Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lillianka100

Związek, a duża różnica wieku

Polecane posty

Gość Lillianka100

Cześć. Od zawsze, czyli od czasów, gdy byłam nastolatką zawsze mnie ciągneło do dużo starszych facetów, takich co najmniej 10 lat starszych, zawsze w pewnym sensie mi imponowali i łatwiej z nimi mi było nawiązać kontakt. Z chłopakami w moim wieku tego nie umiałam. w szkole średniej miałam wiele koleżanek, ale tylko 2 kolegów (szkoła ok 500 uczniów). Nie wiem w czym tkwi problem, ale wiem, że to nie jest zbyt normalne. Pomocy :( !

Gość no i co z tego????????
moj facet jest 22 lata starszy :-)

Gość a mój 24 :P
:P

Gość Lillianka100
no i co z tego???????? -----> Wszyscy moi znajomi i rodzina potępiają to, że jestem taka a nie inna i próbują mnie nastawiać na kogoś max 5 lat starszego

Gość no i co z tego????????
Twoje zycie-Twoje szczescie. ja mam 37 lat , moj maz 59. opinia innych mnie nie interesuje :-) bo jestem szczesliwa.

Gość mam podobnijhjikof
słusznie!!!

Gość amatorki starzyzny
tez sa potrzebne babki w ich wieku sa suche jak wior i pomarszczone jak reklamowka z tesco

Ja mam męża dużo starszego od siebie. Mam 34 lata, mój mąż 49. Między mężem a mną jest podobna różnica mamy trójkę dzieci, jesteśmy bardzo szczęśliwi i wciąż się kochamy. Dojrzały facet może ci dać o wiele więcej niż niedojrzały rówieśnik. Nie martw się my kobiety szybciej się starzejemy i częściej chorujemy. W dobrym związku, opartym na prawdziwej miłości różnice zacierają się