Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupiebabskaaaa

rodzą i narzekaja

Polecane posty

Gość glupiebabskaaaa

ale durne baby, rodzą i narzekają, że im ciężko, co za popierdolone, nie mają za co żyć, no ale dzieci to ci mają po kilkoro, czy u was to cipa rządzi głowa, chyba tak, podejrzewam, że wy macie tylko miejsce na mózg, ale mózgu zero

Gość kiniakkoko
a ty co, hehe pewnie sama dzieci mieć nie możesz hha ;)

Gość glupiebabskaaaa
Więc ja już od dawna puszczam bąki z wkładką, po czym wkładam w nie niedopałek Męskiego wołając przy tym głośno: "O móóóóóój rozmaryyyyyynie!!!" itd.

Gość glupiebabskaaaa
Więc ja już od dawna puszczam bąki z wkładką, po czym wkładam w nie niedopałek Męskiego wołając przy tym głośno: "O móóóóóój rozmaryyyyyynie!!!" itd.

Gość huncwocik*
Prawda jest taka, że przed pierwszym dzieckiem malo kto zdaje sobie sprawe, jak to naprawde jest... :-O wydaje mi sie, ze wiele kobiet chcialoby cofnac czas i zrezygnowac z macierzynstwa, no ale juz za pozno :-P

Gość luskakkkaa
jedno dziecko to jeszcze rozumiem, nie wiedziały jak jest ale dać się wrobić w więcej dzieci i zapierdalać całe życie i jęczeć, że ciężko, że dzieci kosztują, to nie rozumiem, przy tym patrzeć jak dzieci klepią biedę razem z mamuśką tylko dlatego, że je narodziła to już czysta głupota i nieodpowiedzialność tych matek, bo żadna normalna matka nie rodzi dzieci po to aby cierpiały biedę, bo normalna matka nie mogłaby na te biedne dzieci nawet patrzeć jak cierpią.

Gość glupiebabskaaaa
jedno dziecko to jeszcze rozumiem, nie wiedziały jak jest ale dać się wrobić w więcej dzieci i zapierdalać całe życie i jęczeć, że ciężko, że dzieci kosztują, to nie rozumiem, przy tym patrzeć jak dzieci klepią biedę razem z mamuśką tylko dlatego, że je narodziła to już czysta głupota i nieodpowiedzialność tych matek, bo żadna normalna matka nie rodzi dzieci po to aby cierpiały biedę, bo normalna matka nie mogłaby na te biedne dzieci nawet patrzeć jak cierpią.

Gość hjklll
bo przygłupy tak mają, rodzą bez względu na wszystko

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
No a ja na przyklad nie chcialabym patrzec na jedynactwo mojego dziecka :-O Oczywiscie nie zdecydowalabym sie na urodzenie, gdyby nie bylo mnie stac, ale wtedy w ogole nie chcialabym miec dziecka, niz miec jedno...

Gość ja mam jedno
i moje dziecko umie sobie zorganizować tak czas, że się nie nudzi, to właśnie mojemu jedynakowi koledzy zazdroszczą, że ma pokój dla siebie, on może przyprowadzać kolegów, koleżanki do domu natomiast koledzy nie, bo nie mają swojego pokoju. Także nie sztuka narodzić, bo to byle kto potrafi, sztuka dać im gone warunki do wychowywania.

Gość do wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ty lepiej nie miej żadnego, bo głupia jesteś, że aż szok.

można wyrazić swoje zdanie,ale dajcie spokój w ten sposób?glupiebabskaaaa weź się opanuj!!!!

Gość .........do ja mam jedno
a czy pomyslals o tym, że kiedys was-rodzicow zabraknie, a Twoj jedynak nie bedzie mial bliskiej rodziny-braci, siostr? To potworny egoizm z Twojej strony. Sama masz rodzenstwo-szczegolnie siostre? Przeciez to skarb miec rodzenstwo!!!!!! Wazniejsze niz miec pokoj dla siebie

Gość o jezusie następna
nawiedzona :O No nie będzie miało rodzeństwa ale będzie miało przyjaciół, partnera życiowego i jego rodzinę, swoje dziecko...Jakaś nawiedzona jesteś jak ci się wydaje, że rodzeństwo to wszystko w życiu człowieka i jak ktoś go nie ma, to będzie zdychał w samotności. Następna opętana jakąś krzywą idee fixe :D

Gość o jezusie następna
nawiedzona :O No nie będzie miało rodzeństwa ale będzie miało przyjaciół, partnera życiowego i jego rodzinę, swoje dziecko...Jakaś nawiedzona jesteś jak ci się wydaje, że rodzeństwo to wszystko w życiu człowieka i jak ktoś go nie ma, to będzie zdychał w samotności. Następna opętana jakąś krzywą idee fixe :D

Gość o jezusie następna

Gość no masz racje
autorko masz racje ..dlatego ja mam tylko jedno dziecko i więcej nie chcemy..jak dla mnie za dużo roboty i stresów.