Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vivienna

miałyście kochanka? Jak to sie skończyło ?Doradźcie !!

Polecane posty

Gość Zdarza mi się....
Podejrzewam, że mój mąż jednak kogoś ma, bo ja z nim prawie nie sypiam :-(

Gość Zdarza mi się....
Pewnie niejedna kocha się też i w moim mężu. :) Nic w tym złego..

Gość Zdarza mi się....
Dobrze, że mam zastępstwo :-p

Gość Zdarza mi się....
Grunt, że nie z wzajemnością .. :D

Gość Zdarza mi się....
Moje libido jest dość wysokie i potrzeba mi takiego słodziaka ;-)

Gość Zdarza mi się....
Podszywie spadaj :-p jnba - Mam kompleks na punkcie swoich piersi :-( Są naprawdę małe :-( Może zdecyduję się na silikon? :-)

Gość Nowa Nokija
Do zdarza mi sie... Dzisiaj mam wyjazd do tesciow z rodzina wiec nie bede miec chwilowo internetu ale all przeczytam z dniem jutrzejszym. Mam prosbe czy moglabys sie zaczernic (utworzyc nicka i go zarejestrowac) np 'zdarza mi sie'. Zeby kazdy wiedzial ze to Ty. Bo tak to straszny galimatias powstaje jak ktos udaje Ciebie. Kiedy bedziesz sie widziec z tym gosciem? Schudnac z L do S to nie duzy problem. Z reszta zalezy o jakim rozmiarze M albo L mowimy. I zapewne az tak zle nie wygladasz jak to opisujesz. A celulit ktora z nas go nie ma. Z reszta jak taki jest za Toba jak pisze - wierzymy w to co pisze - to nie powinno to miec zadnego znaczenia. Z jakiego rejonu Polski jestes? Ile to znaczy po 30?

Gość Zdarza mi się....
Co jeszcze podszywie? :D

Gość Zdarza mi się....
W sumie, to nie wiem, co ci faceci we mnie widzą? Adoratorów mam na pęczki ;-) Jestem ładna i inteligentna :-) Może dlatego się za mną uganiają :-D

Gość jnba
Podszywie, sztuczne są zawsze ładniejsze od naturalnych, więc czemu nie :) Ja się za parę lat planuję trochę poupiększać, przyzwolenie męża mam.

Gość Zdarza mi się....
Podszywie, pewnie nie masz powodzenia :-( Ja ma co kilka dni inną propozycję :-p

Gość Zdarza mi się....
Koniecznie muszę pozbyć się lellulitu i zmarszczek na twarzy. Piersi do poprawki i laserowe usunięcie owłosienia :-) To Tyle :-p

Gość Zdarza mi się....
Nowa Nokija - nie chcę stałego nicku, bo ryzyko wzrasta... Niech sobie pisze co chce. Wolałabym za dużo nie zdradzać, bo i tak dużo napisałam... A on na każde moje wahanie, pisze że z przeznaczeniem nie wolno walczyć... eh... :D Właśnie mi to odpisał.....

Gość Nowa Nokija
W sumie, to dziwię się, że masz tylu adoratorów ? Rozsiewasz jakieś feromony, czy co? :-)

Gość Zdarza mi się....
Zdarza mi się.... Koniecznie muszę pozbyć się lellulitu i zmarszczek na twarzy. Piersi do poprawki i laserowe usunięcie owłosienia To Tyle" Wychodzi na to, że wyglądam jak małpa. To pewnie on zoofil? Oh podszywie nie myślisz zbyt dużo...

Gość Zdarza mi się....
Trochę się wczoraj zdziwiłam, gdy jego żona powiedziała, że bardzo dobrze im się układa? :-( Wiem, jestem świnia, bo dzisiaj zacznę sypiać z jej mężem :-( Nie mogę dłużej z tym walczyć ;-)

Gość Zdarza mi się....
Nowa Nokija W sumie, to dziwię się, że masz tylu adoratorów ? Rozsiewasz jakieś feromony, czy co?" SZczerze, to też się dziwię. To chyba te długie nogi... i egzotyczna dość uroda. Bo jestem dość trudna w obyciu...

Gość Zdarza mi się....
Szkoda, że na tych nogach tyle cellulitu, ale mam swoje sposoby, by to ukryć ;-)

Gość Zdarza mi się....
Moja egzotyczna uroda to spadek po ojcu z Afryki ;-)

Gość Zdarza mi się....
Może faceci lubią pół- Afrykanki? :-D Karnację mam niezłą i wyróżniam się w tłumie ;-)

Gość Nowa Nokija
"Bo jestem dość trrudna w obyciu" - Tylko nie okazuj tego kochankom :-) Pisz dalej, a ja będę śledzić ten topik :-) Pozdrawiam.

Gość Zdarza mi się....
No proszę jeszcze rasista podszyw... musisz mieć mega IQ. Nie mam nic wspólnego z Afryką. Mam południową urodę...

Gość jnbi
Nie masz ochoty mu napisać, żeby do Ciebie przyjechał? Udowodniłby, że tęskni prawdziwie :):) Spadam, narka Wam 🖐️

Gość Nowa Nokija
Jeszcze tylko spytam, czy mieszkasz w dużym mieście, bo wtedy o anonimowość łatwiej ;-)

Gość Nowa Nokija
Dobrze, że ja mam bardzo wysokie IQ :-) Dzięku temnu skończyłam doktorat z psychologii :-)

Gość Zdarza mi się....
Coś ty w życiu... Pewnie, że by przyjechał... To nie tak daleko.. bez problemu...

Gość Zdarza mi się....
"Mam dokotorat z pschologii" - To tak jak ja :-D Jesteśmy koleżankami po fachu ;-)

Gość Zdarza mi się....
Przecież pisałam, że przyjedzie ;-) Dzisiaj mam bardzo płodne dni :-)

Gość Zdarza mi się....
Miasteczko raczej małe... Aczkolwiek powiem ci, że jak przez kilka lat mieszkałam w dużym, to powodzenie miałam aż przesadne. Co tam się nie działo.. to aż nawet mi dzisiaj w to uwierzyć. Tutaj przez to, że łatwo mnie rozpoznać i wszyscy mnie znają, to wiedzą kim jestem i z kim jestem. Odważnych jest jednak sporo mniej... Nawet On choć przyjezdny, bo zamieszkał w tym mieście po ślubie.. raz dwa zdobył o mnie informacje. Łącznie z tym gdzie mieszkałam, gdzie mieszkam i inne szczegóły..

Gość Zdarza mi się....
Oj podszywie jednak jest czytelne bardzo kiedy się podszywasz.