Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vivienna

miałyście kochanka? Jak to sie skończyło ?Doradźcie !!

Polecane posty

i najlepsze truu jest to, ze wy kobiety potraficie te wszystkie klamstwa, oszustwa, nerwy, alkohol podczepic pod definicje MILOSCI :-)

Gość truuuuuuu
Zawsze szczery Tu nie chodzi o prawdę bo to jest oki, tylko w jaki ochydny sposób to robisz.

Gość truuuuuuu
zawsze szczery często gęsto to jest miłość ale tak zwana nie spełniona. Przestań naprawdę ludzi obrażać bo my tu wsparcia szukamy a nie obelg.

truu moge to robic jezykiem luwru mi chodzi wylacznie o to by dotarlo do odbiorcy, ta niunia zyje tak gleboko w swiecie fantazji, ze nie dociera do niej nic, tylko "ohyda" ale co jest ohydniejsze twoim zdaniem truu - moj jezyk czy dawanie dupy zonatemu facetowi, ktorego zona nie wie, ze jest zdradzana, nie mowiac juz o dzialaniach tego faceta co jest bardziej ohydne?

Gość truuuuuuu
zawsze szczery nigdy dupą nie myślałam bo uśmiałbyś sie ile razy się to stało

Gość 35--latka
Dziewczyny życie to nie jest bajka i ja to wiem , a moje życie to jest jak opowieść i kiedyś nawet moja koleżanka powiedziała mi , że napisze o mnie książke , bo wiele jeszcze się w moim życiu wydarzyło ale to nie jest już ten temat.Zawsze mówiłam , że to co się dzieje w naszym życiu to jest tam gdzieś u góry zapisane ale dlaczego tak się ktoś zemścił i napisał mi taki scenariusz . Odpowiedzi pewno nigdy nie uzyskam.

my tu wsparcia szukamy wsparcia??? ty moze szukasz wsparcia - wtedy polecam psychologa a nie forum z takimi debilkami jak ta 35 ona nie szuka wsparcia tylko - "jak to dobrze, ze nie jestem z tym sama" "niczego nie zaluje i zrobilabym to jeszcze raz" widzialas kiedys grupe wsparcia? jakakolwiek, na przyklad do walki z nalogiem, czy pozwala sie przystapic do grupy komuc kto twierdzi, ze alkohol jest git ?

nigdy dupą nie myślałam bo uśmiałbyś sie ile razy się to stało ile razy co sie stalo? seks? to nei wazne, wazne ile czasu trwal/ trwa romans - godzine, dzien, miesiac rok? tyle czasu komus wyrzadzasz krzywde, prawda?

że to co się dzieje w naszym życiu to jest tam gdzieś u góry zapisane ta niunia zwyczajnie stracila kontakt z rzeczywistoscia, dyskusja z taka osoba z punktu nie ma sensu

Gość truuuuuuu
zawsze szczery a może sie dowie, mój mąż wie, mówiłam o rozwodzie i co jak grochem o ścianę.

Gość 35--latka
truuu masz rację , że potrzebujemy wzajemnego wsparcia i szkoda dyskutować z pewnymi osobami . Ty musisz być bardzo silna , żeby zakończyć ten związek, który Cię tak wykańcza . Ja jestem na początku drogi i to bardzo ciężkiej drogi i dobre słowo jest mi bardzo potrzebne.

Gość jnb pomarancza
35-latko, jego Ż też nie ukrywa, że nie ma między nimi miłości, ale i tak go pilnuje jak cerber i nawet wyjście na 10 minut do sklepu kończy się 2 telefonami. Ja rozumiem, że mogą nie chcieć się rozstawać, bo wspólny biznes, wiele lat razem itp, ale po co udawać zazdrość i nie dać sobie więcej swobody? Przecież i tak to wszystko fikcja

a może sie dowie, mój mąż wie, mówiłam o rozwodzie i co jak grochem o ścianę. ok truu powiedz szczerze, przeciez cie nie znam i nie poznam czego tak NAPRAWDE chcesz?

Ja jestem na początku drogi i to bardzo ciężkiej drogi hahahahaha a kiedy nastepne spotkanko z "miloscia twojego zycia" ? :-) to pytanie retoryczne oczywiscie, bo przeciez ona nie zaluje, jest szczesliwa :-) kretynka

chcesz truu wsparcia? to idz do psychologa, albo powiedz sobie - bede ze soba szczera, nazwe rzeczy po imieniu, jak w tym poscie o klamstwach i alkoholu i juz nie zawroce

Gość niektore z was niestety
stracily kontakt z rzeczywistoscią. swoj los czyli pieprzenie sie i nieszczelsiwe uczucia do zonatego przypisujecie temu,ze ''gdzies to zostalo zapisane''. pojebalo was. same decydujecie w jakim kierunku idziecie, tylko ze trudno wam sie otrzasnac a mzoe tez nie chcecie,bo dostarcza wam to wciaz nowych emocji. w kazdym razie wyrazy wspolczucia. nie wiem gdzie znajduje sie wasz mozg,ale na pewno nie tam gdzie powinien.

Gość 35--latka
jnb pomarancza ja też nie rozumiem takich zachowań . Brak miłości , brak szacunku , wiedzą o zdradzie zarówno Jego żona jak i mój mąż a nadal udają że jest dobrze

Gość jnb pomarancza
35-latko, czy Ty chcesz zakończyć Waszą znajomość? Będziesz wtedy szczęśliwsza? Ja mimo że go traktowałam bardziej jak przyjaciela niż kochanka nie jestem, jedyne co to lepiej mi, bo nie muszę kłamać i żyć w strachu. A tak poza tym czuję się bardziej samotna niż przed poznaniem go, bo wiem, jak mogłoby być...

Jego żona jak i mój mąż a nadal udają że jest dobrze o matko jakie te niunie sa zenujace w zasadzie wszyscy wszystko wiedza tylko nikt nie potrafi podjac decyzji moze tak robia bo tak samo jak te dwa pierdolce bzykaja sie na boku i mamy status quo :-)

jak to mi ktoś mądrze kiedyś napisał : nie warto budować szczęścia na nieszczęściu innych bardzo dziękuje i ciesze się ze wzięłam sobie te słowa do serca

Gość 35--latka
jnb pomarancza nie będę szczęśliwa ale muszę odzyskać spokój , bo tak się nie da. Tak jak Ty piszesz , że gorzej jest niż przed , bo wiem z czego zrezygnowałam

Gość jnb pomarancza
Masz syna, masz kogo kochać i powód by przetrwać. Pytanie co będzie, gdy Wasze dzieci dorosną...

Gość truuuuuuu
Nie no brak słów

Gość niektore z was niestety
wiem to z doswiadczenia, otrzasnelam sie i pomyslalam co ja do cholery robie? nigdy wiecej,moj rozum jest na swoim miejscu i tam pozostanie :D

Gość 35--latka
Wiele razy o tym myślałam i wiem co będzie ale nie da się teraz inaczej tego poukładać a ja muszę odzyskać spokój , bo źle to skończy.

Gość 35--latka
Właśnie pora się otrząsnąć i cierpieć w milczeniu . Do końca życia będę żałowała i ja to już teraz wiem , ale jest za dużo przeszkód i nie potrafimy ich przeskoczyć.