chodzi mi o to ze wam tak "latwo" przychodzi tycie a mi nie:/

Gość apimondia
w sumie zabrzmialo to nie fajnie z twojej strony ...no ale powiem ci ze masz racje zapuscilysmy sie to napewno, nie wiem co mam ci doradzic zebys mogla utyc chetnie bym sie z toba zamienila i oddala ci pare kilo...

Gość ja ja i ja i ja
apimondia a jakie diety stosujesz? moze zle jesz temu jojo ja tak mam:( nie umiem jesc racjonalnie jem albo duzo albo bardzo malo;o

Gość apimondia
wtedy kiedy schudlam 17 kg w poltora miesiaca to jadlam tak do 1000 kcal dzienie i skakalam na skaknce po 1500-2000 podskokow codziennie , na obecna chwile stram sie jesc mniej ale mi nie wychodzi zawsze wyjdzie cos na co sie skusze....:( Mam propozycje, która z was zaczyna ze mna diete od jutra (16.04.2012) ?? Tym razem napewno się uda !!!!!

Gość apimondia
Myslalam, żeby jutro czyli 16.04.2012 zrobic sobie dzień oczyszczania czyli pić sama wode a od wtorku 3 posilki dziennie o 8, 12, 16 do 1000 kcal no i ruch myslam o skakance albo rowerze juz tak cieplo sie robi któraś z was si,ę pisze na to?? aby stworzyc tutaj taki dziennik swoj dziennik odchudzania??????

Gość ehhh to sadło :((
ja kiedyś też schudłam 18 kg w 2 miesiące jedząc jeden duży podiłek dziennie i dużo chodziłam ale to dość ekstermalny sposób i nie wiem skąd miałam tyle samozapracia :/ teraz mam do zrzucenia 10 i ciagle nawalam :(

Gość ehhh to sadło :((
chodzę codziennie noo prawie codzeinnie szybkiem krokiem 1 h od 7 lat a później nadrabiam jedząc i wcale nie obżeram się dziadostwem ale zajadam suszone owoce w nadmierze które mnie gubią :( mięsa nie jem od roku, nabiału w minilanych ilosciach, wyłacznie śmietane do sałatki. duzo owocówi warzyw ktos by powiedział ze na takiej diecie powinnam chudnac a tutaj dupa zbita, mam dosc czasami. W sumie to sama sobie zryłam metaoblizm przez te lata diet i obazerania sie. Nie chudne z taka łatwoscia jak inni, musze w to wsadzac o wiele wiecej wysiłku. Przparaszam ze tak pisze nieskąłdnie.

Gość apimondia
ja napewno wiem ze picie 4 szkalnek dziennie mleka pomaga chudnąć

Gość apimondia
i nikt sie nie odwazy przylaczyc sie do diety?? w takim razie ja od jutra bede tutaj opisywac moje zmagania z dieta :)

Gość eeehh to sadło :(
Ja od jutra zaczynam dietę sokową na sokach z sokowirówki :)

Gość sdfghjklsdfghj
ja nawiecej wazylam 55 kg:p na 168 cm wzrostu. Teraz waze 51:) Ja nie dam rady tyc,bo mi niedobrze po jedzeniu zwlaszcza po obiedzie...

Gość u mnie 60 tka to apogeum
do porodu szłam z 62 na bacie a dziecko miałam ponad 4 kilowe... Na szczęście od czasu urodzenia syna 60 tkę na wadze zobaczyłam tylko raz (6 lat temu) i przyrzekłam ze to było ostatni raz. Teraz ważę w przedziale 52-54 i nie zmierzam tego zmieniać

do ehhh to sadło :(( Pojęcia nie masz o diecie... Aby chudnąć podstawą jest dostarczanie białka a u ciebie z tego co widać jest go zero (mięso, nabiał) Mleko natomiast jest niezdrowe dla człowieka, zwłaszcza dorosłego i na pewno nie ma nic wspólnego z odchudzaniem. Suszone owoce i w ogóle owoce czyli cukier, śmietana czyli tłuszcz.... Kto ci powiedział że na takiej diecie powinnaś chudnąć????? Jeśli nie dostarczysz organizmowi odpowiedniej ilości białek (zakładam że odpowiednią ilość węglowodanów masz z warzyw) i nie rzucisz w cholerę tych owoców to wkrótce zobaczysz setkę na wadze:o

Z ta dietą sokową, to też "świetny" pomysł :o Ja nie wiem po co ludzie tak kombinują, żenada jakaś:o:o:o

Gość jolkaaaaaaaaaaaaa2222222222444
przechodzenie na diete jest bez sensu daje to krótkotrwałe efekty i zazwyczaj się wraca do poprzedniej wagi,trzeba zmienic nawyki zywieniowe,ja np. nie jem po 18,ograniczyłam słodycze do minimum,pije zielona herbate i duzo wody tylko takie małe zmiany spowodowały że chudne ok 1,5 kg na miesiac.Do tego jeżdze na rowerze i to wszystko,żadnego głodzenia

No własnie!!!! Czy szczupli ludzie są na diecie???? Prawie nigdy, po prostu jedzą mądrze... A tu ciągle diety zabijające metabolizm i coraz grubsze tyłki pop nich....

Gość ehhh to sadło :))
u mnie 60 tka to apogeum- Od czasu tego temtu zgubiłam całą nadwagę, na owocach i warzywach własnie :D orzechy, słonecznik, suszone owoce w normlaniej dawce, peszłam na witarianizm na jakiś czas, a teraz wróciłam troszkę do gotowanego, jestem weganka. Nie mam zamiaru jesć miesa ani nabiału więc nie namawiaj mnie do tego, bo ja chcę żyć w zdorwiu, nie chce w wieku 40 siedziec w poczeklani u lekarza. A do tego człowiek nie potrzebuje az tyle białka ile w siebie wrzuca, od nadmiaru białka zwierzecego zaczynja szwankowac nerki, a w efekcie kulje cały organizm.

Gość ehhh to sadło :))
I jeśli dla Ciebie picie soków wyciskanych ze swierzych warzyw i owoców to jest żenada to współczuje braku rozumu 🖐️