Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pocałowal mnie...

pocalowal mnie i ....

Polecane posty

Gość Pocałowal mnie...

Mówił mi czułe slowa. Widzialam że mu się podobam.Pocalowal mnie i zaczął mnie poźniej unikać. Natomiast jeśli już zdarzyło nam się spotkać to był bardzo miły i patrzył się na mnie tak jak by chcial mnie zjeść.Oboje nie jesteśmy wolni.Czyżby się nagle opamietał? Kurczę nie umiem go rozszyfrować czego ten facet tak naprawde chce.Czy miał ktoś tak jak ja teraz?

Gość davee
jesteś "tylko" tą drugą..

Gość davee
jesteś tylko tą drugą więc czego oczekiwałaś?? wielkiej miłośći ?

Gość Pocałowal mnie...
Dobre pytanie :) Ja się zastanawiam czego on oczekiwał :) Bo tak naprawde do niczego nie doszlo oprócz jednego pocałunku :).Zaczełam się nawet zastanawiać czy to miłość :) Może on jest niesmialy i boi się odrzucenia a może się poprostu opamietal że ma zone a ja męża:).

Gość davee
czasem tak jest, ze mężczyzna chce spróbować czegoś z inną kobietą a kiedy to zrobi to stwierdza, że żona jest niezastąpiona... ale czasem jest odwrotnie. daj spokój.. może teraz sobie uświadomił, że poza żoną świata nie widzi

Gość Pocałowal mnie...
Podoba mi się on cholernie ale chyba odpuszczę. Nie będę z siebie idiotki robić. To będzie chyba najlepsze wyjście z sytuacji.Aczkolwiek kontakt z nim jest nieunikniony razem chodzimy na tą samą uczelnię.

Gość popatrzz
ty z siebie nie chcesz zrobic idiotki za to maje byle nie miały nawet najmniejszych problemów z tym by zrobic ze mnie idiote

Gość Pocałowal mnie...
Co one Ci zrobiły?

Gość popatrzz
zaufałem koboietom które tak naprawde od samego poczatku mały mnie w wielkim powazaniu i sprawiało im zajebista przyjemnosc robienie ze mnie debila, głupka, blazna, desperate badz świnie i najgorszego najpodlejszego człowieka na swiecie

Gość Pocałowal mnie...
Wszystkie takie były? A może to nie do końca jest ich wina?Nic nie dzieje się bez przyczyny :)

Gość popatrzz
wszystkie nie kazda cos wniosła swojego od siebie jedna zrobiła ze mnie debila inna głupa i blazna, kolejna swinie, jeszcze inna wczesniejasz desperate a jeszcze inna jakiegos chuja swira i pscyhola wszyskie za to jestescie cudowne wspaniałe i nie macie sobie nic do zarzucenia bo zawsze wszedzie jestescie idealne, perfekcyjne cudowne i zawsze wiecie wszystko najlepiej, najlepiej nas rozumiecie i nigdy przenigdy sie nie mylicie

Gość prawiki są tutaj
dlaczaego się szmacisz. przecież masz męża idiotko.

Gość popatrzz
i jeszcze jedno to wyzej o was to sarkazm bron boze komplement

Gość ale ja też
jesteś tylko tą drugą :) niezłe stwierdzenie :D Zawsze możesz być pierwszą , teraz ludzie przychodzą i odchodzą nim zdążysz mrugnąć . A tą drugą to będziesz jak się zaobrączkuję a póki co jesteście w luźnych związkach , więc droga wolna .

Gość Pocałowal mnie...
Nie mieszkam z mężem.Mam męża alkoholika :)

Gość ale ja też
To jesteście w małżeństwie czy związku ?

Gość Pocałowal mnie...
w małżeństwie, ale on nie wie że nie mieszkam z mężem i nie wie że mój maż pije

Gość ale ja też
Mąż alkoholik się nie liczy ;) czyli jesteś wolna

Gość popatrzz
"moja kochana zono wyjasnij mi dlaczego jakis koles wsadza ci jezar w gebe a ty sie zastanawiasz nad tym co to moze oznaczac?" mozesz mi wyjasnic czemu robisz ze mnie rogacza? zprawia ci frajde moja zono wspaniała robienie z ludzi nic nie wartych gówienek? ...moze wspaniała kochana zono kupie ci laleczke abys miała sie kim bawic gdy ja w tym czasie znajde sobie fajna dojrzała kobiete? :) " to chyba było by najlepszym rozwiazniem"

Gość popatrzz
"moja droga kochanko wyjasnij mi czemu wpierdalasz mi sie w w zwiazek i z mojej zony robisz frajerke a ze mnie swinie?"

Gość popatrzz
" drogi kochanku jests gównem który nie docenia swojej zony a mnie traktuje gorzej niz gówno w rowie... całuje...podpisała twoja kochanka"

Gość Pocałowal mnie...
popatrzz "moja droga kochanko wyjasnij mi czemu wpie**alasz mi sie w w zwiazek i z mojej zony robisz frajerke a ze mnie swinie?" z czego ten cytat i kogo dotyczy?

Gość popatrzz
z szekspira