Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _mama Oskarka_

6 tydz połogu

Polecane posty

Gość _mama Oskarka_

witam. jestem 6 tyg po porodzie. 3 dni temu dostalam tak jakby okres. nie jest to bardzo obfite. pisze tak jak by bo nie jestem pewna. jest to ciagnacy sluz zabarwiony krwia. czy to moze byc okres? dodam ze karmie piersia. butelke podaje tylko czasem na noc.

mój pierwszy okres po drugim porodzie wyglądał dokładnie tak samo - zabarwiony krwią ciągnący się śluz po pierwszym dziecku był normalny okres ale byłam wtedy przy porodzie czyszczona więc pewnie dlatego

Gość _mama Oskarka_
a po jakim czasie mialam ten okres? i karmilas piersia? i ile trwal ten okres ze sluzu;)?

Gość _mama Oskarka_
mialas mialo byc. a i dodam ze to moja pierwsza ciaza

Gość super imie oskar
bardzo mi sie podoba tez tak chcialam dac synowi na imie (zawsze lubilam tego sympatycznego oskara z ulicy sezamkowej) ale maz sie nie zgodzil nasmiewal sie ze zamiast wozka kupi mu kosz na smieci... :D a co do tematu to pierwszy okres po porodzie zawsze chyba jest inny niz zwykle nie masz sie co martwic skonczy ci sie okres idz do lekarza

Gość _mama Oskarka_
:) mi tez sie podoba i mojemu mezowi tez..:) ale czy to normalne zeby w czasie karmienia piersia byl okres tak szybko/?

Gość gość
Ja pod koniec 5tyg zaczelam krwawic tez karmie piersia i te klucia w jajnikach i bol podbrzusza