Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

muj pierszy ogrud

Polecane posty

Damusia dzienkoje ze tak nasz bronisz, pzynajjmiej ty jedna wiesz, ze nie jestesmy takie glopie jak co nie ktiurzy myslo, co raz wiencej wroguw mamy, ale wydaje mi sie ze to nie poniedzialek ona sie potszywa. Wiesz damolko w nastempnym tygodniu pokarze ci moje zdjencie.

O sarepska witamc ie, dawno cie nie widzialam, milo cie slyszec :-)

O sarepska witamc ie, dawno cie nie widzialam, milo cie slyszec :-)

Gość fielki nie przyjeli do magla
😭

musztarda-skoro jesteś tak inteligentny//na to po cholerę wchodzisz na topik???Nie obrażaj mnie -nie jestem żadnym przygłupem🖐️-zamiast tu włazić i blużnić na prawo-lewo idz na spacer-tylko uważaj na kleszcze:-)🖐️

Gość fielki nie przyjeli do magla
😭

A gdzie ja bluźnię? Nazywam sprawy po imieniu. Kafeteria dawno osłabła, ale przez takich userów niedługo umrze. 🖐️

Lodzie so dziwni, szokajo problemuw na sile. Ja tu chce porady od czego zaczonc w ogrodzie a te sie czewpoiajo, bo nie majo co robic w wikend.

Kafeterja to dienki nam jeszcze tu stoi, a jeszcze jak obejmniemy wladze I zaczniemy tu rzondzic to dopiero sie bendzie dzialo, a ty sarepska bendziesz nas prosic by muc choc czytac.

musztarda ok-zgadzam się po części z Tobą-że schodzi na psy-ale przez takich,pravików,menstuacje i jeszcze parę ników się znajdzie-a tu.. czy FEElka Ci obraża-gada od rzeczy???chciala wiedzieć jak zasiać trawę-a że ''bawi ''się j.polskim to jeszcze dodaje topikowi szczyptę oryginalności:-DPozdrawiam Cię serdecznie.....jak widzisz pravik znowu atakuje kafe i tu owszem możesz się czepiać ...tyle w temacie🖐️

O damo I tu jej mondrze napisalas, morze sie odczepi raz na zawsze. Ps. Co do zdjencia to najsampierw mosze sie upewnic, ze nie jestes moim szefem, ani kims spokrewnionym z naszo firmo.

O damo I tu jej mondrze napisalas, morze sie odczepi raz na zawsze. Ps. Co do zdjencia to najsampierw mosze sie upewnic, ze nie jestes moim szefem, ani kims spokrewnionym z naszo firmo.

Bo monz mi zabroni sie zblaznic, boi sie, ze muj ryj ujrzy swiatlo dzienne I pozna mie caly swiat.

Bo monz mi zabroni sie zblaznic, boi sie, ze muj ryj ujrzy swiatlo dzienne I pozna mie caly swiat.

Gość Kochająca Ortografię
Jejku aż mi szkoda ludzi którzy nie umieją pisać poprawnie i bez błędów ortograficznych.... może zamiast kwiatków do ogrodu kup sobie słownik -ORTOGRAFICZNY ;).

Feelko moja, ja spadam-muszę na zakupy pojechać i kupić coś na jutrzejszy obiad-odezwę się wieczorem badz tumoroł:-D ...papatki🌼--dla Ciebie ode mnie:-)🖐️

Okiej damolko, do zobaczenia jotro albo kiedys tam, dla xciebie tesz kwiatoszki sle I caloski ppaa

15:03 [zgłoś do usunięcia] DAMAbezŁASICZKI musztarda ok-zgadzam się po części z Tobą-że schodzi na psy-ale przez takich,pravików,menstuacje i jeszcze parę ników się znajdzie-a tu.. czy FEElka Ci obraża-gada od rzeczy???chciala wiedzieć jak zasiać trawę-a że ''bawi ''się j.polskim to jeszcze dodaje topikowi szczyptę oryginalności Pozdrawiam Cię serdecznie.....jak widzisz pravik znowu atakuje kafe i tu owszem możesz się czepiać ...tyle w temacie Nie bawi, tylko przynudza. 🖐️

Gość nbkgd
A mnie Musztardo nudzą twoje posty i uważam , że przez takich jak ty kafeteria upada .Wolę Fiel niż ciebie !!!!!! Więc spadają babo nudziaro z tego topiku .Dla mnie to ty zaniżasz poziom , wypad stąd nudziaro !!!!!!!!!!

Gość mariolka912
oho! fiel sie podszywa i musztardzie ubliza 😡

Gość nbkgd
Nieprawda , głupia palo !!!!!!!

Gość nbkgd
Nieprawda , głupia palo !!!!!!!

Gość nbkgd
Fiel nie musi się podszywac , żeby powiedzieć to co myśli Tu na kafeterii jest wielu ludzi którzy lubią jej topiki , ba nawet wolą Prawika od jakiejś nudnej baby musztardy !!!!!!

Gość mariolka912
oho! fiel sie podszywa i musztardzie ubliza 😡