Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viviatka

piękni, samotni i buszujący na kafe

Polecane posty

Gość ja bardzo chętnie
dziewczyno, musisz kochać swojego mężczyznę, weź go za rękę spraw, by pojął życia sens.....

Gość ja bardzo chętnie
udało się haha strona 51 - witamy :)

Gość ja bardzo chętnie
hahah asiulka nie budź mnie o tej porze haha :) taka muza tylko w sobory i to rzadko hahah :)

Gość ja bardzo chętnie
soboty :)

Gość ja bardzo chętnie
i tym optymistycznym akcentem .... dobranoc :) za pięć godzin pobudka :):)

Gość ja bardzo chętnie
dzień dobry :) spokojnego poniedziałku :) i aby do wtorku, bo po wtorku przyjdzie środa i znowu weekend :D

Gość tępiciel głupoty
Bo ja wiem , czy dobry ? Kiedy w czerwcu nastaje jesień , o dobroci mowy być nie może :(

Gość ja bardzo chętnie
oj tam, oj tam :) jaka jesień ?? W Polsce jesteśmy, więc to całkiem zwyczajna wiosna :) - raz ciepło raz zimno - nie ma co narzekać :)

Gość ja bardzo chętnie
za kilka dni znowu ponad trzydzieści stopni podobno :)

Gość ja bardzo chętnie
hej hej :) cholibka chyba się przeliczyłam żadne trzydzieści stopni hehe - deszcz i zimno a ja nad morze jadę :) to będzie dopiero zwiedzanie - haha Lukas co ty tam tak namiętnie czytasz - podrzuć tytuł to też skorzystam bo coś ostatnio z czytaniem u mnie na bakier :) jest ktoś chętny do posprzątania mojej kuchni ?? straszny bałagan się zrobił haha :) lecę kończyć obiad i posprzątać to pobojowisko :):)

dobry wieczór :) od razu napiszę, net dziś bardzo szwnakuje, nawet nie wiem czy się uda tą wiadomość wysłać piszę w liczbie mnogiej bo czasami ktoś się pojawi tu oprócz nas, widzę że kierowniczka topicu wróciła :D witamy :D książka o znamiennym tytule ;) "mężczyźni którzy nienawidzą kobiet" :P naprawdę polecam 30 stopni? marne 18 dziś było, ale u mnie nie padało

Gość ja bardzo chętnie
hej hej masz rację czasami ktoś się pojawi - ale te wizyty są tak sporadyczne, że wiesz :P a kierowniczka topicu odezwała się bo była na bani haha - zazdroszczę haha :) a teraz niestety wytrzeźwiała i już nie wiem czym ją sprowokować, żeby uchyliła rąbka tajemnicy hehe -co tam też u niej :) a ksiązki poszukam poszukam - a jaki to gatunek ?? czyżby triller? hahah

Gość ja bardzo chętnie
o widzę, że dobrze się zapowiada - i nawet jest ekranizacja - ciekawe czy mają to u nas w bibliotece :) dawno tam nie byłam haha oooo a to jest Trylogia Millennium - słyszałam słyszałam a pozostałe tomy masz? I tom: "Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet" II tom: "Dziewczyna, która igrała z ogniem" III tom: "Zamek z piasku, który runął"

wypożyczyłem w bibliotece pierwszy tom, teraz się zastanawiam czy nie kupić wszystkich trzech :) warto mieć dobrą książkę na półce, a pozostałe części zapowaidają się równie ciekawie pewnie już się zorientowałaś że to kryminał proponuję najpierw przeczytać książkę, a później ewentualnie film zobaczyć :)

Gość ja bardzo chętnie
zawsze tak robie, chyba że zostanę zaskoczona haha :) o nie kłamie - zazwyczaj nie chce mi się oglądać ekranizacji - na palcach jednej ręki mogła bym wymienić tytuły, których ekranizacje mnie nie rozczarowały za pierwszym razem :) pamiętam jaka byłam wściekła po obejrzeniu milczenia owiec - dopiero po kilkakrotnym obejrzeniu doceniłam i film :) ide umyć zęby bo zaraz będzie mój kochany w tvn-ie haha Mentalista znaczy :)

Gość ja bardzo chętnie
Lukas kolorowych ci życzę i uciekam :):) - dzisiejszej nocy przed kompem nie przeżyje haha :) bo wczoraj to sobie posiedziałam :):)

Gość ja bardzo chętnie
papap :)

Gość ja bardzo chętnie
dzień dobry mimo wszystko :( coś mi się zdaje, że tępiciel głupoty swoim pesymistycznych spojrzeniem przyciągnął chmurzyska okropne :( i jakoś nie zapowiada się chyba piękna pogoda na długi weekend :( a ja jadę zwiedzać województwo pomorskie haha - stwierdziłam, że skoro żaden księżę czy też rycerz w pięknej zbroi nie kwapi się, żeby mnie znaleźć haha to sama go poszukam haha..... w Malborku :) a potem zachaczę o Gdańsk, uśmiechnę się słodko do Neptuna i może okaże się, że misa fontanny pełna jest Goldwassera hahah :) a co w końcu w każdej legendzie jest ziarenko prawdy :) bardzo miłego dnia robaczki :)

Gość ja bardzo chętnie
hej hej :) koniec ciężkiego dnia - jutro ciąg dalszy podsumowanie: najwięcej płacimy nie za to co zrobiliśmy ale za to czego nam się zrobić nie chciało :( Z różnych przyczyn nie dopilnowałam terminu i teraz mam pod górkę - jezu ja już chcę skończyć to gimnazjum haha :) chociaż przypuszczam, że w przypadku młodej to w liceum będzie nie lepiej :) ale to naprawdę nie moja wina - geny odpowiedzilne za pracowitość, systematyczność i odpowiedzialność odziedziczyła po ojcu niestety :) poza tym cisza widzę, vivatki und żabki und innych forumowiczów nie wspominając o tobie Lukas - brak :) ale to w sumie bardzo dobry znak - wszyscy zagospodarowani i nie ślęczą przed monitorem :) szkoda, że jeszcze jutro trzeba iść do pracy :(

Gość ja bardzo chętnie
idę spać bo zaraz znowu świt :D nie lubię spać - to podobno jest uleczalne haha - ale nie mam czasu na żadne terapie hahah :) hej hej robaczki :) kolorowych snów :)

Gość ja bardzo chętnie
hej hej :) nosi mnie i dlatego nic nie napiszę, co by się komuś niechcący nie oberwało :) muszę sobie znaleźć coś martwego na czym się jakoś rozładuje haha :) wiem - gary - idę na obiad miłego dnia wszystkim :)