Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kulturalny gospodarz

Kobiety mnie nie chcą, bo jestem rolnikiem!

Polecane posty

Dla mnie to jest obłęd. Mam piękne gospodarstwo (i całkiem sporo hektarów). Ukończyłem studia wyższe (i nie byle jakie), ale i tak mam problem ze znalezieniem kobiety. Dlaczego?

Gość 1987olkggvf
ja Cię chcę mam24lata aTY

Gość 1987olkggvf
jakie masz studia,chyba nie weterynaria?

Gość Kloc5555
Bo rolnik zawsze sie kojarzy ze wsią, i że jest "wsiokiem". Poza tym z góry kobiety zakładają, że rolnik to raczej nie atrakcyjna osoba pod względem wyglądu.

Ja jestem zdrowym chłopem. Wstaje rano i pracuję na roli. Chociaż muszę znaleźć jakąś pracę w zawodzie, bo szkoda kosztów na studia.

Gość takie tam duperele nic więcej
Wpadnij do mnie na kawę, mam duży ogród do zagospodarowania, przyda się oko fachowca bo ja sobie kompletnie nie radzę :)

ja znam duzo chlopakow--rolnikow. sa ok nie sa jacys brudni,śmierdzący itp moze nie chodzi o to ze jestes rolnikiem tylko,zemoze jestes malo hmm... atrakcyjny ??? malo przystojny???

@ Kulturalny gospodarz 21:38 Oszukujesz. Jeśli byłbyś "Gospodarzem na roli" to o tej porze, zamiast tu siedzieć, powinineś robić ostatni obchód po mieszkaniach kur, koni, krówek, gęsi, etc.. :) _____________________

Gość edfersg
wklej swoje zdjęcie to ocenimy :-P

Mnie zawsze zastanawia czy jak ludzie mówią "studia wyższe" to znaczy, że mają więcej niż licencjat, czy istnieją jakieś dziwne "studia niższe" o których ja nic nie wiem :P

Gość takie tam duperele nic więcej
@kefir, o tej porze te zwierzaki już dawno śpią, ciemnoto :)

Gość PICZKAxxxxxxxxxxy
jak ktoś jest brzydki to od razu wymyśla sobie jakieś zastępcze "ułomności " chyba, że jak poznajesz dziewczynę to mówisz "hej jestem rolnikiem a Ty " :D

Gość provvvvvvvvooooooo
glupia babo!!!

Mam 25 lat, szpetny chyba nie jestem. 2 sympatie w życiu miałem, ale jakoś się nie ułożyło.

o!! gospodarzu.. to mlody rolnik z ciebie, ja jestem rok młodsza :) mysle naprawde ,ze tu o ziemie nie chodzi poprostu na wsi to ciezko znalezc...KOGOS... bo niby gdzie .. teraz ty napewno zajety bo wiosna idzie... roboty w polu sporo.... potem zniwa,tez sporo roboty, jesienia tez... tylko zima spokojniejsza. nie trac nadzieji i wiary w siebie .\ a duzo masz tych hektarow??

o!! gospodarzu.. to mlody rolnik z ciebie, ja jestem rok młodsza :) mysle naprawde ,ze tu o ziemie nie chodzi poprostu na wsi to ciezko znalezc...KOGOS... bo niby gdzie .. teraz ty napewno zajety bo wiosna idzie... roboty w polu sporo.... potem zniwa,tez sporo roboty, jesienia tez... tylko zima spokojniejsza. nie trac nadzieji i wiary w siebie .\ a duzo masz tych hektarow??

Gość ja Cię chce o ile jestes ogar
a cos wiecej o sobie? masz jakies zainteresowania? charakter?

interesowania, zainteresowania to te krowy no i obora mnie najbardziej kręci charakter ? mam

Teraz tyle pracy nie ma, niedługo będzie więcej. Hektarów trochę mam, prawie 60 hektarów. Jestem spokojny i opanowany, lubię historię i piłkę nożną.

Gość do gospodarza wyuczonego.....
nie wierze, ze ukonczyles wyzsze studia i jak do tej pory ktos tam juz pytal cie jakie niby studia - ty nie odpowiedziales Piszez, ze musisz poszukac pracy w zawodzie bo szkoda forsy na studia Przeciez studia juz za Toba wiec o co chodzi ? Jesli masz sporo hektarow do obrabiania to kiedy znajdziesz czas na prace zawodowa jak na roli przy sporych hektarach praca zawsze od switu do nocy - wiem cos na ten temat bo sama mam rodzine na wsi ktora co roku odwiedzalam takze nic sie nie zgadza z tym co piszez

a dodaje, ze prowadzenie gospodarstwa rolnego o tak duzych hektarach to nie tylko latem przy zniwach ale caly rok jest wszystko podzielone - jesienia siewy, zworzenie siana, wykopy, zima mlucenie, wiosna sianie itd. Dlatego nie pisz, ze teraz mniej roboty a jeszcze jak sie ma jeszcze zwierzeta to caly rok od switu do wieczora robota

Ukończyłem matematykę na uniwersytecie. Ale nauczycieli jest w nadmiarze.

dodaje jeszcze ze ja mam 5 kuzynow rolnikow i kazdy z nich sie ozenil i wcale nie maja zadnych wyzszych studiow ukonczonych jak tylko albo zawodowke, technikum czy szkole rolnicza i nie sa mister universum tylko zwyczajnymi o przecietnej urodzie mezczyznami takze jesli Ty masz problem z znalezieniem kobiety to z cala pewnoscia nie dlatego ze jestes rolnikiem

......ukonczyle matematyke na uniwersytecie ..... BZDURY POCISKASZ wiecej juz tu nie bede pisac bo to dziecinnada